р.Марица?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

р.Марица?

Мнение от Aglia »

Някой има ли информация как е реката след Харманли,нормална ли е-как е нивото,какво излиза там сега :?:
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

р.Марица

Мнение от Aav »

Ами уш пада но все още е много висока за риболов.А за улова срам не срам ще кажа ходя почти всяка вечер но нищо не съм хванал.Гледам колеги хващат каракуда обаче тя не е интерес за мен.Успех! ;)
А беше време когато TEFAL не мислеше за нищо !!!
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: р.Марица

Мнение от Aglia »

Aav написа:Ами уш пада но все още е много висока за риболов.А за улова срам не срам ще кажа ходя почти всяка вечер но нищо не съм хванал.Гледам колеги хващат каракуда обаче тя не е интерес за мен.Успех! ;)
Колега ти каде по точно ловиш,след Харманли или кажи по-точно :?: Аз евентуално ще ходя там след половин месец и се интересувам какво става там,че с тея порои и наводнения не се знае какво става :evil: .Клен не ловите ли там :?:А нещо за през ноща :arrow: някое сомче :?: :D
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Aav »

Ходя от Свиленград до малко след Любимец.М/у Харманли и Любимец не3нам някой да хваща нещо ра3лично от каракуда и кефал.А да биеш пат за това май не си заслужава, защото тая риба е има навсякаде.А3 ловя ( опитвам се де ) след Свиленград, малко в Гърция там природата е девственна и почти никой не ходи там местата са много хубави и дълбоки.А за тоя Клен не сам го чул не сам го и видял какво преставлява :) , НАСЛУКА - A 3a Сомчета и3ли3ат от време на време некое хубаво ;)
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re:

Мнение от Aglia »

Aav написа:А за тоя Клен не сам го чул не сам го и видял какво преставлява :)
Клен :arrow: Кефал :D
Ами ако отида по натам ще пиша какво се е получило с риболова при мен.
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Aav »

Кефала е най-смотаната риба която съм виждал.Хваштал съм кефал 3 кг и изобщо не ме е трогвал .И не мога да го хапна а обичам много риба.А на марица има колкото щеш.Иска жабка или малка рибка на първото течение и кефал да искаш.Единственното нещо което ми харесва е как кълве :)
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re:

Мнение от 6tukata »

Aav написа:Кефала е най-смотаната риба която съм виждал.Хваштал съм кефал 3 кг и изобщо не ме е трогвал .И не мога да го хапна а обичам много риба.А на марица има колкото щеш.Иска жабка или малка рибка на първото течение и кефал да искаш.Единственното нещо което ми харесва е как кълве :)
само да кажа че кефала е една от най-борбените риби в нашите водоеми.3 кг кефал ако си хванал то си е рекорд за България.Кефалското месо изобщо не е лошо дори напротив-доста е вкусно :!: Кефала не е смотана риба,а ми е любима :D
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Кефал

Мнение от Aav »

Смотаното и е че си хванал риба а като искаш да си хапнеш гърлото ти става като таралеж.Много кокали има мамка и.А за големината тука при нас кефали по 1-1,5 ако ходиш редовно са си нищо :)
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Сьгласен сьм с колегата :arrow: 6тukata,че кефала е една много борбена риба и е удоволствие да ловиш по едри екземпляри :!: А за такива около 3кг :shock: направо си нямам на идея каква е трьпката 8) .За месото не казвам,че е от най-хубавото ама всеки си има вкус.
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Аман от митничари :D :D :D
Кой знае кви ги вадите там :shock:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re:

Мнение от Aglia »

Жоро Гоцов написа:на вниманието на Aav
Aav написа:Ходя от Свиленград до малко след Любимец.М/у Харманли и Любимец А3 ловя ( опитвам се де ) след Свиленград, малко в Гърция там природата е девственна и почти никой не ходи там местата са много хубави и дълбоки. A 3a Сомчета и3ли3ат от време на време некое хубаво ;)
знам те кой си !!!

запознахме се с тебе на едно блато до Свиленград миналата година, бяхме за щука и се заговорихме с тебе ...ти си този който сам си прави воблерите и беше със зелен гащеризон...сети ли се ?

..и имаш не едно и друго извадено сомче.....!!!!!!!!!!!!!

мноо скромно го даде !!!!
Става интересно 8) 8) 8)
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

На вниманието на Бат Жоро !

Мнение от Aav »

:)))))))))
Не съм а3 то3и!Но го познавам и ми стана много смешно, защото го по3навам оня с 3еленият гащеризон.Той ходи и кафе да пие с него :о) Много сме болните тука от Синдрома на Сома :)))
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Добре де хубаво с тоя синдром :D ама я кажи,сомове излизат ли,дай повече информация(и може би някой тьнкости от Маришкия риболов на сом) :D
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Кефал

Мнение от 6tukata »

Aav написа:Смотаното и е че си хванал риба а като искаш да си хапнеш гърлото ти става като таралеж.Много кокали има мамка и.А за големината тука при нас кефали по 1-1,5 ако ходиш редовно са си нищо :)
еми малко са риби,които нямат кокали-ама като и цепнеш гръбнака и със малко доматен сос със месото става доста вкусно.Определено 1-1,5 са си добри кефали,които се хващат ама хич не нарядко.Обаче гиганти от 3 кг..е такива вече не съм виждал.Само за информация рекорда в България е 4 мисля .На кефала му харесвам това че има един среден размер ( 0,5-1,5 ) ,които доставят удоволствие при вадене и се срещат често.
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re:Aglia

Мнение от Aav »

Aglia абе излизат ама а3 нещо не съм късметлия не мога да се похваля с нещо хубаво.Ако имам късмет да съм един от тия които вадят хубав сом веднага ще се похваля на вас първо обещавам :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”