Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Катранджия, 17.05.2008. 16 кг Толостолоб
Язовир Катранджия, 17.05.2008. 16 кг Толостолоб
На 17.05.08г. решихме да отидем за риба на язовир Катранджия село Тутраканци. В 8 часът сутринта бяхме на язовира и започнахме да разпъваме въдиците. Рибарите бяхме същите плюс едно ново допълнение към отбора ни на име Магдалена.
Заложихме на риболов на фидер със стръв торен червей, сладка царевица от консерва "Леда", стиропорено топче! През целият ден нямахме нито един сериозен удар. Около 16:30 часа на фидера със стръв стиропорено топче имах силен удар при който аванса на макарата започна да се развива. Засякох и усетих, че на въдицата се е закачил огромен звяр. Борбата беше невероятна. Продължи около 1 час и 40 минути. На няколко пъти освобождавах аванса, при което кордата се развиваше почти до края (около 70 метра). След уморителната борба и добрата намеса на колегите ми(приятелите ми- Жоро и Румен) успяхме да извадим звяра от водата. Резултата беше невероятен!!! След притегляне и измерване се окоза, че рибата (толостолоб) е дълга 1 метър и 10 см, с тегло 16 килограма! Бяхме изключително щастливи от резултата и пожелаваме на всички колеги нашият късмет! Наслука на всички!!!
П.П. Условия на язовир Катранджия с. Тутраканци: 3 броя въдици = такса 15 лв, без ограничения за рибата!
Благодаря на Жоро и Румен за изключителната намеса!!!
Линк към старият ни улов на същия водоем: 06.10.2007 яз.Катранжия с.Тутраканци Предишнят улов беше благодарение на Жорко.
Отбора:

Баш майстора:

Майсторите плюс една майсторка:

Заместник майстора:

Язовир Катранджията:

Язовир Катранджията:

П.П. Условия на язовир Катранджия с. Тутраканци: 3 броя въдици = такса 15 лв, без ограничения за рибата!
Благодаря на Жоро и Румен за изключителната намеса!!!
Линк към старият ни улов на същия водоем: 06.10.2007 яз.Катранжия с.Тутраканци Предишнят улов беше благодарение на Жорко.

Отбора:
Баш майстора:

Майсторите плюс една майсторка:

Заместник майстора:

Язовир Катранджията:

Язовир Катранджията:

Последно промяна от Swordfish92 на Пон Май 19, 2008 6:47 am, променено общо 6 пъти.
Re: Язовир Катранджия, 17.05.2008. 16 кг Толостолоб
Браво юнаци! Продължавайте да ни засрамвате!
Ако е реален улова,браво,ама що ми мирише на някакъв фотошоп?
Колега повярвай. Не е фотошоп. Всичко е документирано. Има над 10 снимки, но са много големи и като ги смаля ще ги добавя и тях в темата малко по-късно. Също така има и клипове докато вадим звяра. Също и тях ще добавя в темата. Всичко с времето си.lu40 написа:Ако е реален улова,браво,ама що ми мирише на някакъв фотошоп?

-
- учете се от него
Браво момчета!!!! Хвърлете едно око на линка по-долу за "целево" ловене на толстолоби с пружини и стиропори. Щом язовира "бъка" от такива , няма начин и да не се хващат. И поне 150м. 0.30/0.35 на макарите....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=45

IDA, браво колега за съветите които даваш на младите.
Последно промяна от Фил на Нед Май 18, 2008 11:45 am, променено общо 1 път.
Браво хубава тема.Фил написа:IDA написа:Браво момчета!!!! Хвърлете едно око на линка по-долу за "целево" ловене на толстолоби с пружини и стиропори. Щом язовира "бъка" от такива , няма начин и да не се хващат. И поне 150м. 0.30/0.35 на макарите....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря за отзива и съветите!IDA написа:Браво момчета!!!! Хвърлете едно око на линка по-долу за "целево" ловене на толстолоби с пружини и стиропори. Щом язовира "бъка" от такива , няма начин и да не се хващат. И поне 150м. 0.30/0.35 на макарите....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- ще става разбирач
браво колеги хубава риба продалжаваите и за напред успех и наслука

Няма фотошоп колега , реална е , ето виж , нещо са прецакали снимката при преформатирането или не са настроили Практиката като хората ..lu40 написа:Ако е реален улова,браво,ама що ми мирише на някакъв фотошоп?

Браво юнаци

На платено не одим !
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво момчета страхотна риба
Как искам и аз да хвана толстолоп дори и маничък да е пак ще е радост за мен! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Супер сте

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- учете се от него
Такова нещо със щека или с директен си мисля че не може да бъде спряно. Пак, момчетата са имали късмет да успеят да се преборят със само 70 метра влакно , че и сравнитвлно бързичко са го извадили

И за напред все така и по-големи даже.Браво момчета.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!