Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Телефонен указател
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Телефонен указател
Идеята търпи развитие!На срещата Краси Поборников ми даде дискета с имената,адресите и телефоните на желаещите да се включат колеги.По една или друга причина доста колеги не бяха съумяли да се впишат,а имаха желание.Най късно до утре ще го кача някъде и ще дам линк.Лошотоо е,че колеги,които са си го изтеглили един път,едва ли ще го потърсят повече и така ще пропуснат обновленията.Все пак на първо време е решение.
Към желаещите да споделят своите данни-изпращайте ми на лични ник,име,град и телефон за контакти.Ще Ви добавям към списъка и ще Ви пращам адрес,откъде да си го дръпнете.Това е първи вариант!
Като вариант втори замислям изготвянето на онлайн указател.Не съм се интересувал как точно се прави,но мисля,че ще се получи.За целта обаче,трябва да имам вашето съгласие за публикуване на лични данни.Колеги запознати с уеб дизайна могат много да помогнат с подготовката и поддръжката.Ако има желаещи да изработят страничката/нужна е евентуално една търсачка по азбучен ред и нищо друго/ и да се грижат за поддръжката ще е голям жест!Бих се нагърбил,но в момента съм затрупан от работа и реално нямам никакво време!Ще помагам обаче с каквото мога!Мисля да е нещо такова- http://www.bol.bg/phone/
Айде момчета,давайте идеите си за указателя тук,а данните си ми пращайте на лични!
Към желаещите да споделят своите данни-изпращайте ми на лични ник,име,град и телефон за контакти.Ще Ви добавям към списъка и ще Ви пращам адрес,откъде да си го дръпнете.Това е първи вариант!
Като вариант втори замислям изготвянето на онлайн указател.Не съм се интересувал как точно се прави,но мисля,че ще се получи.За целта обаче,трябва да имам вашето съгласие за публикуване на лични данни.Колеги запознати с уеб дизайна могат много да помогнат с подготовката и поддръжката.Ако има желаещи да изработят страничката/нужна е евентуално една търсачка по азбучен ред и нищо друго/ и да се грижат за поддръжката ще е голям жест!Бих се нагърбил,но в момента съм затрупан от работа и реално нямам никакво време!Ще помагам обаче с каквото мога!Мисля да е нещо такова- http://www.bol.bg/phone/
Айде момчета,давайте идеите си за указателя тук,а данните си ми пращайте на лични!
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Телефонен указател
Мисля, че по закон, щом няма ЕГН, адрес, три пълни имена/другото няма да го пиша/, съгласие, имам предвид официално не е нужно.Щом колега прати, ник, тел. и град, можеш да ги публикуваш с чиста съвест. Е, за телефона може би ама то важи само ако е в комплект с другите данни. Аз изпратих на лични, надявам се, че се е получило. Начинанието е супер 

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
-
- фен клуб-скобар
Ааа, без онлайн указател.Няма нужда.
-
- кандидат преподавател
Мите и аз мисля ,че няма нужда от онлайн указател.По добрия вариант е според мен да си го има някъде качен и който изка да си го разпечата и прибере .Пък ако има много желание да си го направи като книжка сам.
Последно промяна от ivo75 на Пет Май 09, 2008 6:43 am, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
Аз мисля за следващата среща да се допълни указателя и да бъде изработен по професионално,сега всичко стана много на бързо, може даже да се влючат и аватарите но вече печатната изработка трябва да бъде изработена от фирма,който може да помага с идеи и опит.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Добре!
Добавил съм всички допълнително желаещи до този момент!Ще го кача някъде и трябва да почна да мятам линкове на всеки поотделно.Ако дам адрес в темата той си става баш онлайн!Друго-утре сутрин ще имам примерно няколко нови съобщения.Ще го обновя,но тези които са го изтеглили няма да знаят и аз трябва пак да се обръщам на пощаджия!
Ха кажете как да го направя!?!?!?!
Добавил съм всички допълнително желаещи до този момент!Ще го кача някъде и трябва да почна да мятам линкове на всеки поотделно.Ако дам адрес в темата той си става баш онлайн!Друго-утре сутрин ще имам примерно няколко нови съобщения.Ще го обновя,но тези които са го изтеглили няма да знаят и аз трябва пак да се обръщам на пощаджия!

Ха кажете как да го направя!?!?!?!
-
- кандидат преподавател
Сапуне които желаят да ти пращат всичко на ЛС и обявяваш срок до някоя дата на която спираш да записваш данните,за да могат да бъдат отпечатани за НС4 тези които са записани в указатела и не дойдат на срещата да си дадът имейл за да им го пратиш.
Някой ще може ли да ми прати едно издание ? Не можах да си взема на срещата а съм дал данни и мисля , че ме има в него.Благодаря
TICA FAN
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
И на менееее sharana_gogo@abv.bg
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз не съм включен. Явно имам пропуски в четенето.
Митак пускам ти ЛС.
Митак пускам ти ЛС.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Надявам се,че не съм пропуснал някого!Изчакай малко,и ако не получите лично съобщение от ваш градски свиркайте!sapuna написа:Изпращам Ви комплексно лично съобщение до представител на всеки град!
Ще Ви моля,който го получи,да го препрати на колегите си по местоживеене/от указателя/,тъй като ми се събират много съобщения и ще се объркам.Т.е. за София го пращам на Поборников, Кърцата и Диканаров.Те да препратят адреса за сваляне на своите градски.Това се отнася до всички колеги,които получат това лично съпбщение!
Указателя е на моето апаче.До тук съм добавил всички желаещи.За напред ще изчаквам да се съберат нови 4-5 човека и ще актуализирам списъка.Ще съобщавам в темата,че има попълнения и от същия линк всеки ще си го обновява!
Адресът е [url]http://.само за вписани в указателя[/url]
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Получих и препхратих, на колегите от моя район, вкл. Асгр
. Митак, евала за начинанието!!!
Дано колегите са получили всичко нормално

малиии, кеф, риба
-
- научил се да хвърля
Колеги, аз го получих ,но имате ли представа,защо градовете и част от имената излизат с маймунски букви?
Поздрави!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Отваряй го с Wordpad!
Не виждам да има проблем!Ако си с Мозила-разтегли документа на цял екран!
Другото са шрифтове!
Не виждам да има проблем!Ако си с Мозила-разтегли документа на цял екран!

Другото са шрифтове!
-
- разбира нещата
При мен със "Safon" излезе четливо.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак