Моля за съвет- какво влакно да си взема за директния...
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Моля за съвет- какво влакно да си взема за директния...
Е точно в тоя час трябва да разровя куфара и считай ,че ..........съм тръгнал по-рано за риба

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- учете се от него
Аз ползвам дясната дванайска , не тази "карп" , да не би там да е проблемаbkd написа:Е точно в тоя час трябва да разровя куфара и считай ,че ..........съм тръгнал по-рано за риба![]()
![]()

ИДА,лявата серия е КАРП и 0.10 е мин . диаметър
/така поне е по каталога който видях/.По-тънкото 0.8 и 0.7 е от това което използваш 

А иначе шараноглавореза е PAWER 0.12 /1.880kg - съжалявам а ма не съм "фотогеничен"

-
- учете се от него
Това по-долу ли е???bkd написа:А иначе шараноглавореза е PAWER 0.12 /1.880kg - съжалявам а ма не съм "фотогеничен"![]()
![]()

Ако е то 100% съм "за"!!! Цената е 9лв. за 200м. ролка!
Не, не е това влакно
Сори не мога да ти кача снимка........точно сега 

-
- ще става разбирач
Ползвал съм 2пъти 0.10 от Супер Елита на Трабуко и съм мн.доволен/но този с нарисуваното шаранчеи,1път си взех от този без шаранчето-пълен "кенеф"/.А от Триана Потенца съм ползвал 0.10 и 0.12-страхотно влакно/даже 0.10 още го ползвам/,но май вече не го внасят.Все пак да не забравяме,че много зависи и от това колко е прясно влакното и как е съхранявано.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имам супер елит турнамент 0.8. Ужасно е къса се буквално само!
Някой ползва ли FUDO??
Някой ползва ли FUDO??
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Колеги от няколко години ползвам за моята 7ца само Lazer Tornado много съм доволен от него
-
- кандидат преподавател
Бая излишно представяне на кви ли не влакна-в крайна сметка човекът сочеше,че става въпрос за риби до 100-200г.За толква квото и да е влакното,стига да не е изтуфиняло от стоене по складовете,ще свърши работа.За такива грамажи изобщо не гледам от каква ролка си правя линиите и за 5-цата,и за 7-цата и нямам "гелета"по причина на влакното.
-
- учете се от него
И бая странно отношение на колегата "ван хелзинг" към собственото му питанеINCUBUS написа:Бая излишно представяне на кви ли не влакна-в крайна сметка човекът сочеше,че става въпрос за риби до 100-200г.За толква квото и да е влакното,стига да не е изтуфиняло от стоене по складовете,ще свърши работа.За такива грамажи изобщо не гледам от каква ролка си правя линиите и за 5-цата,и за 7-цата и нямам "гелета"по причина на влакното.

-
- кандидат преподавател
Нещо си в грешка,ама ....простено да ти е.Сал един съм - INCUBUS,и не съм колегата,поставил въпроса.А за странното отношение едно ще ти река-издигането в култ на таквиз тъпи консумативи като куки,влакна,плувки ,пръчки и още там с квото парадираш,не ти прави чест-ама никак.
-
- учете се от него
Ей за тоя пич става дума ( дето е пуснал темата и я заебал):INCUBUS написа:Нещо си в грешка,ама ....простено да ти е.Сал един съм - INCUBUS,и не съм колегата,поставил въпроса.А за странното отношение едно ще ти река-издигането в култ на таквиз тъпи консумативи като куки,влакна,плувки ,пръчки и още там с квото парадираш,не ти прави чест-ама никак.
Van Helsing
Mikado - Ultraviolet
0.10мм
прозрачен
0.10мм
прозрачен

за основно влакно използван лазер торнадо а за поводи шогун също на лазер.Има едно от трабуко XP ли беше нещо такова син цвят не оранжев,по евтоно влакно но миналата година го изпробвах и бях приятно изненадан.