с. Петърч-платения

Модератори: bobopeli, sapuna

samkol
новобранец
новобранец

с. Петърч-платения

Мнение от samkol »

Вчера- 10.04 ,определено беше "Ден на щуката".С баща ми и един приятел, отидохме към 7.30 ч.За целия ден хванахме 3 щуки под 1кг.,една ,около 2кг.,изпуснахме до брега по моя вина(не успях да я гребна с кепчето-оказа се малко за нея и след 2 премятания скъса основното влакно,а и беше почти бяла-със светъл гръб,което ме учуди,ако някой има обяснение ще се радвам да науча нещо ново) и имахме 2-3 лоши засичания след повличане на тапата.Наблизо застана колега,който изкара една над 3 кг.(имаше метален повод в гърлото от предишно късане),една едра изпусна до брега и също имаше няколко лоши засичания.На другия бряг на гьола, имаше двама колеги ,които според касиера, имали няколко изпуснати удара.Времето се редуваше слънце-облаци-дъжд няколко пъти,но това не се отрази на активността на щуката.Приятеля ми пък целия ден си хвърляше на плувка и извади над 2кг. дребни каракудки.Имахме и две дънни за шаран,но нищо не пипна.Тия дни май ще се ходи на поправителен.
Аватар
vek0
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: с. Петърч-платения

Мнение от vek0 »

браво колега - !! Снимков материал обачче защо липсва !!!! ако има слагаи да им се нарадваме на тия щуки ! ! ! ! :evil: :lol: :) :) :D
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

vek0 написа:браво колега - !! Снимков материал обачче защо липсва !!!! ако има слагаи да им се нарадваме на тия щуки ! ! ! ! :evil: :lol: :) :) :D
Ами ако му подариш едно цифрово фото на колегата, следващия път може и да не липсва!

Браво, добър риболов!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Браво колега.
Да кажеш нещо за условията за риболов?
Нали става въпрос за язовира до р. Блато?
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
samkol
новобранец
новобранец

Мнение от samkol »

Надявам се за другия път да мога да покажа и снимки.Иначе условията са 2лв. на пръчка, рибата се плаща -шаран,щука и амур по 4лв/кг.,сом 6 лв/кг.,каракуда 1лв/кг.,костур и дребосък не се плащат.Условията са много либерални-рибата може да се връща,огради няма,касиера минава периодично и няма пряка видимост на целия гьол,разчита се на коректност.При лошо време се ходи 20мин. пеша през полето.Другия проблем е обраслото дъно.
Последно промяна от samkol на Вто Апр 15, 2008 11:06 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Браво колега добър излет и добри риби си хванал.Поздравления :smt023
Ще ми обясниш ли как да стигна до язовира,че последния път така се оплетох!Стигнах до язовира ама некаква река ми пречеше да стигна до него и отидох на друг язовир едни рибари ми казаха да мина през селото ама аз не се върнах обратно.Като влезна в Петърч на центъра има едно голямо кръчме едно уръдие от там на къде се поема за язовира?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
samkol
новобранец
новобранец

Мнение от samkol »

След кръчмата се завива надясно по пътя за с.Безден,но преди моста на реката наляво ,покрай една бензин/газстанция,след това само по тази улица се излиза извън селото,на нивата и всички коловози водят до гьола.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Мерси колега за инфото.Ако имам свободен ден тази седмица ще отида да се пробвам!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

samkol , пич , сигурен ли си че не си от арендаторите на гьола ?!? Баси , такова нещо на Петръч не е било никогъш та не друго :wink: Инак според мене е съвсем нормално ся през забраната касиера да минава та да събира по некой лев от гламавите къде са отишли до там щот извън забраната даже беше спрел и той да минава :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
samkol
новобранец
новобранец

Мнение от samkol »

Ако бях от арендаторите:
1.Щях да бъда най-щастливия начинаещ риболовец :D .
2.Описаните риболовни постижения ,щяха да бъдат много по-изразителни(размери и количества) :shock: .
3.
Темата е от преди забраната и понеже посещавам гьола от края на лятото,за условията по време на забраната ще имам представа, когато го посетя тия дни.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”