Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кастел-30.04-02.05
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кастел-30.04-02.05
От няколко месеца бях планувал тези празнични дни,че ще ги прекарам на това прекрасно място.
Пътя

Към 9-30ч с Митака цъфнахме на язовира.Разпъване,подхранване и към 11ч бяхме готови за бой Laughing Откъм стръв реших да заложа на 18 и 20мм топчета.Ето храната на рибите

Митака им сервира по масите

Към 14ч тъкмо бяхме седнали да се подкрепим,на Митака единия му сигнализатор писна и обтегача опря на въдицата.Засичане и след кратка борба в кепа се оказа този 4кг красавец

Пък тука ние се подкрепяме

Риболова беше тръгнал обндеждаващо.Но от тук нататък работите станаха зле-вечерта препискване на сигнализаторите,някое друго отпускане,риби в порядъка на 2-3кг и така-нататък.Ей като тая например

Тук искам да се похваля с моята половинка-любител на фидера-подобрен личен рекорд двукилограмов шарко-ей тези фидери ги признавам Laughing

Времето си течеше,но нещо по сериозно не се случваше.По съвет на Ицо/собственика/ заметнах една въдица по един надвиснал клон-мястото той си го подхранва.Тъй като не желаех да си махам въдиците от местата,използвах пръчката която използвам за маркер-единственото лошо беше влакното-025,но тъй като си е ново имах някакви надежди,резервен сигнализатор не носех и се принудех да ползвам един малък чан,който се търкаляше из колата по незнайни причини Laughing ,вечерта му лепнах една светеща ампулка и работата стана като в добрите стари времена Laughing По закона на Мърфи бях 100% сигурен,че ако нещо ще се случи ще бъде именно на тази въдица.Последна вечер,към 3-30ч се събудих,/бях се одрямал нещо Embarassed ,но така ми влияе чистия въздух/погледнах към камбаната-беше отпуснала,бегом към въдицата рибата беше доста отпуснала,обрах влакното и разбрах,че е минала през някаква закачка.Помъчих се да я освободя,но не се получаваше,след 10 минути се отказах и реших да вкючвам на задна,но както вървях усетих че влакното се освободи.Вдигнах отново пръчката нагоре и усетих приятна тежест.След 10мин борба в кепа влезе тази 9,5кг красавица

Бърза фотосесия и обратно да си ходи.Ами общо взето това беше-изкарахме отново много добре.На края снимка за спомен

Пътя

Към 9-30ч с Митака цъфнахме на язовира.Разпъване,подхранване и към 11ч бяхме готови за бой Laughing Откъм стръв реших да заложа на 18 и 20мм топчета.Ето храната на рибите

Митака им сервира по масите

Към 14ч тъкмо бяхме седнали да се подкрепим,на Митака единия му сигнализатор писна и обтегача опря на въдицата.Засичане и след кратка борба в кепа се оказа този 4кг красавец

Пък тука ние се подкрепяме

Риболова беше тръгнал обндеждаващо.Но от тук нататък работите станаха зле-вечерта препискване на сигнализаторите,някое друго отпускане,риби в порядъка на 2-3кг и така-нататък.Ей като тая например

Тук искам да се похваля с моята половинка-любител на фидера-подобрен личен рекорд двукилограмов шарко-ей тези фидери ги признавам Laughing

Времето си течеше,но нещо по сериозно не се случваше.По съвет на Ицо/собственика/ заметнах една въдица по един надвиснал клон-мястото той си го подхранва.Тъй като не желаех да си махам въдиците от местата,използвах пръчката която използвам за маркер-единственото лошо беше влакното-025,но тъй като си е ново имах някакви надежди,резервен сигнализатор не носех и се принудех да ползвам един малък чан,който се търкаляше из колата по незнайни причини Laughing ,вечерта му лепнах една светеща ампулка и работата стана като в добрите стари времена Laughing По закона на Мърфи бях 100% сигурен,че ако нещо ще се случи ще бъде именно на тази въдица.Последна вечер,към 3-30ч се събудих,/бях се одрямал нещо Embarassed ,но така ми влияе чистия въздух/погледнах към камбаната-беше отпуснала,бегом към въдицата рибата беше доста отпуснала,обрах влакното и разбрах,че е минала през някаква закачка.Помъчих се да я освободя,но не се получаваше,след 10 минути се отказах и реших да вкючвам на задна,но както вървях усетих че влакното се освободи.Вдигнах отново пръчката нагоре и усетих приятна тежест.След 10мин борба в кепа влезе тази 9,5кг красавица

Бърза фотосесия и обратно да си ходи.Ами общо взето това беше-изкарахме отново много добре.На края снимка за спомен

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Re: Кастел-30.04-02.05
нямам думи, голям кеф си изкарал 

- danail kacarov
- научил се да хвърля
браво,браво.другия пат по големи 

- nikaro
- ще става разбирач
Браво пичове 
Перфектен излет

Перфектен излет

браво на вас. следващия път 17 килограмовия
Колеги къде се намира това място.Платено ли и какви са цените.
Тоз, който падне в бой той не умира.
-
- научил се да хвърля
Браво ,колега!Беше ми много приятно да рагледам и прочета предственото от теб.Нека да има все повече такива чудесни репортажи .Успех и наслука!!!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Браво колеги!!! Но не можах да разбера къде се намира това място?
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Евала за излета ви , то твойте винаги са успешни от там
. Ляотото и аз мисля да направя едно ходене до там , иначе кво стана със седемнайската хваната ли е

- pigov
- новобранец
Погледни тук: http://www.castelo-fishing.com/bozhidar_kostov написа:Браво колеги!!! Но не можах да разбера къде се намира това място?
И да паднем...и да бием...пак за риба ще отидем!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
супер излет
прекрасна природа доплнена с песента на сигнализаторите и птиците заедно

прекрасна природа доплнена с песента на сигнализаторите и птиците заедно

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ще го извадите вие 17 килограмовия.Сигурен съм във вас!
Ама защо не поостанахте на срещата,та да допълниш репортажа с още някоя fish image!?!?!?

Ама защо не поостанахте на срещата,та да допълниш репортажа с още някоя fish image!?!?!?
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Поздрави за добрия риболов.
А това:

май е най-новото "оръжие" на КАТ.
А това:

май е най-новото "оръжие" на КАТ.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз съм любител-радвам се на всички хванати рибета
Седемнайската я оставам за по-сериозни от мен

Батка аз съм виновен ,исках да си тръгнем сутринта но времето ме притесни и отпрашихме по най бързия начин.sapuna написа: Ама защо не поостанахте на срещата,та да допълниш репортажа с още някоя fish image!?!?!?
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА