ДАЙТЕ ДА ПОМОГНЕМ!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

skoti18
новобранец
новобранец

ДАЙТЕ ДА ПОМОГНЕМ!!!!

Мнение от skoti18 »

Здравейте колеги.Темата дето я пускам може да ви се види странна,ама ми легна на сърце и ще се радвам да помогна,а и вие ако се включите ще стане супер!!!
Значи,аз се запалих покрай жената,тя следи предаването"Часът на мама"по БТВ-та там следят случая на един татко,на когото жената е избягала,като го е оставила сам с новороденото бебе-момиченце-Ани се казва!!
Въпреки това,той решава да си отгледа детето,а не да го захвърли в дом,но понеже нама необходимите условия-социалните му го вземат и настаняват в дом за временно отглеждане за една година!!
Евала на този мъж-свалям му шапка,че е решил сам да се бори за детето си,колко от нас биха се навили на това?!?
Работи в БДЖ-то и сега от там са му дали една барачка,от тези постовите дето ги има по линиите,и сега този пич я ремонтира-опитва се да я направи годна за живеене,с едните си голи ръце!!
Жената ме нави да гледам едно от предаванията и да ви кажа честно-доплака ми се,може да е срамота ама си е така!!
Излязъл е в неплатен отпуск за да ремонтира!!!
Свалям му шапка!!
Та идеята ми беше да се организираме и да помогнем на събрат в неволя,да се справи,защото е един ДОСТОЕН МЪЖ!!!
Те жените имат форум и в него пишат и помагат-коя с каквото може,и ние му се обаждахме по телефона и му пращахме дрешки и принадлежности за малката!!!
А,и от толкова бачкане и тревоги,а и е недохранен се е разболял тежко,защото всеки лев,който му дадат гледа да вложи в къщурката,я за боя,я за латекс......
И сега когато наближава времето да си вземе детенцето-той не може да си стъпи на краката-а и къщичката не е довършена!!!
Ако някой има желание да помогне-нека пише,то от телевизията са открили и банкова сметка за набиране на средства,имам и телефона му,готов съм да го дам на всеки-а може и да се пита в самото предаване!!!
ПИЧОВЕ,ДАЙТЕ ДА ПОМОГНЕМ НА МЪЖАГАТА-ДА НАПРАВИМ ЕДНО ДОБРО ДЕЛО-пък дано ни се върне и на нас!!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: ДАЙТЕ ДА ПОМОГНЕМ!!!!

Мнение от Jechev »

в кой район на BG се намира този пич?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

Ами от това което знам-живее в София,а къщичката дето са му я дали е около Илиенци.ето неговия телефон-ако има желаещи нека му се обадят-0888 35 84 12 - от телевизията са му дали карта с телефон.Казва се Сезгин!!А аз живея в Разград!къщичката се намира в Илиянци.на предпоследната спирка на трамваи 11 и 12.Когато слезнеш на спирката ,минаваш покрай АРОМА и продължаваш надолу докато не стигнеш до влаковите линии.Успех дано я намериш
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

А
ко някой има желание да помогне-нека пише,то от телевизията са открили и банкова сметка за набиране :cry: :cry: :cry: Скоти,ако имаш някакво инфо за номера на сметката,моля да го публикуваш във форума.Решил съм да прежаля Аwa_shima-та за да помогна малко,ше си я поръчам наесен.Благородна идея,подкрепям я напълно,да му помогнем на ПИЧА да си стъпи на крака и да си вземе детенцето
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

Здравейте!
Ето банкова сметка, по която, ако желаете можете да преведете средства в полза на Сезгин.

