Голям Беглик

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

SASHO
новобранец
новобранец

Мнение от SASHO »

Благодаря, Колега! Това ме радва ...

Със здраве и НАСЛУКА
KARAK
новобранец
новобранец

Мнение от KARAK »

аБе защо на тоя Беглик като съм минавал жива душа не се вижда а малко по нататък на Доспат няма къде игла да хвърлиш ? Не Съм виждал хора на палатка сякъш .студено ли е риба ли няма .Някой знае ли нещо ? Или аз греша ?
SASHO
новобранец
новобранец

Мнение от SASHO »

Вероятно зашото минаваш по стената и продължаваш за Доспат. А местата за палтка са по черния път около язовира.. А и риба си има. Малко е трудна, но хубав кефал, бабушка, костур и чат-пат някоя пъстърва или сивен можеш да си дръпнеш.

Поздрав
KARAK
новобранец
новобранец

Мнение от KARAK »

да точно така :wink: тази година може да остана няколко дена и там .благодаря за информцията !
Аватар
Иво
новобранец
новобранец

Мнение от Иво »

нивото на язовира е високо до боровете на 09 и 10.07 бях.В събота дава6е много а в неделя 10рибки.Ако сте ходили уваж
аеми колеги на 16 и 17 моля пишете.
fly
NIKOSBG
новобранец
новобранец

Мнение от NIKOSBG »

Днес 24 07 2005 се върнахме от Голям Беглик и трябва да ви кажа ,че водата е много висока и кълве много рядко макар ,че пробвахме на какво ли не. Аза времето ще кажа,че вали всеки ден около 15-16 ч.
Аватар
aboman
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от aboman »

NIKOSBG написа:Днес 24 07 2005 се върнахме от Голям Беглик и трябва да ви кажа ,че водата е много висока и кълве много рядко макар ,че пробвахме на какво ли не. Аза времето ще кажа,че вали всеки ден около 15-16 ч.
Най- големият проблем са гръмотевиците които разрязват небето и плашат рибата. На 23.07 около 30 костура какво и беше станало на тая риба незнам :cry:
Аватар
Иво
новобранец
новобранец

Мнение от Иво »

За гръмотевиците съм съгласен. Имам много такива излети на ГБ като се 4уе гръм и рибата спира да кълве моментално , трябва да се зареди6 с много търпение в следващите 2-3 4аса (може и да си в колата заради светкавиците) докато запо4не да кълве а ако продължи да гърми тогава няма смисъл да се киби4и.
ако някои уцели момента да вали без да се гърми 6те спука рибата и ще си на4еше крастата. излизат костури от 300-450гр.и по много 2торби :wink: е има и дребни но не се ловят толкова за разлика от един обикновен слън4ев ден.По принцип като напи4а слънцето и е горещина не кълве по4ти нищо.
Последно промяна от Иво на Съб Авг 20, 2005 5:54 pm, променено общо 1 път.
fly
Аватар
Иво
новобранец
новобранец

риба или гъби на яз.Голям Беглик

Мнение от Иво »

Днес бях на ГБ само 2 кефала на мухата.По4ти през целият ден валя и гърмя.Направих една обиколка на язовира м/у другото.Към14-15часа хванах гората и резултатът беше 2 торби манатарки и половин торба па4и крак. :lol:
fly
Аватар
Понко_Професионалиста
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Понко_Професионалиста »

Аз избягвам да ловя когато гърми че тези карбонови въдици... :twisted: малеее
Рибарче...Професионалист - Тертиплия...
rincewind
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rincewind »

Миналата седмица на Малкия Беглик излизаше доста риба. След обилно захранване първия ден през следващите 3 дни хванах много бабушка и костур. Изпозвах мачов телескоп Robinson 4,20; повод 0,12 и кука номер14. През деня редовно захранвах и с варено жито. Интересното е, че за трите дни хванах общо и 14 клена на бял червей. През последния ден успях да уловя и 6 кротушки, което беше новост за мен. Не очаквах да ги има на Беглика. Мястото е великолепно и го препоръчвам на всеки. Няма много хора, а природата е невероятна. Кълве и на бял и на торен червей. За мое голямо съжаление не се обади нищо на изкуствена муха, блесна и воблер. Единствения кусур на това място е, че в пряка близост има един огромен цигански катун и гъбен битак.
Аватар
Иво
новобранец
новобранец

Мнение от Иво »

Кротушката си я има от много години.Костура не знам каква големина е когото си ловил но излиза предимно ситен.Кефала си дава на грозд бял 4ервеи и хранене със бял по стръмни брегове.За балканка се ходи след вти4алото което заобикаляш и отиваш на борум4ето ,там е спокоино и тя е съсредото4ена по към това място. Незнам каракуда защо не си хванал също я има по края пове4е трева кадето има.
fly
Аватар
aboman
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от aboman »

Мога да ви кажа че след като го източиха напълно язовира-Малък Беглик -рибата просто не е същата и затова аз не ходя там да си губя времето!!Едно време колко Лин и то голям сме хващали само аз си знам, да не говорим за пъстървата и кефала.Рекорда ми е 1кг. балканска пъстърва там!!! :lol:
Аватар
Иво
новобранец
новобранец

Мнение от Иво »

То4но така.Има само дребна риба ,лин няма балканка се среща но малко.
НО това е друга тема
Мястото и не е тука ЗА малък беглик
fly
Аватар
Иво
новобранец
новобранец

Мнение от Иво »

Да продължим темата за Голям Беглик.Някои ходил ли е :?: Ли4но аз не съм скоро време ходил защото последния излет беше по4ти безуспешен.
Ходите ли там господа мухари, спинингисти и вие които практикувате ма4ов риболов :?:
Пишете :wink:
fly
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”