Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Пожарево
-
- ще става разбирач
яз.Пожарево
Здравейте колеги.Току що се връщам много раздразнен от язовир Пожарево.Сутринта към 10.30 бяхме на гъола.Имаше 3-ма колеги ,които за 1 час бяха извадили 1 пъстърва .Ние с баща ми свалихме тояжките и заметнахме.Дойде човека прибра си ни 14 лв. ,но цял ден нищо-на нищо не искаше.Пробвах воблери,блесни,царевица и какво ли още не .Един колега до нас закачи шарко някъде м/у 2-3 кила но след като го прикара взе да го тегли за влакното шарко се обърна и край.Отсрещния бряг нищо.Дойдоха 2 жени (без мъжете си само с 1 куче) и започнаха да ловят.Ловяха се дребни костури ,но по 1 време хоп лелите засрамиха с 1 пъстърва.Това беше докъм 3 часа след това 1 дядо извади още 1 на тежко и още 1 шаран скъса отсреща.Към 6.00 часа колега отсреюа извади още 1 американка и това беше.В крайна сметка за около 50-60 човека се извадиха 4 пъстърви за целия гъол.Страшно съм разочарован и тази година няма да стъпя повече там !
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: яз.Пожарево
Еее където мислех да ходя тия дни и на тите рибарника , колегите не са имали успех , а сега и ти .Мислех там да ходя за шаран аз ходя в ръкава срещу скалите там захранвам и винаги съм имал успех , дори и с един шаран , Ти къде лови точно и тоя с шарана където му е скъсал къде е бил , а иначе тва за дърпането на влакното направо0о немам думи хах кеп не е ли имал

-
- научил се да хвърля
Там само за шарани ходя.А вие май за пъстърва сте били?
Тя(пъстървата) е на привършване вече

Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Tи скоро ходил ходил ли си дай някакво инфо за шарана трагнал ли е там ,а също така дали са зарибявали скороИван Григоров написа:Там само за шарани ходя.А вие май за пъстърва сте били?

-
- научил се да хвърля
Скоро не ама в понеделник съм там.За шарко,от там без риба(шаран) не съм се прибирал.MiTaKa™ написа:Tи скоро ходил ходил ли си дай някакво инфо за шарана трагнал ли е там ,а също така дали са зарибявали скороИван Григоров написа:Там само за шарани ходя.А вие май за пъстърва сте били?
Ако искаш ела ще се пробвам под заграденото(ако има място).
Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
-
- научил се да хвърля
Има едно място заградено(явно реституция
)Под него има място за замятане.Това е вдясно след като се отбиеш от асфалта по черният път(преди селото).Или по точно като застанеш на стената се пада от ляво.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aха май се сещам аз утре ще ходя или на Пожарево или на Иваняне , ако искаш мини да се запознаем ще бъда с колата (черен голф 2) хах но не с РК регистрация

-
- ще става разбирач
Еми бяхме на скалите в края . Човека на който му скъса беше до нас 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аха е и аз попринцип ловя срещу скалите на дригия бряг ноо сега в неделя беше заето и на двете места и отидох след заливчето , там колегите до мен си ловеха долу-горе доволно пастърви но аз си бях заметнал за шаран , храних сигорно с едно кило даже може и да беше повече , но до 2 нямах и удар , само едно почукване на косъма , но само с това си останах , после тръгна да вали и изкарах колата , че щях да си седя още една седмица там сигорно хах .... ииии ТеТаКа

днес бях с едини колеги направо ги расипах ме . Равносметката е 3 шарана по 1.200 ,10 пастърви ,1 бял амур около 1.000 и едно касане на амур който беше около 3-4 кг
- vodi77
- ще става разбирач
Браво,ама дай снимкиbaimile написа:днес бях с едини колеги направо ги расипах ме . Равносметката е 3 шарана по 1.200 ,10 пастърви ,1 бял амур около 1.000 и едно касане на амур който беше около 3-4 кг

и пиши в успешни.
Аз пак съм за риба;;;;
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aаахахахахх и като се събоди беше засмукал чаршафа от засичания нали . Такъв улов на пожарево е НЕВЪЗМОЖЕН особено тая част с амура , там амур не е хващоно сигорно 3 години , или поне несъм чувал някой да се е хвалил , там амур не е пускано много времеbaimile написа:днес бях с едини колеги направо ги расипах ме . Равносметката е 3 шарана по 1.200 ,10 пастърви ,1 бял амур около 1.000 и едно касане на амур който беше около 3-4 кг

-
- фен клуб-скобар
Миналата есен пуснаха 30-40 амура.MiTaKa™ написа:baimile написа:днес бях с едини колеги направо ги расипах ме . Равносметката е 3 шарана по 1.200 ,10 пастърви ,1 бял амур около 1.000 и едно касане на амур който беше около 3-4 кг
, , там амур не е пускано много време