Язовир Душанци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

slatanik
новобранец
новобранец

Язовир Душанци

Мнение от slatanik »

Пичове риболовци, моля ако някой има актуална информация за този водоем, нека сподели! Този уикенд възнамерявам да направя излет, но още не сме решили къде. Направил съм три запитвания и се надявам до утре да решим въз основа на споделените мнения от вас. Благодаря на всички предварително!
desire_valeri
новобранец
новобранец

Мнение от desire_valeri »

Два пъти съм бил на тоя язовир, близо до гребната база на националите...нищичко, ама нищичко. Това беше преди 4-5 години де, сег аможе да е по-различно. Всъ5тност, до колкото помня, тогава се целех само на дребна риба :) Така че едри парчета може и да има :)
METALLICA
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

desire_valeri написа:Dva pyti sym bil na toq qzovir, blizo do grebnata baza na nacionalite...ni6ti4ko, ama ni6ti4ko. Tova be6e predi 4-5 godini de, seg amozhe da e po-razli4no. Vsy5tnost, do kolkoto pomnq, togava se celeh samo na drebna riba :) Taka 4e edri par4eta mozhe i da ima :)
За преди 4-5 години и аз сьм на сьщото мнение(бьгав язовир)- за 2 преспивания(напивания) нищо не хванахме :roll:
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

re

Мнение от Pocko »

миналата година бях там за 4 дена. бяхме срещу с. Антон от южната страна на язовира някаде по средата може би малко по от към устието!
Казвали са ми че дава риба на устието от страната на с.Антон но там май няма добри места за палатка. Ние бяхме на някакви поляни точно до едни тамошни айдуци дето отглеждат пастърва в язовира.

Резултата - НЕзадоволителен!
безброй малки червеноперки и много малко кадърна риба.

съвет - ако ходиш там опитай рано сутрин но трябва да пазиш тишина (най добре да си сам) на плиткото до брега излизат добри рибоци (мисля че бяха Бабушки) !!!

иначе естествено на стената има много народ.
друго място за палатка е от същата страна веднага след стената има пак поляни но там има много хора , през деня е лудница :x
Иначе природата е страшно красива - язовира се намира между балкана и кажи речи най-високата част на средна гора
казват че има и много щука която ние потърсихме но тя добре се беше скрила. Също така по думи има всякаква риба във водоема.
Това е ако има нещо друго да питаш ще се опитам да ти помогна.
Аааа да не забравя пътя не е ОПРЕДЕЛЕНО за наточени голфове и там подобни бегачки със ниски спойлери ако ме разбираш добре :twisted: :twisted:
кога нема риба и рака е риба
slatanik
новобранец
новобранец

Мнение от slatanik »

Роско, благодаря ти за информацията! Още не е ясно дали ще ходим там или на Огоста, но поне имам някаква представа какво да търсим :)) Не съм посещавал нито един от двата водоема, вероятно в понеделник ще споделя преживяното :)
Успех на всички, които ще риболовстват през уикенда!
Аватар
CellNet
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от CellNet »

slatanik написа:Роско, благодаря ти за информацията! Още не е ясно дали ще ходим там или на Огоста, но поне имам някаква представа какво да търсим :)) Не съм посещавал нито един от двата водоема, вероятно в понеделник ще споделя преживяното :)
Успех на всички, които ще риболовстват през уикенда!
Колега поел съм ангажимент за организиране на риболовен уикенд на този язовир моля ако си ходил сподели мнение или който е бил скоро там да каже как е положението ще се лови ли риба или ще има само скара бира :D :D :D
slatanik
новобранец
новобранец

Мнение от slatanik »

Колега CellNet, не отидох на въпросния язовир поради проливните дъждове, така че нямам никаква актуална информация по въпроса :( :(
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

според мен този е най добрия язовир!!!РИБА ФСЯКАКВА!!КОЙТО ГО МОЖЕ ГО МОЖЕ :wink: :lol: :lol: И УТРЕ ПАК СЪМ ТАМ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

ivan_yo написа:според мен този е най добрия язовир!!!РИБА ФСЯКАКВА!!КОЙТО ГО МОЖЕ ГО МОЖЕ :wink: :lol: :lol: И УТРЕ ПАК СЪМ ТАМ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ДА АМА ПЪЛЕН ПРОВАЛ. ОТПИСВАМ ГО ТОЗИ МОЙ ЛЮБИМ ЯЗОВИР ОТ КАЛЕНДАРА МИ ЗА ИЗЛЕТИ
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Хаха аз се чуда дали да отида !

Наистина кажете този язовир дава ли ?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Аз ся съм си харесъл доспат за пъстърва с бомбарди или малко шарково иначе тея дни обаче ще ходя на Венелин или на Николаевка ма без преспиване !
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

Колеги какво е дереджето на Душанци има ли смисъл да се ходи.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”