Сдружение "Будно сърце"
1612 София, р-н Красно село, ж.к. Хиподрума, бл. 142А, ет.1

Банкова сметка
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК" АД
IBAN: BG44UNCR76301077950651
BIC: UNCRBGSF
Сдружение "Будно сърце"
Основание за плащане: Дарение в полза на Сезгин!
Много важно е основанието за плащане да бъде отбелязано изрично, тъй като в противен случай даренията по сметката ще отидат за други лица, а не за Сезгин!!!
ето това е линка към темата дето пишат жените-вижте сами какво иде реч-
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php? ... highlight=
имам и телефона му -0888 35 84 12 - от телевизията са му дали карта с телефон,звънни му-голям пич е!!
Ако си от софия може и да се видите,ние сме от Разград и си говорим по телефона,даже онзи ден пращахме по рейса доста неща за хлапето!!!
А това е телефона на предаването 02 962 59 51,може и там да се звъни!!!
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Благодарско за инфото,записах си го и в понеделник живи здрави ще я сварша тази работа,Лошо че съм от морето,ама няма значение,ще направя каквото мога.УСПЕХ :idea: :idea: :idea: :idea: +++++++++++++
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
martu
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от martu »

Ей такива банкови сметки много ги мразя.Ако ей сега беше до мен пича..веднага му давам 100 лв на драго сърце! Ама да ходя по банки...трудна работа! Иначе няма проблем!
Ще те спукам,рибо!
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

Пичове,за това съм ви дал и личния му телефон в горния пост-обадете му се лично,написал съм и къде живее/от информацията която имам от женския форум,де/.Мъжагата сега даже е в болница-вчера са го приели,може да му се обадите-даже ако искате кажете,че жената ви е дала телефона-тя се казва Деси,аз съм Олег :wink:
Аз сега на 20 ще зимам заплата и ще му помогна пак!!!
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ ПАРИ ПО ПОСОЧЕНАТА БАНКОВА СМЕТКА ПИЧОВЕЕЕЕЕЕ!!!
СНОЩИ СЕ РАЗБРА,ЧЕ МАЙ СДРУЖЕНИЕТО ДЕТО ГИ СЪБИРА Е ФАНТОМ И СЕЗГИН НЕ ПОЛУЧАВА НИЩО ОТ ТЯХ :twisted: :evil: !!!
АКО НАИСТИНА ИСКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ-ОБАЖДАЙТЕ СЕ ЛИЧНО НА НЕГО ИЛИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА,АЗ СЪМ ДАЛ И ТЕЛЕФОНА ТАМ!!!
ПИСНА МИ ОТ НЕЩАСТНИЦИ-САМО ГЛЕДАТ КАК ДА ОБЕРАТ ХОРАТА!!!
СЕГА ЩЕ ВИ КОПНА ОТ ЖЕНСКИЯ ФОРУМ-ДА ВИДИТЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ!!!

ОТ ФОРУМА-ЧАСЪТ НА МАМА-БТВ-
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php? ... &start=200

Здравейте! Току що се връщам от болницата - бях при Сезгин. Айде сега да изясним нещо: що за фондация е тази дето оперира с въпросната сметка - даден е адрес и име - няма телефон!?, къде са въпросните 320 лева, които са в сметката?, кой отговаря, че парите постъпили по сметката отиват при Сезгин 100% ??? Ако, на който и да е от поставените въпроси, няма ясен и категоричен отговор - мисля, че трябва да призовем хората да не превеждат пари там, ако ще отиват някъде вдън земя. Не искам да бъда черноглед, но нещо намирисва в цялата работа. Понеже iva doich дава информация за сметката за първи път я моля да обясни всичко, което знае по въпроса (не че търся отговорност - просто искам да решим проблема). От разговора ми със Сезгин разбрах, че екипа на предаването няма достъп до сметката, което е още по-лошо - няма и информация какво се случва с въпросната сметка. Ако нещата са тъмни и неясни - ми много лесно ще ги оправим - ще отидем със Сезгин и със собствени средства ще открия разплащателна сметка в коя да е банка на негово име - даваме сметката на хората и всички знаят, че превеждат пари само и единствено на него, защото друг не може да оперира с такава сметка без пълномощно. За това последното моля за мнение повече хора, понеже не мисля, че трябва да се решават еднолично нещата, а и едва ли аз съм най-умния на света - затова сме заедно.

