Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Марица?
Модератор: sapuna
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Re:Aglia
Ще стискаме палциAav написа:Aglia абе излизат ама а3 нещо не съм късметлия не мога да се похваля с нещо хубаво.Ако имам късмет да съм един от тия които вадят хубав сом веднага ще се похваля на вас първо обещавам

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Нещо става тук яко оплитане насмитанеЖоро Гоцов написа:и той посочи теб ...ако правилно съм разбрал???

п.п.ако пак нещо не е ясно питай да оточниме нещата

- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
Re:Жоро Гоцов
БАТ Жоро исках да кажа че човека ходи с тоя зелен гащеризон и по центара не го сваля, това имах предвид че и кафе ходи да пие с него
.До колкото за познаването а3 съм нов тука в тоя форум и никой не познавам лично, но се надявам да се опознаваме малко по малко.Само познавам Ицо от снимките на бат Жоро Гоцов 

А беше време когато TEFAL не мислеше за нищо !!!
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
До Aav,да те питам понеже казваш ги ловиш тея едри кефали, на дъно как да процедирам какьв е най-удачният избор за линията,стрьвта
Ние като ходиме ги ловиме на царевица на плувка(като се мьчиме да хванеме някои шаран) или на блесна.Често и на дьното се хващат пак на царевицата ама не са голями.Та сподели за някой тьнкости за уловьт на едьр кефал:)Ако системата е на леко пак очаквам инфо:)

-
- научил се да хвърля
еми на голяма,сочна,тлъста пиявица трябва да кълват едри парчета.Иначе жабка/рибка кефали до 25 см я гълтат спокойно още преди някой "батко" да се е доредилAglia написа:До Aav,да те питам понеже казваш ги ловиш тея едри кефали, на дъно как да процедирам какьв е най-удачният избор за линията,стрьвтаНие като ходиме ги ловиме на царевица на плувка(като се мьчиме да хванеме някои шаран) или на блесна.Често и на дьното се хващат пак на царевицата ама не са голями.Та сподели за някой тьнкости за уловьт на едьр кефал:)Ако системата е на леко пак очаквам инфо:)

Кефал-ти мислиш за всичко 

- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
6tukata е прав тия кефали при мен се хващат без да искам.Както съм споменал ходя за сом.Естественно монтажа,стръвта и всичко останало е същото отивам за сом а се хваща голям кефал и а3 съм разочарован
. Предимно на жабка голяма и на малка рибка до 20 см
.Такъма е най-здравия с който разполагам но като гледам с какви такъми разполагате вие а3 все едно живея в 15 век
.Голямо плоско олово и кука от 1/0 до 3/0.Това е!!!

.Такъма е най-здравия с който разполагам но като гледам с какви такъми разполагате вие а3 все едно живея в 15 век

А беше време когато TEFAL не мислеше за нищо !!!