р.Марица?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re:Aglia

Мнение от Aglia »

Aav написа:Aglia абе излизат ама а3 нещо не съм късметлия не мога да се похваля с нещо хубаво.Ако имам късмет да съм един от тия които вадят хубав сом веднага ще се похваля на вас първо обещавам :)
Ще стискаме палци :D
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Жоро Гоцов написа:блесна Аглия, ти що си траеш че познаваш човека сом от Свиленград именуващ се Митко?.....

а самия Митко влиза ли в нета???????????
Жоро ти откаде пьк реши че го познавам и си трая :?: Никакьв Митко-сома непознавам камо ли пьк да имам на идея дали влиза в нета :D :D :D
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Жоро Гоцов написа:и той посочи теб ...ако правилно съм разбрал???
Нещо става тук яко оплитане насмитане :D Кой и каде ме е посочвал Жоро :?: нещо не си разбрал или тоя който ме е посочил не се е изразил точно макар че аз не видях някаде да ме посочват иначе и аз щях да се поинтересувам кой и за какво ме(посочва) :idea: Явно става някакво обьркване ама се случва,ще се разберем то е ясно кой кой е :D .Значи аз не сьм никои там от хората за който си мислиш и никои не познавам :!: (там митничари,сомаджии и други) :D Иначе си контактуваме с колегата Ааv за Марица аз не го познавам(ако не вярваш го питаи :wink: )
п.п.ако пак нещо не е ясно питай да оточниме нещата :D
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re:Жоро Гоцов

Мнение от Aav »

БАТ Жоро исках да кажа че човека ходи с тоя зелен гащеризон и по центара не го сваля, това имах предвид че и кафе ходи да пие с него :) .До колкото за познаването а3 съм нов тука в тоя форум и никой не познавам лично, но се надявам да се опознаваме малко по малко.Само познавам Ицо от снимките на бат Жоро Гоцов :lol:
А беше време когато TEFAL не мислеше за нищо !!!
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

:)))

Мнение от Aav »

Нема нищо явно не съм се бил изразил правилно !!! :)
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Жоро Гоцов написа:Е сега вденах за обърквацията....

мноо сори....
Абе казах ти аз че ще се разберем :D
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

До Aav,да те питам понеже казваш ги ловиш тея едри кефали, на дъно как да процедирам какьв е най-удачният избор за линията,стрьвта :?: Ние като ходиме ги ловиме на царевица на плувка(като се мьчиме да хванеме някои шаран) или на блесна.Често и на дьното се хващат пак на царевицата ама не са голями.Та сподели за някой тьнкости за уловьт на едьр кефал:)Ако системата е на леко пак очаквам инфо:)
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

Aglia написа:До Aav,да те питам понеже казваш ги ловиш тея едри кефали, на дъно как да процедирам какьв е най-удачният избор за линията,стрьвта :?: Ние като ходиме ги ловиме на царевица на плувка(като се мьчиме да хванеме някои шаран) или на блесна.Често и на дьното се хващат пак на царевицата ама не са голями.Та сподели за някой тьнкости за уловьт на едьр кефал:)Ако системата е на леко пак очаквам инфо:)
еми на голяма,сочна,тлъста пиявица трябва да кълват едри парчета.Иначе жабка/рибка кефали до 25 см я гълтат спокойно още преди някой "батко" да се е доредил :roll: Джанка(в момента за съжаление я няма),едра пиявица и попово прасе са варианти за стръв,на които 30-см са изключения.Монтажът е на дъно,с куки от 6 до 4.Зависи от слуката :wink:
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
Aav
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Aav »

6tukata е прав тия кефали при мен се хващат без да искам.Както съм споменал ходя за сом.Естественно монтажа,стръвта и всичко останало е същото отивам за сом а се хваща голям кефал и а3 съм разочарован :) . Предимно на жабка голяма и на малка рибка до 20 см
.Такъма е най-здравия с който разполагам но като гледам с какви такъми разполагате вие а3 все едно живея в 15 век :oops: .Голямо плоско олово и кука от 1/0 до 3/0.Това е!!!
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Бах мамаму :D значи две в едно,хвьрям за сом ако няма евентуално сом, ловиме кефал :D.Има логика е дано се хване нещо от двата вида риби:)
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

p.p.мерси и на двама ви за инфото(6tukata i Ааv) :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”