Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Поздрави за 31та червена титла
Модератор: dantho.mihov
Поздрави за 31та червена титла
Поздрави за изживяната радост за 31вата титла на най-титулования,най-успелия в Европа български отбор---ЦСКА.Само да кажа,че няма отбор в Европа които за 60 години клубна история да има 31 титли на страната си
И ... само
ЦСКА
!!!!!!!!!!!!!!!
ЦСКА
!!!!!!!!!!!!!!!
- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
Re: Поздрави за 31та червена титла
Честита да ви е, наистина я заслужавате защото имате сносен и добър отбор и тренер, на фона на неуредиците и "плащачеството" на ПРЕЗИДЕНТА ви(тоя номенклатурен плъх няма ли кой да го прати в архива вече????!!) запазихте лидерството си и играхте добре!
Все пак КОЛЕГИ ЦЕСЕКАРИ не сравнявайте българските титли по футбол със титлите на истинските отбори, в истинските първенства!То и за това големи европейски тимове са по-назад от ЦСКА в подобна статистика, щото няма какво да сравниме със 5-6-те по-истински мача, който се налага да поиграят така наречените ни "грандове"!
Тук титли се решваха и решават от Партийни Лидери в близкото минало,а в по-наши дни от Мастити Донове, Спонсори и най-обикновени Фигуранти....далеч съм от мисълта че титлите на Левски са "велики","честни" , "заслужени"и т.н.!
Дано стигнете далеч в евротурнирите!
Все пак КОЛЕГИ ЦЕСЕКАРИ не сравнявайте българските титли по футбол със титлите на истинските отбори, в истинските първенства!То и за това големи европейски тимове са по-назад от ЦСКА в подобна статистика, щото няма какво да сравниме със 5-6-те по-истински мача, който се налага да поиграят така наречените ни "грандове"!
Тук титли се решваха и решават от Партийни Лидери в близкото минало,а в по-наши дни от Мастити Донове, Спонсори и най-обикновени Фигуранти....далеч съм от мисълта че титлите на Левски са "велики","честни" , "заслужени"и т.н.!
Последно промяна от Jechev на Вто Май 13, 2008 12:41 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имам молба към всички решили да пускат теми с подобни текстури .ЧЕТЕТЕ КНИГИ ,щом в училище не могат да ви научат!vadica написа:Поздрави за изживяната радост за 31вата титла на най-титулования,най-успелия в Европа български отбор---ЦСКА.Само да кажа,че няма отбор в Европа които за 60 години клубна история да има 31 титли на страната си
а ти защо пълниш форума с дублиращи теми на стари събития,пък и лъжешкомово провокиращ ,НАГЛЕЦ!
Срам ме е вече да казвам че съм от ЦСКА ,ти предаде сърцето червено ,развали ми Поздравите на изживяната радост,ми развали!

Изобщо не искам да провокирам когото и да било,просто исках да пусна една такава тема като поздрав и нищо повече.Разбира се всички сме влезли в този форум заради риболова и нищо друго ,нали така.Затова няма смисъл да се убиждаме.
Поздрави!
Поздрави!
И ... само
ЦСКА
!!!!!!!!!!!!!!!
ЦСКА
!!!!!!!!!!!!!!!
-
- ще става разбирач
Цска Олеее !!!Честита 31 титла на всички цесекари
- J.P.
- научил се да хвърля
ти пък стига наизуст говори! колко пъти сме говорили и все това ..."партията"! ама не партията би ливърпул,байерн,нотингам,юве,леверкузен,аякс.....не знам ..."по-истински" отбори от тия!! ае стига,че тоя спор от край време е ....обречен! ще те заведа веднъж на армията,не съм се отказал от идеята....Jechev написа:Честита да ви е, наистина я заслужавате защото имате сносен и добър отбор и тренер, на фона на неуредиците и "плащачеството" на ПРЕЗИДЕНТА ви(тоя номенклатурен плъх няма ли кой да го прати в архива вече????!!) запазихте лидерството си и играхте добре!

мужчины не собаки - на кости не бросаются
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
Знаем , че като се засегне темата български футбол стават кавги и спорове.Иначе честито на всички фенове на ЦСКА , и да се обсъжда само и единствено титлата на отбора , а не да се хвърлят директни обиди към феновете на другите отбори. 

TICA FAN
ЧЕСТИТО!!!
Я, ти жив ли си бре J.P.? Щом трябва и до "Армията" ще ида...като се сетя че ти беше в Б сектор на Левски-Удинизе, що да не....J.P. написа:ти пък стига наизуст говори! колко пъти сме говорили и все това ..."партията"! ама не партията би ливърпул,байерн,нотингам,юве,леверкузен,аякс.....не знам ..."по-истински" отбори от тия!! ае стига,че тоя спор от край време е ....обречен! ще те заведа веднъж на армията,не съм се отказал от идеята....Jechev написа:Честита да ви е, наистина я заслужавате защото имате сносен и добър отбор и тренер, на фона на неуредиците и "плащачеството" на ПРЕЗИДЕНТА ви(тоя номенклатурен плъх няма ли кой да го прати в архива вече????!!) запазихте лидерството си и играхте добре!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич