Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Голям Беглик
Модератор: Paublo_Eskobar
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Най- големият проблем са гръмотевиците които разрязват небето и плашат рибата. На 23.07 около 30 костура какво и беше станало на тая риба незнамNIKOSBG написа:Днес 24 07 2005 се върнахме от Голям Беглик и трябва да ви кажа ,че водата е много висока и кълве много рядко макар ,че пробвахме на какво ли не. Аза времето ще кажа,че вали всеки ден около 15-16 ч.

За гръмотевиците съм съгласен. Имам много такива излети на ГБ като се 4уе гръм и рибата спира да кълве моментално , трябва да се зареди6 с много търпение в следващите 2-3 4аса (може и да си в колата заради светкавиците) докато запо4не да кълве а ако продължи да гърми тогава няма смисъл да се киби4и.
ако някои уцели момента да вали без да се гърми 6те спука рибата и ще си на4еше крастата. излизат костури от 300-450гр.и по много 2торби
е има и дребни но не се ловят толкова за разлика от един обикновен слън4ев ден.По принцип като напи4а слънцето и е горещина не кълве по4ти нищо.
ако някои уцели момента да вали без да се гърми 6те спука рибата и ще си на4еше крастата. излизат костури от 300-450гр.и по много 2торби

Последно промяна от Иво на Съб Авг 20, 2005 5:54 pm, променено общо 1 път.
fly
риба или гъби на яз.Голям Беглик
Днес бях на ГБ само 2 кефала на мухата.По4ти през целият ден валя и гърмя.Направих една обиколка на язовира м/у другото.Към14-15часа хванах гората и резултатът беше 2 торби манатарки и половин торба па4и крак.

fly
- Понко_Професионалиста
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Миналата седмица на Малкия Беглик излизаше доста риба. След обилно захранване първия ден през следващите 3 дни хванах много бабушка и костур. Изпозвах мачов телескоп Robinson 4,20; повод 0,12 и кука номер14. През деня редовно захранвах и с варено жито. Интересното е, че за трите дни хванах общо и 14 клена на бял червей. През последния ден успях да уловя и 6 кротушки, което беше новост за мен. Не очаквах да ги има на Беглика. Мястото е великолепно и го препоръчвам на всеки. Няма много хора, а природата е невероятна. Кълве и на бял и на торен червей. За мое голямо съжаление не се обади нищо на изкуствена муха, блесна и воблер. Единствения кусур на това място е, че в пряка близост има един огромен цигански катун и гъбен битак.
Кротушката си я има от много години.Костура не знам каква големина е когото си ловил но излиза предимно ситен.Кефала си дава на грозд бял 4ервеи и хранене със бял по стръмни брегове.За балканка се ходи след вти4алото което заобикаляш и отиваш на борум4ето ,там е спокоино и тя е съсредото4ена по към това място. Незнам каракуда защо не си хванал също я има по края пове4е трева кадето има.
fly