Спуках слънчака :-)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Спуках слънчака :-)

Мнение от Deacon »

Привет,
Току що се връщам от казичане (платеното със скивлека). Може и да съм за смях, ама за мен си е успешен излет. За около 3 часа - около 30 слънчеви рибки. И.... нищо друго. Не е нищо особено, но поне се накефих с новия мач 8) . Жената(солташака) и сина ми също бяха с мен, всички бяха доволни. Дори и аз мога да се похваля с това полукапо. Не знам само дали сгреших като накрая пуснахме оцелелите рибки обратно във водата (виждал съм стари рибари да ги изхвърлят), но ние решихме да си ги върнем обратно. И още нещо как точно взимат таксата там? Казаха че имало човек дето минава да сабира пари, но днес никой не дойде ( 9:30 до 13:30) само толкова стояхме защото ни забрули дъжд.
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Спуках слънчака :-)

Мнение от Smokey »

Браво! :smt109

Препоръчвам ти да изтребваш тази гад слънчака, защото яде хайвера на мирната риба.
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

:D Как се нахилих като видях темата!Браво колега,че той и слънчака също може да те накара да изпиташ тръпката от риболова :wink: Супер :smt023
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

В Щатите за наднормен риболов на слънчак-високочел американски костур-глобите са зверски.И между другото одрания и изпържен слънчак не отстъпва по вкус на нашенския костур.Без майтап :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Спуках слънчака ,ми звучи : ебати ташака 8)

п.п.Сори
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
dimitresko6663
новобранец
новобранец

Мнение от dimitresko6663 »

Колега и аз бях там в неделя. Направо спуках каракудите-над 10кг. Друг колега пък се разписа със 4-5 килограмов сом. Тва беше от страната на линийте. Незнам защо, но много колеги там упорстваха цял ден на бял червей-голяма грешка за този водоем. На дъно на грозд понякога лъжат някой друг едър костур или сомче но за плувката си е истинско мъчение........иначе казаха, че скоро ще го зарибяват с шаран, че за цял ден едно шаранче не се обади, а бях намятал и дънните-само си дадох парите ама нема значение-поне начесах крастата с каракуди.........Поздрави и другия път забрави за БЕЛИЯ!!!
Изображение
Изображение
Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колега dimitresko6663, ти на торен ли ги набара каракудите?
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Deacon
новобранец
новобранец

Мнение от Deacon »

dimitresko6663 написа:Колега и аз бях там в неделя.
Значи сме били заедно и аз бях от към линиите, но в началото (виждам че ти си бил по-нататък). За пръв път ми е на този язовир. Колегите в съседство също ловяха на бял червей та затова и аз упорствах с белия. Имах и сладка царевца ама не пробвах с нея (а явно е трябвало). Благодаря за съвета (имам да черпя). На каква стръв да пробвам следващия път?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”