Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Езерово
Модератор: sapuna
Re: Езерово
Добре дошъл във форума,ако потърсиш инфо за Езерово
просто ще откриеш
невероятно много
успех 

невероятно много

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Здрвей те колеги искам някой да ми даде точно информация за езерово какво дава и на какво мерси предварително че утре ще ходи да си намокрим перцата
Колега до ся съм тарсил инфо но нишо не намерих за тва тарся прясна информация
-
- и господ не е толокова добър
Дава шаран,таранка(каракуда)и уклей.За стръв и монтажи ще трябва да се потрудиш малко на водоема и ще разбереш. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
A за местата питай snegk. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Здравей те колеги. Бях на Езерово с приятели в понеделник 05.05.2008 и даваше само каракуда и чаошан .На каквото и да хварлиш почри само каракудата кълвеше и дори на прожина ,а на перо на царвица искарах две шаранчета мисля че и нямаха 150гр дори .Ако може някой да ми каже на кое място да отида и на какво да ловя ще съм му мн благодарен мерси предварително .
Абе колега, (без да се обиждаш) ти чувал ли си , че форума има ТЪРСАЧКА!!! Описани са подробно и монтажи и места, но се иска и майсторлък! Пиши Езерово и си готов!ksa1912 написа:....Ако може някой да ми каже на кое място да отида и на какво да ловя ще съм му мн благодарен мерси предварително .
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- разбира нещата
Ти като беше на 05.05.2008 на Езерово, защо не отиде направо при колегите да ги питаш? Самия стопанин на язовира щеше да ти отговори, а и да се запознаеш с него. Сега рови с търсачката...ksa1912 написа:Здравей те колеги. Бях на Езерово с приятели в понеделник 05.05.2008 и даваше само каракуда и чаошан .На каквото и да хварлиш почри само каракудата кълвеше и дори на прожина ,а на перо на царвица искарах две шаранчета мисля че и нямаха 150гр дори .Ако може някой да ми каже на кое място да отида и на какво да ловя ще съм му мн благодарен мерси предварително .
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ksa1912 написа:Здравей те колеги. Бях на Езерово с приятели в понеделник 05.05.2008 и даваше само каракуда и чаошан .На каквото и да хварлиш почри само каракудата кълвеше и дори на прожина ,а на перо на царвица искарах две шаранчета мисля че и нямаха 150гр дори .Ако може някой да ми каже на кое място да отида и на какво да ловя ще съм му мн благодарен мерси предварително .
Бяхме там на 5. 05 що не доиде да попиташ, бяха останали само две шатри но си личаха от далеч.
Просто питам от скоро съм в форума кво ми се карате

-
- кандидат преподавател
Къве си шарана на ввсякъде ама на джапанка,и ако искаш шаран да пипнеш трябва да го DIPнеш както каза един колега от Асеновград.

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Ех , беееее , тоя асеновград ... ще ви учим , какво да се прави ! Краси , а теб имам да те черпя един риболов или едно питие . или едно .....
По твой избор ! Ооооооо , то и Imitev съм му обещал , а на марко една специална муха ( изкуствена , не испанска) ама ... малко позабравих! 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Там където бяха шатрите!От стената към ръкава броиш шеста топола и се вглеждаш към другия бряг.На около 180м ще видиш шамандура!При изсипани три чувала царевица съм сигурен,че все още се навърта шаран там!ksa1912 написа:Ако може някой да ми каже на кое място да отида и на какво да ловя ще съм му мн благодарен мерси предварително .

Дерзай народе!Рибата е на Езерово!!!
Последно промяна от sapuna на Пет Май 09, 2008 7:27 pm, променено общо 1 път.