Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Марица?
Модератор: sapuna
- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
р.Марица
Ами уш пада но все още е много висока за риболов.А за улова срам не срам ще кажа ходя почти всяка вечер но нищо не съм хванал.Гледам колеги хващат каракуда обаче тя не е интерес за мен.Успех! 

А беше време когато TEFAL не мислеше за нищо !!!
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Re: р.Марица
Колега ти каде по точно ловиш,след Харманли или кажи по-точноAav написа:Ами уш пада но все още е много висока за риболов.А за улова срам не срам ще кажа ходя почти всяка вечер но нищо не съм хванал.Гледам колеги хващат каракуда обаче тя не е интерес за мен.Успех!

- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
Re:
Ходя от Свиленград до малко след Любимец.М/у Харманли и Любимец не3нам някой да хваща нещо ра3лично от каракуда и кефал.А да биеш пат за това май не си заслужава, защото тая риба е има навсякаде.А3 ловя ( опитвам се де ) след Свиленград, малко в Гърция там природата е девственна и почти никой не ходи там местата са много хубави и дълбоки.А за тоя Клен не сам го чул не сам го и видял какво преставлява
, НАСЛУКА - A 3a Сомчета и3ли3ат от време на време некое хубаво 

- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
Re:
Кефала е най-смотаната риба която съм виждал.Хваштал съм кефал 3 кг и изобщо не ме е трогвал .И не мога да го хапна а обичам много риба.А на марица има колкото щеш.Иска жабка или малка рибка на първото течение и кефал да искаш.Единственното нещо което ми харесва е как кълве 

-
- научил се да хвърля
Re:
само да кажа че кефала е една от най-борбените риби в нашите водоеми.3 кг кефал ако си хванал то си е рекорд за България.Кефалското месо изобщо не е лошо дори напротив-доста е вкусноAav написа:Кефала е най-смотаната риба която съм виждал.Хваштал съм кефал 3 кг и изобщо не ме е трогвал .И не мога да го хапна а обичам много риба.А на марица има колкото щеш.Иска жабка или малка рибка на първото течение и кефал да искаш.Единственното нещо което ми харесва е как кълве

Кефал-ти мислиш за всичко 

- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
Кефал
Смотаното и е че си хванал риба а като искаш да си хапнеш гърлото ти става като таралеж.Много кокали има мамка и.А за големината тука при нас кефали по 1-1,5 ако ходиш редовно са си нищо 

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Re:
Става интересноЖоро Гоцов написа:на вниманието на Aavзнам те кой си !!!Aav написа:Ходя от Свиленград до малко след Любимец.М/у Харманли и Любимец А3 ловя ( опитвам се де ) след Свиленград, малко в Гърция там природата е девственна и почти никой не ходи там местата са много хубави и дълбоки. A 3a Сомчета и3ли3ат от време на време некое хубаво
запознахме се с тебе на едно блато до Свиленград миналата година, бяхме за щука и се заговорихме с тебе ...ти си този който сам си прави воблерите и беше със зелен гащеризон...сети ли се ?
..и имаш не едно и друго извадено сомче.....!!!!!!!!!!!!!
мноо скромно го даде !!!!

- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
На вниманието на Бат Жоро !

Не съм а3 то3и!Но го познавам и ми стана много смешно, защото го по3навам оня с 3еленият гащеризон.Той ходи и кафе да пие с него :о) Много сме болните тука от Синдрома на Сома

-
- научил се да хвърля
Re: Кефал
еми малко са риби,които нямат кокали-ама като и цепнеш гръбнака и със малко доматен сос със месото става доста вкусно.Определено 1-1,5 са си добри кефали,които се хващат ама хич не нарядко.Обаче гиганти от 3 кг..е такива вече не съм виждал.Само за информация рекорда в България е 4 мисля .На кефала му харесвам това че има един среден размер ( 0,5-1,5 ) ,които доставят удоволствие при вадене и се срещат често.Aav написа:Смотаното и е че си хванал риба а като искаш да си хапнеш гърлото ти става като таралеж.Много кокали има мамка и.А за големината тука при нас кефали по 1-1,5 ако ходиш редовно са си нищо
Кефал-ти мислиш за всичко 

- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
Re:Aglia
Aglia абе излизат ама а3 нещо не съм късметлия не мога да се похваля с нещо хубаво.Ако имам късмет да съм един от тия които вадят хубав сом веднага ще се похваля на вас първо обещавам