Петициа за заврштане на малката Рапалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Re: Петициа за заврштане на малката Рапалка

Мнение от sestrata »

Големи ги изака Рапалони, заради едно изфукване, ама и аз съм на мнението на Ангел/Илия - може след време да се забрави тая случка :roll:
И не с велики обещания и риби ще ни върне доверието. Сам да се сеща с какво....
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

DrAkoN написа:A това че ходи да си вее байрака през забраната, никой не го е грижа . Ами защо тогава за нас не може , а за други може ??????
Искам да попитам колегите от Сливен има ли такива гьолове дето Рапалката ги разправя или наистина е ходил на забранени :evil: В темата на Рапала някой беше споменал,че е на забранен гьол но без основание и това ме озадачи малко :roll:

ОБРАЩЕНИЕ КЪМ РАПАЛА

Рапалка с цялото си уважение към теб те моля да седнеш пред компа да удариш 26 бутилки от онова безалкохолно :idea: и да напишеш цялата ама цялата истина от игла до конец,тогава ще те призная за мъж.Още имам надежда в теб.
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

НЕго навиквайте,достатъчно му е това че го предадоха.
За другия път ще си има едно на ум,толкова хора му се зарадваха,а той ги разочарова :(
Аз пак съм за риба;;;;
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:... да напишеш цялата ама цялата истина от игла до конец, тогава ще те призная за мъж.Още имам надежда в теб.
:D :D :D :D

Що ме му се обадиш да ти я каже по телефона!!!
Nedeltcho Delev

Dedy написа:
Nedeltcho Delev написа:... да напишеш цялата ама цялата истина от игла до конец, тогава ще те призная за мъж.Още имам надежда в теб.
:D :D :D :D

Що ме му се обадиш да ти я каже по телефона!!!

Още първата вечер го направих,преди Илийката,каза ми,че още е в шок и съжелява че това чудо не го хванал на Езерово,ти пък Иване гачи не си бил дете :D :D :D
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Добре на колко години е това хлапе,аз когато писам и читам постовете мислиа че не е повече од 15-16.Верно ли сам го преценил?Ако е на толко години наистина е зеленуга,сега крвта им врие,мислиат че всичко което лета се иаде :!: Ште разбере какво е направил,в това сам сигурен.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Е че какво толкоз е направил??!!! Малко повечко разпънал ръцете и вие ще го изядете. :D Че рибар е все пак, не светец. :wink:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:... ти пък Иване гачи не си бил дете
:!: :!: :!: :!:

Бил съм естествено, но по това време ни възпитаваха "по-така"! Та в тази връзка да попитам - абе тук никой ли не смята, че на малкия трябва здраво да му се издърпат ушите? Да ме извинят педагозите, ама не съм много сигурен, че това е най-добрия "тон в живота", който му давате!
Nedeltcho Delev

nikola polizovski написа:Добре на колко години е това хлапе,аз когато писам и читам постовете мислиа че не е повече од 15-16.Верно ли сам го преценил?Ако е на толко години наистина е зеленуга,сега крвта им врие,мислиат че всичко което лета се иаде :!: Ште разбере какво е направил,в това сам сигурен.

Те ти го в цял ръст от глави до пети

Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

По ботушите има потенциал :lol: :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Аре простете му на Рапалката, голяма работа станала вече , има грешка има и прошка. :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
blesnar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blesnar »

и аз сам ЗА
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Да иде на църква да палне една свещ и да си изповяда греховете. :wink:
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Аз бях един от пьрвите които не му повярваха.И бях сигурен че льже,ама неисе,само тои губи от тея работи.Сега стана приказката за льжливото овчарче,даже и да хване нещо подобно,кои ще му повярва.И все пак мальк е още,пали го на изхвьрляне :D :D Мисля че трябва да му простим,пьк току виж си взел поука.
Е ако има и 3 пьт,тогава вече бан forever :D :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Аз първи му честитих хванатия шаран и после само следях развитието на въпроса и докато реша какво да пиша, Деди заключи темата. Та да кажа тук сега: Младене, аз също ти прощавам и съм за да си останеш във форума - все пак си "талисман"!
Абе я си представи бат ти Неделчо щеше да бие път до Горна, че и дупе да дава на Сапуна :lol: !
Сега сериозно-нека тази твоя постъпка да ти е като убица на ухото и не забравяй, че всички ние "не ядем доматите с коловете" и малко или много носим на майтап, но шаран 13 кг не се лови всеки ден! Малко или много всеки колега е изживял заедно с теб улова или поне си го е представил. Тръпката не е същата, но като знаеш, че познат колега е успял да пребори такова животно, даже и без кеп, някак си ти се сгрява душата и си казваш - евала на момчето-утре ще дойде и моя ред! 2 дена след това всичко се срива - е какво очакваш сега, тия като мен, дето не им пука много,много махват с ръка и казват "каквото било, било, от сега нататък както си е било"! Но има и колеги, на които не им минава много лесно (визирам Илия) и ще трябва ти да намериш начин да върнеш доверието му в теб и да го добриш! За Сапуна не знам-там се оправяйте като съквартиранти :ANAL:
към Полизовски: Младен е на 17 год.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Заключено

Обратно към “Разни”