Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз. Еница
Модератор: Paublo_Eskobar
яз. Еница
Здравейте колеги , моля за малко имформация за яз.Еница , каква риба има, дълбочина , имали закачки по-дъното и каква стръв се ползва? Благодаря за имформацията на всички колеги!!!!! Пожелавам богат улов през 2008г.
- garfield80
- новобранец
Re: яз. Еница
колега на язовир Еница се лови каракуда,но нети препоръчвам да биеш път до там.Почти целия язовир или каквото е останало от него е покрит с водорасли станал е направо като килим.
Язовир Еница преди беше пълен с риба - шаран, платика, каракуда, сом....ама много го измрежариха и сега вече е гола вода. По-добре отиди на Дъбниците или на Телиш.
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
Воблера написа:... По-добре отиди на Дъбниците или на Телиш.

На Телиш не може! Арендован е и не разрешават риболова!
Не го знаех това, благодаря ти колега.Dedy написа:Воблера написа:... По-добре отиди на Дъбниците или на Телиш.![]()
![]()
![]()
![]()
На Телиш не може! Арендован е и не разрешават риболова!
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди две години и Еница беше разрешен за промишлен риболов. При супер ниско ниво се тарашеше ежедневно. Сега не знам какво е положението но едва ли е добро. Аз лично съм го задраскал от картата за излети. Иначе както са писали колегите каракудки трябва да има и слънчак.
Някой знае ели нещо за Еница?
Бях на Еница след препоръка на приятел. Язовира е спаднал много играе риба и кълват раци, на всичко жито царевица торен. Има дни когато дава и дни когато не дава!