Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Езерово
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Езерово
А на силиконова и ДИПната става ли.Красимир Кюрпеков написа:Мите пиши им и каква трябва да е царевицата

Адаш ти си видял най добре последния ден зако и васко на каква хващат . Снощи Здравко ми разправяше какъв риболов сте правили последния ден от НСПоборников написа:Красимир Кюрпеков написа:Мите пиши им и каква трябва да е царевицатаА на силиконова и ДИПната става ли.
![]()
![]()
![]()
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Последният ден ме шашнаха с тая дипната джапанка. Ако бяхме извадили всички удари поне 15 шарана за един ден щяха да са.
Наско има какво да се научи от асеновградската школа
. Само пазете дипа в тайна че ако се разчуе 

Колеги дайте малко инафо за язовира.
Мисля утре вечер да се засиля натам.
Ще има ли проблем да се нощува там, а и да се лови през ноща?
Общо взето споделете каквото инфо и да имате
-
- кандидат преподавател
Ами аз като се върнах от там три дена бях реанимация,а иначе риба има ам през ноща не е препръчително да ловиш.DoNNuTcO написа:Колеги дайте малко инафо за язовира.

аз само не разбрах дали може да се лови през ноща там,т.е. дали е позволено.Иначе и аз смятам да ходя там в събота вечерта може да се видим с колегата,да се запознаем,пък и да пийнем по едно

Благодаря за инфото колеги. Ще отидем и ще видим как е 
После ще пуснем инфо

После ще пуснем инфо

да и аз ще дам инфо също.до сега не съм ходил,обикновено ходим към Бодрово,от там съм много доволен,пък и собствениците са много печени,може спокойно да си пийнеш бирата с тях и да ти поразправят това онова за риболова
.сега ще пробваме и на Езерово да видим как е хавата,жалко че сме изтървали срещата,но все пак аз съм от скоро във форума,другия път:)
а пък с DoNNuTcO,ще трябва да се видим не е за испускане,ние ще сме с рено 19 пловдивско
да се оглеждаш...

а пък с DoNNuTcO,ще трябва да се видим не е за испускане,ние ще сме с рено 19 пловдивско

DoNNuTcO pиши после жие с ква кола ще се да ви тарся поне 1 човек от форума да познавам 

Вчера бяхме на Езерово с 1 колега . Даде доволно каракуда и 2 хубави удара на царевица ,но за съжаление се откачиха на 20-30 м. Колега до мен имаше 7-8 удара от които изтърва 2 казвайки ,че шарана там бил с висше по отношение на откачането от куката.