Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мaster?
Модератор: sapuna
- malkia_joro
- разбира нещата
Re: master
Объркал си раздела и ще ти се скарат.Премести си темата в раздел "Въдица и макара"
Дай повече данни за тази макара!

Дай повече данни за тази макара!
Красотата на живота е в това,че продължава.

-
- разбира нещата
Първата макара която си купих сам,преди 6 год.,и която все още върти без проблем.Нямам фото да ти я пусна да видиш за ко иде реч,иначе имам;джаксон,трабуко,шимано,дам,тебен,а последната която си купих беше:ава-шимаfarlaka написа:някои копувал ли е макари-мастер?и доволен ли е?
Та мисалта ми е:за парите си е перфектна,не се чуди и успех

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- malkia_joro
- разбира нещата
Работата на една макара не е само да върти без проблем!Дай на човека повече подробности!Аванс,редене на влакното,луфтове,влиза ли кордата под шпулата,усуква ли влакното и т.н.tolio_pm написа:Първата макара която си купих сам,преди 6 год.,и която все още върти без проблем.Нямам фото да ти я пусна да видиш за ко иде реч,иначе имам;джаксон,трабуко,шимано,дам,тебен,а последната която си купих беше:ава-шимаfarlaka написа:някои копувал ли е макари-мастер?и доволен ли е?
Та мисалта ми е:за парите си е перфектна,не се чуди и успех
Красотата на живота е в това,че продължава.

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Мaster?
Колега,
аз съм продавал такива макари. За цената - зависи от глемината но е 5-10лв на едро. По магазините предполагам че ще е по 15-20лв.
Макарите от тази марка са подходящи изключително само за начинаещи и пенсионери, които не могат да си позволят по скъпи неща. Ловил съм с такива, но примерно на 3 пъти на теца, голямите амури като ударят я пръсват цялата - шпули, обръщач и т.н - всичко по корпуса и е единствено пластмаса, както и някои части вътрее в нея, само заздравени с някаква примес.
Така, че съветът ми е да не си вземаш такава. Ако нямаш голяма финансова възможност, по - добре пробвай с TREBEN, пак са от по-евтините но много по-добро изпълнение.
Дано инфото да ти е от полза.
аз съм продавал такива макари. За цената - зависи от глемината но е 5-10лв на едро. По магазините предполагам че ще е по 15-20лв.
Макарите от тази марка са подходящи изключително само за начинаещи и пенсионери, които не могат да си позволят по скъпи неща. Ловил съм с такива, но примерно на 3 пъти на теца, голямите амури като ударят я пръсват цялата - шпули, обръщач и т.н - всичко по корпуса и е единствено пластмаса, както и някои части вътрее в нея, само заздравени с някаква примес.
Така, че съветът ми е да не си вземаш такава. Ако нямаш голяма финансова възможност, по - добре пробвай с TREBEN, пак са от по-евтините но много по-добро изпълнение.
Дано инфото да ти е от полза.
-
- разбира нещата
Работата на една макара не е само да върти без проблем!Дай на човека повече подробности!Аванс,редене навлакното,луфтове,влиза ли кордата под шпулата,усуква ли влакното и т.н..
Жоро,прав си,извиненя за което
за съжаление ходя само на морско и почти не използвам аванса,досега 2или3 пъти ми се е налагало за 7год.,реденето е добро а цената за която я купих(от порядака на 25-27 лв.за три лагера)си заслужаваха,повтарям че това беше преди 6-7 год.До сега не съм имал никви проблеми с мастера
щом още ми седи на Окумата-3,60,и си вади рибата,която удари 
Жоро,прав си,извиненя за което

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
-
- научил се да хвърля
Имам две макари на същата марка-все още работят, но не са стока.Само като гледам как е наредено влакното и умирам от яд, шпулата се клати все едно всеки момент ще падне.Бях ги забравил и вие ми ги припомнихте ,та ми развалихте настроението.Преди няколко години ги купих от един склад и сега се чудя ,защо съм ги купил? Но,ако нямаш никакви все пак е нещо.
Колкото им парите, толкова и качеството.
Поздрави и успех, колеги!!!

Колкото им парите, толкова и качеството.
Поздрави и успех, колеги!!!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел