Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

питане към Софианци
Модератор: Paublo_Eskobar
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
питане към Софианци
вчера изпрашах на летището едно приателче. и докато чакахме гледам от дясно едно язовирче,сепарациа ли е незнам имаше и рибари, и понежи никои не е споменавал за него. ми е любопитно за какво става вапрос, защото много сериозно скачаше риба там. но бях далече и нищо не разбрах.от дясно на летището през прозореца има много добър изглед......

Re: питане към Софианци
каракуда уклей;клен;за друго не знам .говори се за шаран и лин ама май само говорят.миналата година ходих 10-на пъти за шаран и лин но излизаха само каракуди над половинка
Ако става въпрос за гйола дето частично засипаха заради новата писта има и добри костури и щука. На блудо пък като тръгне уклея е голем кеф, аз лично си го уважавам тва гьолче и често след работа минавам да го преслушам.
-
- научил се да хвърля
И много миришеivon_77 написа:каракуда уклей;клен;за друго не знам .говори се за шаран и лин ама май само говорят.миналата година ходих 10-на пъти за шаран и лин но излизаха само каракуди над половинка

Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
-
- новобранец
това което се вижда нее враждебската кариера.тя е доста по голяма.и на нея има каквато риба се сетиш;че даже и сом .аз сам от този квартал и наистина излизаше доста лин и щука .но от миналата година нещата се промениха .заради летището разбирасе засипаха преди години водоемче пълно с лин/ наполовина засипаха и КОрията в която имаше много щука и шаран. и сега остана поне за сега само езерото до батареята.
Днес минах през въпросното гьолче,вадеха уклей,бабушка и каракуда ,казаха ми че има и клен чат-пат.
- CERRUTI
- сериозен играч
Защо бе колега Враждебна не мирише.....явно не си ходил на ВолуякИван Григоров написа:И много мирише

За Враждебна-хубаво гйолче там съм хващал каракуда,клен,костур и червеноперка но знам(имам познат живеещ до гйола)че има щука,шаран,сом....

-
- научил се да хвърля
Е виж ми адреса.Ако незнаеш Голяновци е на 5км. е от Мрамор,така че ходил съм и там мирише!CERRUTI написа:Защо бе колега Враждебна не мирише.....явно не си ходил на ВолуякИван Григоров написа:И много мирише
За Враждебна-хубаво гйолче там съм хващал каракуда,клен,костур и червеноперка но знам(имам познат живеещ до гйола)че има щука,шаран,сом....
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
-
- вече хвърля и на тежко
Язовирчето емного хубаво на булдо уклея върви
Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.