Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
Ехааа ни сме били трима адши вече

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- вече хвърля и на тежко
Както предния път всеки да си дава мнението за места които са позволени и ще изберем най-доброто според случая.
На срещата ще е главното обобщение и се взима решението кой, каде, как, сега тези седмици поради отработването на 2 и 5-ти съботите са заети най-добрия вариант е 24.05.2008г.
На срещата ще е главното обобщение и се взима решението кой, каде, как, сега тези седмици поради отработването на 2 и 5-ти съботите са заети най-добрия вариант е 24.05.2008г.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Аз съм ЗА.Казвайте места,за мен е без значение.Принципно за Ломци какво ще кажете?
П.П. И аз съм Николай
П.П. И аз съм Николай

-
- кандидат преподавател
Е много станахте Николаевците ко ша ва правим на Никулден незнам.Аз съм за излета но незнам къде.Мои хора от Търново ходили на Босилковци и барнали 6 шарана - 2 по 2кг и другите около 1,5.шарана се плащал ама за пофта става.Таранката е пак едра и безплатна.това е от мен - дето реши група сам там
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
колеги някой за утре мисли ли да ходи някаде за рибка
или 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
На 4ти и 6ти ходих на Босилковци най едрия шаран който извадих беше към 1000гр. и 1200гр. Каракуда има но предимно дребна - има и едра но излиза по рядко.А шарана го ловихме на упашка от рибе.http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=24631 предимно излизът рибета с тези размери
. и доста шаранчета до 200 , 400 грома

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- сериозен играч
Колеги направо съм отчаян от водоемите около Русе
Навсякаде е един дол дренки. Ходихме на Божурово , след като чухме какво ли не за този рибарник, ама и там дренба таранка само, и някакви митове ,че някой си някога бил хванал шарани, на Бойка дава хубава таранка, ама шарана се плаща.
Май ще изчакам още две седмици докатао падне забраната

Навсякаде е един дол дренки. Ходихме на Божурово , след като чухме какво ли не за този рибарник, ама и там дренба таранка само, и някакви митове ,че някой си някога бил хванал шарани, на Бойка дава хубава таранка, ама шарана се плаща.
Май ще изчакам още две седмици докатао падне забраната

Аз дочух, че на Басарбово зарибявали всяка седмица с някой и друг шаран. Някой може ли да го подтвърди това инфо?
абе колега зарибяват кажи речи всяка седмица на басарбово ала шарана много рядко бута.............. миналата седмица не издаржах и ходих но на 20 човека само един хвана кам кило, кило и двеста , едно шаранче на 4-5 бели червейчета кам 6:30 чеса. и то болно лт червенка.
а аз тарана кам 6-7 кила и повече от половината я хварлих в лома..

Някой ходи ли някъде?Няма организация ейй.. 

-
- научил се да хвърля
Каква организация ??? Аз 2 пъти изявих желание след питане за риболов и всеки се покри... така или иначе съм свикнал да си ходя сам и само чакам да свърши забраната. Платените не ме интересуват вече, малко остана
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
-
- сериозен играч
Аз мисля по-вече да не ходя за риба, докато падне забраната, вчера ходих на Ценово на корекциите, и там същата работа, както на Белцов, таранка и то дребна, при това че съм ловил само на царевица. 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
То и аз няма да ходя никъде докато не падне забраната.2 седмеци ще потърпим и тотгава.А и утре има Рали.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- сериозен играч
След моста първата в дясно, ама и на втората е същотоivo75 написа:Ники на коя корекция на Ценово ходи