Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Петициа за заврштане на малката Рапалка
Модератор: dantho.mihov
Re: Петициа за заврштане на малката Рапалка
Какво е направил пак малкия
Аз се чудя що мойта темичка малко изостана,а то........Рапалката го нямало............ха ха ха

-
- фен клуб-скобар
A Big Fish da mi udari edno LS i da mi kaje kade jiveee 
Rapala_Team
Аз пък предлагам ей заради това по горе да му се удари временен БАН, да му дойде акъла.
Това си е заплаха,а във форума тия неща са недопостими.

Rapala_Team
Аз пък предлагам ей заради това по горе да му се удари временен БАН, да му дойде акъла.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То тогава може да го отнесе
Рапалка това наистина ,заплаха ли беше ?
Ако е така наистина не само ,че си за БАН ами си и за Е...БАН !

Рапалка това наистина ,заплаха ли беше ?
Ако е така наистина не само ,че си за БАН ами си и за Е...БАН !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- разбира нещата
Аз подкрепям малкия !!!!! Въздържах се от коментар в темата, защото единственото което видях там е една безмислена бруталност и злоба.Все пак няма умрелииииии!!!!!!
Напълнихте му главата на Малкия по време на срещата с приказки за водни исполини, а после се чудите защо това момче така прави????????
Рапала, ти постъпи достойно ката си призна, време е да поступим достойно и като му простим!!!!!!!
Напълнихте му главата на Малкия по време на срещата с приказки за водни исполини, а после се чудите защо това момче така прави????????
Рапала, ти постъпи достойно ката си призна, време е да поступим достойно и като му простим!!!!!!!

saksi написа:A Big Fish da mi udari edno LS i da mi kaje kade jiveee
Rapala_Team
Сакси може и подарък да иска да му даде за извинение,пък по голям БАМ от това няма всички да видим за какво става на въпрос и Рапалката да се посрамува малко за деяниата си редом с нас.
Аз съм да остане и да си вземе поука и в същото време да може да се защитава малко ако някой много го упрекне.
Аз вярвам,че след тези две теми ще се промени коренно.
Поздравления за тези , които не са лъгали никога! Шапка им свалям на такива хора 

TICA FAN
- Николай Неделков
- учете се от него
BZI написа:
Призна си , защото Биг Фиш ни "пусна мухата" и Рапалката нямаше какво друго да направи. Аз го поздравих за рибата , даже много се зарадвах , защото го видях на срещата с какъв интерес лови и се опитва да научи нови похвати. Това , че излъга за рибата не ме вълнува чак толкова ... нормално рибарско преувеличение , но това , че е излъгал Илия , след като го взе на срещата и го върна жив и здрав си е НАГЛОСТ. Немога да му се сърдя , щото за мене е пич , но с тази си постъпка вместо да заслужи уважението на колегите ( което явно търсеше ) , загуби доверието на един от ИСПОЛИНИТЕ в шаранския риболов и много стойностен човек - Илия.
Младене , дано това ти е за урок , щото ти е 2-рото прегрешение , а при 3-то , и тия които още те подкрепяме , ще се позамислиме какво става

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Nedeltcho Delev написа:saksi написа:A Big Fish da mi udari edno LS i da mi kaje kade jiveee
Rapala_Team
Сакси може и подарък да иска да му даде за извинение
Неделчо, що ме нервиш бе човек.
Аз не искам извинение ,защото не съм се вързал(е.. съвсем малко)
Не ме карай да пиша всичко ,което си мисля по въпроса.
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
БАН - Вовеки веков !!!!!!!

-
- учете се от него
Като оставим всичко друго настрани- в края на краищата става дума и за БРАКОНИЕРСТВО!!! Иначе на мен ми е се тая дали ще остава , дали не
При следващия шаран , обаче , ще трябва да има поне две национални телевизии на мястото на събитието+ Булгарконтрола , че да хване дикиш

Сакси прекалено много те уважавам баш тебе да нервя,просто неискам малкия да тръгне по погрешен път като всички му се караме,да му дадем последен шансsaksi написа:[
Неделчо, що ме нервиш бе човек

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Вкайна сметка всички видяхме една страхотна риба

В библията имаше някаква притча..... в която се казваше !!! който не е грешен той да хвърли камъка.... колко са хвърлили А !!!
Я се осъзнайте доста от вас лъжат за какволи не.... малкия трябва да си окуражи а не обезвери! покажете му доброто, защото пътя към лошото е лесен и бърз

Последно промяна от AL KAPONE на Сря Май 14, 2008 7:48 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Аз подкрепям думите на Ал капоне,дайте му шанс.Аз мога с времето да му простя,стига да покаже,че залужава.AL KAPONE написа:Всеки има право на втори шанс
![]()
Вкайна сметка всички видяхме една страхотна риба![]()
![]()
и зипитахме положителни емоции поне за малко
![]()
![]()
![]()
В белията имаше някаква притча..... в която се казваше !!! който не е грешен той да хвърли камъка.... колко са хвърлили А !!!
Я се осъзнайте доста от вас лъжат за какволи не.... малкия трябва да си окуражи а не обезвери! покажете му доброто, защото пътя към лошото е лесен и бърз
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Николай Неделков
- учете се от него
snegk написа:Аз подкрепям думите на Ал капоне,дайте му шанс.Аз мога с времето да му простя,стига да покаже,че залужава.
За това става въпрос. Не трябва да му подрязваме крилата преди да е полетял. Както вече казах , аз не му се сърдя , е малко съм обиден , но малко. Нека му дадеме , шанс , за да покаже , че няма да ни подведе , но дано не си го набиеме сами ... Рапалка , фнимавай ф картинката , влизай вече в час , че много хора почнаха да се дразнят

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
A това че ходи да си вее байрака през забраната, никой не го е грижа . Ами защо тогава за нас не може , а за други може ??????