Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво кино обичате?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Какво кино обичате?
Пабло даси кажа чесно не съм го гледал но го дърпамвече
М
ерси 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ей вие с люспите в мозъка
нищо не казвате хареса ли ви филма?Аз гледах хакерите и съм учуден защо не съм го гледал добър е!

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Вто Май 13, 2008 8:41 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- и господ не е толокова добър
Аз обожавам фантастика,трилъри,абе всичко що е хубаво независимо от тематиката 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Препоръчвам на всички да гледат " The Forbidden Kingdom " ! Много яко филмче за малки и големи.Както и " The Chase " - Преследването - много яка комедийка
Това гледах аз скоро.И двата ги има в zamunda.net 

TICA FAN
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
няма такова животно ,това е температурата на самозапалване на хартията и филма е едноимен ,няма нищо общо с еквилибристиките с меч ,освен ЦЕНЗУРАТА ,а иначе филма кърти мивки ,и аз ако мога така да се осъзная ..................Paublo_Eskobar написа: Филма е направен по една книга която се казва"451 градуса по фаренхайт"

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мерси колегаPaublo_Eskobar написа:Специялно за феновете на фентъзи и фантастика горещо ще препоръчвам този филм!
Equilibriumhttp://www.zamunda.net/details.php?id=94969
П.п Иво ако не си го гледал много си изпусналФилма е направен по една книга която се казва"451 градуса по фаренхайт"
Гледох го фима,но нещо не ми хареса.
Просто ми идват в повече тия битки тип "МАТРИЦАТА"
Иначе те разтърсва ,като сценарий и режисура,но пак казвам изпълнения тип 'Матрицата" просто ми са се втръснали.
Айде и от мен един филм.За почитателите на HOROR -a !
--->>>ХОТЕЛЪТ НА УЖАСИТЕ 2

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Не съм се изразил правилно!Доста неща от книгата са взаимствани във филма и като цяло сюжета на филма.Забранените чувства и лекарсвото против тези емоции които са забранени в двата случая и във филма и в книгата.Няма как да се каже,че двете нямат нищо общо.BOVSKIQ KORMORAN написа:няма такова животно ,това е температурата на самозапалване на хартията и филма е едноимен ,няма нищо общо с еквилибристиките с меч ,освен ЦЕНЗУРАТА ,а иначе филма кърти мивки ,и аз ако мога така да се осъзная ..................Paublo_Eskobar написа: Филма е направен по една книга която се казва"451 градуса по фаренхайт"
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
АПОКАЛИПСИС СЕГА! ТАНЦЪТ НА ВАЛКИРИИТЕ и великия КОПОЛА 

- GODzillata
ТИТАНИК
...както и мнооого от вече изброените.
И аз съм филмоман, май няма нещо, дето не съм гледал.
Като малък бях гледал "Междузвездни войни" по над 10-на пъти.
Знаех и репликите наизуст.
Но прав е 5кила, книгата е винаги по-добра от филма.

...както и мнооого от вече изброените.
И аз съм филмоман, май няма нещо, дето не съм гледал.
Като малък бях гледал "Междузвездни войни" по над 10-на пъти.

Но прав е 5кила, книгата е винаги по-добра от филма.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Най-голямата класика в света на ужасите си остават именно http://www.zamunda.net/details.php?id=71874 - Halloween - всичките части без 3-ката .“Хелоуин” или “Денят на Вси Светии” е една от трите най-популярни поредици филми на ужасите (заедно с “A Nightmare on Elm Street” & “Friday the 13th”) и може би най-влиятелната от всички, като се има предвид, че първия филм популяризира масово жанра на т.нар. Slashers, вдъхновявайки редица имитации. Главният образ в поредицата е Майкъл Майерс - http://www.starswelove.com/view/imageid/43522/, безсмъртен убиец, който отнема живота на всеки, изпречил се на пътят му.Без да говори или да показва , каквото и да е човешко поведение , той измита всичко, до което се докосне ,по особено брутален начин без да може да бъде спрян.Почти незаловим и хладнокръвен , той внася ужас и тръпки в малкото градче Хадънфийлд.Разбира се и това http://www.zamunda.net/details.php?id=55286 - A Nightmare on Elm Street - отново всичките части , може би без последните една две.Стари класически ужаси , в които не е заложено толкова на ефектите , колкото на самия ужас , но надали ще има хора почитатели на този жанр и да не са ги гледали.Все пак , които не е - пожелавам му приятно гледане , но на светло 

