Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: около Бургас ????
Работим, работим да го ева , а пък утре съм детегледач. Благоверната заминава за Пловдив на панагиря и до 18-ти съм вързан с детето 
Илийката е на 5 дневен риболов и го чакам за да ни зарадва както винаги с тема в успешни
.

Илийката е на 5 дневен риболов и го чакам за да ни зарадва както винаги с тема в успешни

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Басииии ...вчера си мислех да пусна почти същия пост... голямо затишие.каридата написа:Как сте ве рибари никой ли не ходи за риба.Голямо затишие в тая тема.Риба ли няма желание ли няма.даите някво инфо.
![]()

Ние с Локито утре сме на Лъка... пак

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Local
- учете се от него

Клавиатура риба не лови!!!
- каридата
- учете се от него
оки доки.аз смятам да пробвам на дупките (каракуди и много редки шаранчета чувам че излизали).
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- Local
- учете се от него
Ела при нас ще е веселокаридата написа:оки доки.аз смятам да пробвам на дупките (каракуди и много редки шаранчета чувам че излизали).

Чакам резултатите от днешния риболов
. Аз лично нямах време за риба тази седмица
, но минавайки днес край с. Равадиново видях табела за спортен риболов към селото. Ако някой има инфо за там да сподели.

-
- сериозен играч
И аз я видях миналата седмица тази табела колега и на връщане от една работа щях да проверявам но не остана време ...
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Local
- учете се от него
За вчерашния излет ли... я го вижте оня мушморк стронта как се излегнал на корума (в личната му галерия има 2 снимки) и после къв риболов е тва ....

То тва вашето не е риболов, като ви гледам май сте решили да си отспите на язовира
. Една риба да бяхте снимали поне за отбиване на номера
.

- Local
- учете се от него
Снимали сме, ама довечера Жорето като качи и другите снимкиrumci написа:То тва вашето не е риболов, като ви гледам май сте решили да си отспите на язовира. Една риба да бяхте снимали поне за отбиване на номера
.

Аре ве ей....кой е мушморокLocal написа:За вчерашния излет ли... я го вижте оня мушморк стронта как се излегнал на корума (в личната му галерия има 2 снимки) и после къв риболов е тва ....![]()
![]()
![]()

Local написа:Снимали сме, ама довечера Жорето като качи и другите снимкиrumci написа:То тва вашето не е риболов, като ви гледам май сте решили да си отспите на язовира. Една риба да бяхте снимали поне за отбиване на номера
.

А на тая снимка се вижда защо колегата Локал, улисан в гледането на плувката, на няколко пъти бърка стръвта за рибите с кутията бисквити

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Local
- учете се от него
Тия самолети над главата минаваха....

Тук заковах първия, който за жалост се откачи, както още 3-4 риби, а другите повечето бяха хванати отвън , при целия фин такъм и всичко направено както трябва просто рибата не се хранеше както трябва...

Иначе борбени риби, този люспестия изкара ластика към 15 метра, а не претендира кой знае с какви размери...

Това беше последния излет за тази година на този водоем

Тук заковах първия, който за жалост се откачи, както още 3-4 риби, а другите повечето бяха хванати отвън , при целия фин такъм и всичко направено както трябва просто рибата не се хранеше както трябва...

Иначе борбени риби, този люспестия изкара ластика към 15 метра, а не претендира кой знае с какви размери...

Това беше последния излет за тази година на този водоем

-
- и господ не е толокова добър
Защо да не я изловихте 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Local
- учете се от него
Ши са готвим за откриването....snegk написа:Защо да не я изловихте

- каридата
- учете се от него
Еи каде сте се скатали зад тази барака.Не можах да ви намеря ве майстори.Аз бях до колите от кадето започва стената.Еййй много ма е яд.Аз заради вас си смених плана и не отидох на дупките.Огледах се не можах да ви видя,питах и пазача и той нищо.Стоях около 2 часа друпнах 3 щаранчета и като видях че ''не идвате'' и си тръгнах.На дупките мнооого хора риба няма,водата бистра като сълза.Ебе шибан ден общо взето. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm: