Поздрави от Кроки

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Поздрави от Кроки

Мнение от Митев »

Май само аз не съм напълно доволен от срещата , нямаше труженички и сякаш времето беше твърде малко, твърде.... :lol: :drinkers: :drinkers:
Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivotatos »

адашка нищо не каза бе бате щяхме да оредим нещо :ANAL:
що не ми каза беше до мен?
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

И от мен поздрави за Любо - един супер точен мъж! Поклон за посрещането и усилията да угоди на толкова хора. :prayer: :prayer: :prayer:
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Поздрави и от мен. Едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко. Ще я помня дълго тази среща и живата бира :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Поздрави за Кроки и последните гости, не едно, а много БЛАГОДАРЯ за Любо. Да си жив и здрав!!!
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

И аз благодаря на Любо!Не успях да му стисна ръката,но това не е най важното.Всичко беше много,много на ниво и въобще си прекарахме чудесно!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,радвам се че сте си прекарали добре и обещавам че на другите срещи където и да са ще стисна ръцете на всеки по отделно.При мен,сигорно пропуснах доста хора да видя и отделя по някоя минута,но сами разбирате че просто трябваше и други неща да свърша.Станах и дегустатор на всичките видове ракий които се произваждат в България и за малко неме спиртосахте :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink: Много хубави ракий бяха :drinkers: макар накрая на всяка вечер,да не съм бил дегустатора мечта на Винпрома,но все пак мисля че се справих доколкото можах :shock: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

Най-накрая и аз успях да се вмъкна до компа, гледам изписали се бая теми, трябва и да се четат...
Поздрави и от мен на Любо, достоен мъж си!
Поздсрави и на всички колеги от срещата, останах само с хубави впечатления, не съм сигурен, че стиснах ръката на всеки, надявам се да успея на следващата среща :wink:
Всички са пичове... :lol: и проверено много се пие по тия срещи... :lol:
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Има такива моменти, които се запомнят за цял живот! Е аз закъснях и се включих от свадба в срещата, но какво да се прави, светът не е съвършен! Нали все пак можах да имам един следобед, нощ със славеи и една утрин сред чудесни хора, на красив и рибен язовир, с тънки мезета и истинско пиене. ГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТ НА ЛЮБО ЗА ВСИЧКО, КОЕТО НАПРАВИ ЗА ДА НИ Е ХУБАВО! То чистият въздух , ракийките," живата" бира, великолепното агнешко печено и т.н. салатки, туршийки и нежни мезета, като на Румчи "зарганската" закуска сигурно са ми са се отразили с някой и друг килограм в плюс. Какво му трябва на човек? Бързо наспиване , без главобол и желание за нови подвизи. И го имах! И си поначесахме крастата! Първият ден, за да ме допуснат на масата трябваше и аз да имам някоя люспа на ръцете. Добре, че Марко ми даде неговото булдо та хванах бързо два оклея и си седнах заслужено, чинно и прилежно на трикракото столче на масата, и така до среди нощ. Последва бързо наспиване със славеи и един час риболов. Хванах 6 каракуди между 400 и 600 грама, така че може да се отрази риболовът ми в графата "успешни"! За протоколът има направени снимки на каракудозаврите и тяхното пускане обратно. Другият път като имам повече време, може да има и повече и по-голями риби. Ще чакам с нетърпение следващата ни НС. :lol: :heart: :rock: :smt041 :smt041 :smt055 Ако има господ, няма да съм в командировка, а ще съм с Вас! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Поздрав на Кроки!
На 4-ти срещу 5-ти в 3ч. сутринта се прибирам. За нула време разтоварвам багажа, един душ и в 3:30 сядам да видя кво пише във форума. О, ужас! Компютърът не работи. Скапало се захранването. Едва изтраях да се докопам до служебния...

Любо, на другата среща, ако и да не е при теб, пак да присъстваш! Да видиш колко е хубаво пък да си гост...
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
Stilian
новобранец
новобранец

Мнение от Stilian »

Евала Любо!!!!! Голямо мерси за всичко! :)
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

Аз също искам да БЛАГОДАРЯ на домакина на срещата, макар че успях да дойда само за няколко часа на 02.05. От доста време не съм ходил на този язовир, но останах с много добри впечатления. Явно доста се е постарал за да го съхрани в този му вид и с тази риба. Като гледам снимките мога само да съжалявам, че не присъствах на 3 и 4.05. Поздрави на всички колеги, с които се запознахме. Искренно се надявам да се видим на следващата среща.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Сърдечни благодарности на Кроки за прекрасното изкарване на срещата,щастлив съм че в негово лице виждам един истински благороден човек и приятел на всички нас.
Аватар
ivotatos
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivotatos »

и за указателя най-вече!
благодаря ти батйо.
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

xenohаck написа:
Поборников написа:Сърдечни благодарности на Кроки за прекрасното изкарване на срещата,щастлив съм че в негово лице виждам един истински благороден човек и приятел на всички нас.

Поборников Благодарим ти за Зарята , За Озчвучението , За осветлението , абе за всичко - жив и здрав да си !
Що не изчакахте с зарята за 3-ти срещу 4-ти бе хаирсъзи .... :D :D :D
Не можах да видя шоуто.
на другата среща съм с първите.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”