TICA FAN
- GODzillata
Scary Movie (Страшен филм), всички серии - яко пародии на много от филмите, които се изброиха.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
Аз пък навремето гледах( Господин за един ден) 20 пъти

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аз пък съм гледал 20 пъти "Бели вълци" с Гойко Митич, защото го даваха през седмица в нащо кино
Е, това беше много, много отдавна

Е, това беше много, много отдавна

Отдавна гледам темата и се каня да вметна и аз някои заглавия. Предпочитам по-леките филми, комедиите, приключенски, тук там някой по-здрав екшън, също така романтичните - много пъти са ми се насълзявали очите. Любими актьори - Брус Уилис, Харисън Форд, Джоли, Джеки Чан. Като малък съм чел "Васко да Гама от село Рупча" 12 пъти!!! С голям интерес гледах и филма по сценарий на братя Мормареви - наистина книгата си е книга. "Любимец 13"; "Рицарят на бялата дама"; "Комбина"... Еееех Иван Иванов и компания... "Вчера" (кълна се); "Оркестър без име"; "С деца на море"; "Крадецът на праскови" ....и т.н.!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Zeitgeist.The.Movie.(STV.DVDRip).XviD-CULTXviD
не става вьпрос точно за кино-в прекия смисьл,но наистина горещо препрьчвам на всички колеги ето тази творба,коята жестоко се учудвам как изобщо е Хамириканска и как изобщо някой е допуснал да бьде изльчвана и разпространена
на много от вас,колеги ви се струвам странен(на някои-в добрия,на някои-в лошия смисьл),но ако искате ми вярвайте-параноята,черногледството,дебелашките ми шеги и просташкото ми отношение кьв всичко и всички се дьлжи именно на всички тези истини,споменати вьв филма,до които сьвсем САМ сьм стигнал за целия си живот
а стигнах по следния начин-четейки книги,не гледайки телевизия и сьмнявайки се вьв всички и всичко-тьрсех си изводите сам-без да вярвам на никой за нищо-освен на неколко жени,че ме обичат,ама това е извьн контекста
като го гледах-просто онемях,врьщах си абзаци по няколко пьти и имах чувството,че тия хора ме цитират
сьвета ми е да се гледа целия много внимателно и който има малко акьл или някакви сьмнения-да вземе да сьпостави изложеното там с доста ситуации и схеми от развитието на Бьлгария(напр фалита на банките по времето на виденов,присьединяването ни кьм ЕС,влизането в НАТО и пр)на някои може да се стори мноо тьп,на някои-бая да се понрави-филма де-не това което се казва там
има само три пропуска-не знам дали са умишлени или случайни и те са 1.еврейското присьствие на м/ународна почва(не сьм фашист-само констатирам ) 2.колко мильона евро (около 400) се дават годишно за реклами,а как с тях може да се нахрани цяла африка за сьщата тая година и 3.екологичната катастрофа в следствие на урбанизацията и индустриалното развитие.дано Ви е интересно и откриете много отговори и дано не звуча мноо смешен,че ако некой ми се подиграе...че го скьсам на риболов и джаги

не става вьпрос точно за кино-в прекия смисьл,но наистина горещо препрьчвам на всички колеги ето тази творба,коята жестоко се учудвам как изобщо е Хамириканска и как изобщо някой е допуснал да бьде изльчвана и разпространена

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".