Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

с. Петърч-платения
с. Петърч-платения
Вчера- 10.04 ,определено беше "Ден на щуката".С баща ми и един приятел, отидохме към 7.30 ч.За целия ден хванахме 3 щуки под 1кг.,една ,около 2кг.,изпуснахме до брега по моя вина(не успях да я гребна с кепчето-оказа се малко за нея и след 2 премятания скъса основното влакно,а и беше почти бяла-със светъл гръб,което ме учуди,ако някой има обяснение ще се радвам да науча нещо ново) и имахме 2-3 лоши засичания след повличане на тапата.Наблизо застана колега,който изкара една над 3 кг.(имаше метален повод в гърлото от предишно късане),една едра изпусна до брега и също имаше няколко лоши засичания.На другия бряг на гьола, имаше двама колеги ,които според касиера, имали няколко изпуснати удара.Времето се редуваше слънце-облаци-дъжд няколко пъти,но това не се отрази на активността на щуката.Приятеля ми пък целия ден си хвърляше на плувка и извади над 2кг. дребни каракудки.Имахме и две дънни за шаран,но нищо не пипна.Тия дни май ще се ходи на поправителен.
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: с. Петърч-платения
браво колега - !! Снимков материал обачче защо липсва !!!! ако има слагаи да им се нарадваме на тия щуки ! ! ! !

- Local
- учете се от него
Ами ако му подариш едно цифрово фото на колегата, следващия път може и да не липсва!vek0 написа:браво колега - !! Снимков материал обачче защо липсва !!!! ако има слагаи да им се нарадваме на тия щуки ! ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
Браво, добър риболов!
Клавиатура риба не лови!!!
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Браво колега.
Да кажеш нещо за условията за риболов?
Нали става въпрос за язовира до р. Блато?
Да кажеш нещо за условията за риболов?
Нали става въпрос за язовира до р. Блато?
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
Надявам се за другия път да мога да покажа и снимки.Иначе условията са 2лв. на пръчка, рибата се плаща -шаран,щука и амур по 4лв/кг.,сом 6 лв/кг.,каракуда 1лв/кг.,костур и дребосък не се плащат.Условията са много либерални-рибата може да се връща,огради няма,касиера минава периодично и няма пряка видимост на целия гьол,разчита се на коректност.При лошо време се ходи 20мин. пеша през полето.Другия проблем е обраслото дъно.
Последно промяна от samkol на Вто Апр 15, 2008 11:06 pm, променено общо 1 път.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво колега добър излет и добри риби си хванал.Поздравления
Ще ми обясниш ли как да стигна до язовира,че последния път така се оплетох!Стигнах до язовира ама некаква река ми пречеше да стигна до него и отидох на друг язовир едни рибари ми казаха да мина през селото ама аз не се върнах обратно.Като влезна в Петърч на центъра има едно голямо кръчме едно уръдие от там на къде се поема за язовира?

Ще ми обясниш ли как да стигна до язовира,че последния път така се оплетох!Стигнах до язовира ама некаква река ми пречеше да стигна до него и отидох на друг язовир едни рибари ми казаха да мина през селото ама аз не се върнах обратно.Като влезна в Петърч на центъра има едно голямо кръчме едно уръдие от там на къде се поема за язовира?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
След кръчмата се завива надясно по пътя за с.Безден,но преди моста на реката наляво ,покрай една бензин/газстанция,след това само по тази улица се излиза извън селото,на нивата и всички коловози водят до гьола.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мерси колега за инфото.Ако имам свободен ден тази седмица ще отида да се пробвам!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
samkol , пич , сигурен ли си че не си от арендаторите на гьола ?!? Баси , такова нещо на Петръч не е било никогъш та не друго
Инак според мене е съвсем нормално ся през забраната касиера да минава та да събира по некой лев от гламавите къде са отишли до там щот извън забраната даже беше спрел и той да минава

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ако бях от арендаторите:
1.Щях да бъда най-щастливия начинаещ риболовец
.
2.Описаните риболовни постижения ,щяха да бъдат много по-изразителни(размери и количества)
.
3.
Темата е от преди забраната и понеже посещавам гьола от края на лятото,за условията по време на забраната ще имам представа, когато го посетя тия дни.
1.Щях да бъда най-щастливия начинаещ риболовец

2.Описаните риболовни постижения ,щяха да бъдат много по-изразителни(размери и количества)

3.
Темата е от преди забраната и понеже посещавам гьола от края на лятото,за условията по време на забраната ще имам представа, когато го посетя тия дни.