Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Малко съвети за спининга
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Бравос!Pedro написа:Няма начин - Аз не пия.
Както казва един мой приятел: "който не пие и не пуши, ще умре здрав"!

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе и аз съм от будалите дето не употребяват ни едното ни другото.
Случва се да "кусам" 1-2 пъти в годината и толкоз.
И по-сериозен съм бил ама сам си спрях кранчето
.
Относно цигарките,и тях съм ги пафкал,ама през годините станах прекалено голяма скръндза,апък и взе да ми пука повече за здравето.Така,че всичко горепосочено важи уж и за мен,макар че са пълни глупости
Поздрави.
П.П Благодаря на всички за съветите за спининга,от голяма полза ми е всичко което чета.

И по-сериозен съм бил ама сам си спрях кранчето

Относно цигарките,и тях съм ги пафкал,ама през годините станах прекалено голяма скръндза,апък и взе да ми пука повече за здравето.Така,че всичко горепосочено важи уж и за мен,макар че са пълни глупости

Поздрави.
П.П Благодаря на всички за съветите за спининга,от голяма полза ми е всичко което чета.

Re: Малко съвети за спининга
Ей колеги как ги спряхте тея пущини ( цигарите) -от 18 годишен ги пуша наближих 43 и няма оставяне, стигнах 2 кутии на ден - и проблеми със здравето - от 12 години се борим с диабета, и пак не мога да ги спра - язък ми за акъла 

-
- научил се да хвърля
Re: Малко съвети за спининга
Колеги, отклоняваме се от темата,но искам да отговоря на колегата.
За да почнеш или спреш нещо, трябва да си намериш сериозни ПРИЧИНИ, които си припомняш ,когато се колебаеш!!!Вервай ми, доказан съвет!!!
Поздрави и успех!!!

За да почнеш или спреш нещо, трябва да си намериш сериозни ПРИЧИНИ, които си припомняш ,когато се колебаеш!!!Вервай ми, доказан съвет!!!
Поздрави и успех!!!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел