Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Семейство кефалови ???
Модератори: emo vasilev, alekst
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: Семейство кефалови ???
Вчера на буната на Ной имаше пасаж от 200 грамови платеринки около 15-20 бр рибки.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
малко прясно инфо от днес от 8 сутринта до 12:30 около 2,5 кила платерина беше слабо защото духна кофти вятър и рибата беше рядка но общо взето пак добреще се опитам да кача малко снимки както бях обещал
Да не е духнал южен вятър ида е подкарал платеринката на север към нашия край 
Ако е така да почерпим

Ако е така да почерпим

Колега зограф това каде ???zografa написа:малко прясно инфо от днес от 8 сутринта до 12:30 около 2,5 кила платерина беше слабо защото духна кофти вятър и рибата беше рядка но общо взето пак добреще се опитам да кача малко снимки както бях обещал
Гладни и мокри...но не и без риба 

защо не мога да кача снимките, какво означава максималната големина на файловете е достигната ,снимките съм ги компресирал 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Потърси в подфорум Фотография,има едно линкче от Барутчията,от него сваляш една програмка за смаляване на снимките.Причината може и да е в интернет доставчика ти.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Пробвай да ги качиш в галерията и от там вече ще помагаме.zografa написа:защо не мога да кача снимките, какво означава максималната големина на файловете е достигната ,снимките съм ги компресирал
снимките са вече в галерията който иска да разглежда, между другото днес пак бях на морето но доста слабо незнам защо имаше и хора които търсеха сафрида но доколкото видях без резултат,а на някои хора с никове на дънни риби на които им се струва прекалено хубаво ще кажа че е истина незнам как е при вас във Варна но тук рибата върви и нищо чудно няма все пак сме по на юг
Браво
като за начало на сезона е идеално. Сърф кастинг ли е това на снимките?

не знам за какъв сърф кастинг говориш мястото е северно от созопол
Колега това е един такъв дънен риболов - обикновенно се практикува по плажовете на Атлантика пръчките са специални 4,5 - 5,5 м - позволяват замятане на 150-180 м , след което се "забучват" вертикално в подобни стойки - ловят така калкан,морски котки и други такива по време на отлив.Често го показат по Чиш и Пиш (френския канал).zografa написа:не знам за какъв сърф кастинг говориш мястото е северно от созопол

Ако не бях достатъчно ясен виж тука:http://www.fishing-mania.com/shared/inner.php?id=50

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Моряк1, много си безмълвен
!
Евала за рибите, имаш добри попадения
.Значи вече си струва да се пробва
!

Евала за рибите, имаш добри попадения

За бракониерите само слънчаци
!

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
BERG написа: Колега това е един такъв дънен риболов - обикновенно се практикува по плажовете на Атлантика пръчките са специални 4,5 - 5,5 м - позволяват замятане на 150-180 м , след което се "забучват" вертикално в подобни стойки - ловят така калкан,морски котки и други такива по време на отлив.Често го показат по Чиш и Пиш (френския канал).
Ако не бях достатъчно ясен виж тука:http://www.fishing-mania.com/shared/inner.php?id=50
Берг,стойките са най-обикновени ПВЦ тръби за мръсен канал,скосени от единия край,за да могат да се забиват по-лесно в пясъка.Аз мислех да си купувам,ама тя забраната дойде и тая година си останах пак без уловен калкан.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
първо благодаря на Моряк за снимките ,а метода на риболов мисля че на всички е ясен прътите са по 4м ,майки с по 3 куки с тапички и джаскаш яко навътре а относно стойките наистина са най обикновени пвц тръби но от опит съм се убедил че вършат най добра работа при вятър от всички купешки предлагани по магазините
наслука на всички сигурен съм че скоро рибоците ще са при вас