Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Спуках слънчака :-)
Спуках слънчака :-)
Привет,
Току що се връщам от казичане (платеното със скивлека). Може и да съм за смях, ама за мен си е успешен излет. За около 3 часа - около 30 слънчеви рибки. И.... нищо друго. Не е нищо особено, но поне се накефих с новия мач
. Жената(солташака) и сина ми също бяха с мен, всички бяха доволни. Дори и аз мога да се похваля с това полукапо. Не знам само дали сгреших като накрая пуснахме оцелелите рибки обратно във водата (виждал съм стари рибари да ги изхвърлят), но ние решихме да си ги върнем обратно. И още нещо как точно взимат таксата там? Казаха че имало човек дето минава да сабира пари, но днес никой не дойде ( 9:30 до 13:30) само толкова стояхме защото ни забрули дъжд.
Току що се връщам от казичане (платеното със скивлека). Може и да съм за смях, ама за мен си е успешен излет. За около 3 часа - около 30 слънчеви рибки. И.... нищо друго. Не е нищо особено, но поне се накефих с новия мач

Re: Спуках слънчака :-)
Браво!
Препоръчвам ти да изтребваш тази гад слънчака, защото яде хайвера на мирната риба.

Препоръчвам ти да изтребваш тази гад слънчака, защото яде хайвера на мирната риба.

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- Paublo_Eskobar
- Модератор

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
В Щатите за наднормен риболов на слънчак-високочел американски костур-глобите са зверски.И между другото одрания и изпържен слънчак не отстъпва по вкус на нашенския костур.Без майтап 

Спуках слънчака ,ми звучи : ебати ташака
п.п.Сори

п.п.Сори
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- новобранец
Колега и аз бях там в неделя. Направо спуках каракудите-над 10кг. Друг колега пък се разписа със 4-5 килограмов сом. Тва беше от страната на линийте. Незнам защо, но много колеги там упорстваха цял ден на бял червей-голяма грешка за този водоем. На дъно на грозд понякога лъжат някой друг едър костур или сомче но за плувката си е истинско мъчение........иначе казаха, че скоро ще го зарибяват с шаран, че за цял ден едно шаранче не се обади, а бях намятал и дънните-само си дадох парите ама нема значение-поне начесах крастата с каракуди.........Поздрави и другия път забрави за БЕЛИЯ!!!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега dimitresko6663, ти на торен ли ги набара каракудите?
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Значи сме били заедно и аз бях от към линиите, но в началото (виждам че ти си бил по-нататък). За пръв път ми е на този язовир. Колегите в съседство също ловяха на бял червей та затова и аз упорствах с белия. Имах и сладка царевца ама не пробвах с нея (а явно е трябвало). Благодаря за съвета (имам да черпя). На каква стръв да пробвам следващия път?dimitresko6663 написа:Колега и аз бях там в неделя.