Мнение от skoti18 »

Направиха нова сметка на Сезгин-лична,за да няма издънки после,и пича да си помогне с това,което му дават хората,а не някои да го краде!!
Ето я и нея,ако нямои иска да помогне-давайте
Сметката не Сезгин е:
SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК
IBAN: BG60TTBB94001523008916
Сезгин Расимов Арифов

Български лева
ribka micheto19
новобранец
новобранец

Мнение от ribka micheto19 »

vchera sago ispisali ot bolnicata razbrah ot saita na mama be. sega sie v iliencti i se chustva po dobre mislq da hodiq pri nego iskam dago vidq no neznam kak da stigna do nego prigotvila dam mu dreski i malka duma pari koiqto sabrahme naseto semeistvo koiqto e 150lv
ako nqkoi moje da mi kaje kak dase svarza sergin moliq neka mi pishe.
sezgokiko
новобранец
новобранец

Мнение от sezgokiko »

благодария Ви хора за всицко сега сам малко болен но сте гледам да се изликувам но сам си в касти днеска ми прдедстои да направия едни иследвания
които стеса от знацение за мен и малката ми дастерицка без тези иследвания нама да мога дая взема жярно много св борих и продлзавам но гладат и мезврията ме разболвха немозе да взвма 10.00лева и дасе цудая какво даги правия за матеряли даги дам или за ядене но аз бях готов да гладувам само и само даси пребера детето но благодарение на хора от форума на мама.бтв.бг и васия форум на рибарите в Бг и телевизията аз успях инацхе сам немасе да направия нисто аз просто направих това доколкото ми позволядаха финансите сега кстицй=ката е готова има дрески за малката така цхе сам спокоен има каде да спи.ПРОСТО ИСКАМ ДАСИ БЛАГОДАРИЯ ЦЕ ВИЕ МАЗЕТЕ ОТ ТОЗИ ФОРУМ МЕ ПОДКРЕПЯТЕ. Б Л А Г О Д А Р Я ВИ :D :P
сега остава даса ми оки иследванията дано не е турбоколоза дано нее тази гадна болест.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

chapara написа:Нещо нещата не ми харесвааат! :twisted:
8) E па тука е ясно кой, какво, кога и как.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... sc&start=0
И тука е ясно кой, какво, кога и как.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=14696
:roll: Винаги съм се включвал в такива неща без да се замислям :roll: Но тука.... нещо ми смърррди :smt108 Дано да не съм прав 8) Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

Колеги май не сте догледали нещо-всичката информация дето съм я дал е копната от форума на мама-бтв.
Аз в болницата не съм ходил-подавам тази информация дето получавам-точно за това -да не ме обвинят в злоупотреба после!!!
Погледнете добре и ще видите-а човека дето е бил в болницата се казва Симо-той е баща и пише в женския форум-това също можете да проверите!!Аз токущо се прибирам от София между другото и вече мога да кажа,че аз самия се видях с пича едва днес-до сега комуникирахме по телефона само.Днес се видяхме очи в очи и днес разбрах от него че се е регистрирал тука и е благодарил-аз нямам нищо общо с това-той е постъпил така и в другия-женския форум!!
И моля ви да не се обиждаме и нападаме така-прочетете добре-почти за всичко което съм писал тук съм дал линк-от къде е свалено!!
А това че съм от Разград -не мисля че е някаква тахна-живея и работя тук в национална служба жандармерия-ако някой има съмнение може да провери и това,имам жена и две деца!!
Това беше от мен за сега,ако някой иска да ме пита нещо-да заповяда!!
А,CHAPARA,преди да видя постовете тук ти пуснах ново л.с.може и него да копнеш тука,аз не се крия!!
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

А,забравих-сметката не съм я открил аз,а въпросният Симо-ето тук ще ви сложа и неговият скайп-може да попитате личнo-Simeon Simeonov-astika7
Така,че които не вярва-да провери!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”