Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Езерово-17 и 18.05.2008
Езерово-17 и 18.05.2008
Ако си мислих,че в близките години ще пиша в този раздел тана,но ето че и мойто щастие се усмихна най после да пробвам новите дънарски такъми но подред.
Сън не ме хвана,че от срещата си тръгнах капо въпреки хилядите монтажи които ми се предлагаха и сега реших да си поправя грешката,накупих пак хиляди монтажи и айде на Езерово,след един час дойде и Любо сънен сънен,като ми видя монтажите щеше да ме убие
и хайде всичко наново,ама най простите които могат да се използват,едно олово отдолу и две горни куки ама от балканската война.
Замятам и чакам.....час,два,пет...нищо
рекох си и тоз бът бат Неделчо ша си оди капо но през това време не скочахме много много ето Ви и малко снимки

красотата на този язовир е величествена,ама и ний не сме по малко арни така

това е колегата с който бяхме двамата

След малко и първия ми удър
е не шарански ама още по добър,дойде и Коцето да се видим на язовира и да му разкажа къде и как бяхме на срещата,ето го и него макар и още малко болен

И така до вечерта нищо на мен,колегата хвана три маломерни шаранчета които си ги пуснахме,но тръпката да изсвири новия ПОД я нямаше още,затова се отдадох на малко снимки

Така мина първия ден,днес пристигна и Батю при нас и точно в този момент сигнализатора изсвири като луд,удоволствието беше космическо,ваденето трае цели петнадесет минути защото бях разпънал почти до отсрешния бряг,ето го и мечтания красавец

Вече с гордост мога да кажа,че не съм дънарист а шаранист
След половин час следва нов удар и още един шарко но малко по малък от този,не го снимах защото веднага со го пуснах,следваха още две три изписуквания на които вадих каракуда но доста прилична.
Вече като се успокоих почнах и да гледам настрани какво правят колегите
http://images26.snimka.bg/005884359-big.jpg
доста добра гледка си беше през целия ден съчетан с успешен направо си беше супер

Е ми така мина моя ден,напълно го оценям за успешен най вече че видях Коцето на язовир почнал да се въстановява от операцията и затова че ваденето на шаран с тия не кой знае какви прътове си беше удоволствие и затова че РОД ПОДа ми не падна от вятъра

Сън не ме хвана,че от срещата си тръгнах капо въпреки хилядите монтажи които ми се предлагаха и сега реших да си поправя грешката,накупих пак хиляди монтажи и айде на Езерово,след един час дойде и Любо сънен сънен,като ми видя монтажите щеше да ме убие

Замятам и чакам.....час,два,пет...нищо

красотата на този язовир е величествена,ама и ний не сме по малко арни така

това е колегата с който бяхме двамата

След малко и първия ми удър

И така до вечерта нищо на мен,колегата хвана три маломерни шаранчета които си ги пуснахме,но тръпката да изсвири новия ПОД я нямаше още,затова се отдадох на малко снимки

Така мина първия ден,днес пристигна и Батю при нас и точно в този момент сигнализатора изсвири като луд,удоволствието беше космическо,ваденето трае цели петнадесет минути защото бях разпънал почти до отсрешния бряг,ето го и мечтания красавец

Вече с гордост мога да кажа,че не съм дънарист а шаранист

След половин час следва нов удар и още един шарко но малко по малък от този,не го снимах защото веднага со го пуснах,следваха още две три изписуквания на които вадих каракуда но доста прилична.
Вече като се успокоих почнах и да гледам настрани какво правят колегите

http://images26.snimka.bg/005884359-big.jpg

доста добра гледка си беше през целия ден съчетан с успешен направо си беше супер

Е ми така мина моя ден,напълно го оценям за успешен най вече че видях Коцето на язовир почнал да се въстановява от операцията и затова че ваденето на шаран с тия не кой знае какви прътове си беше удоволствие и затова че РОД ПОДа ми не падна от вятъра

-
- и господ не е толокова добър
Re: Езерово-17 и 18.05.2008
Браво на шараниста.Дано това да ти е най малкия занапред

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Браво Неделчо!! Със добро оборудване ,умение и повече настояване нещата се получават.
Желая ти от тук на татък все със по-големи риби да се снимаш

Желая ти от тук на татък все със по-големи риби да се снимаш

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Евала батко, де да можех и аз да се похваля така.............. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Понеже съм на работа,взех че си изключих звука на телефона.Гледах Инди и сега се поразтъкпах малко.Ставам и кво да видя-три пропуснати повиквания
и то от майстор ШАРАНИСТ!!!
Вече си в групата бате!
Пък на Любо май ще му писне от теб за напред! 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател

Лелеее, лелеее и голи шаранета.

Браво Батьооо

-
- фен клуб-скобар
Браво Неделчо,чудесен репортаж и хубави риби.
Ако можеше да останеш още ,със сигурност щеше да боднеш и някой по голям.
Ако можеше да останеш още ,със сигурност щеше да боднеш и някой по голям.
-
- разбира нещата
Ашколсун бат Неделчо!!!! давай все така.
Съжалявам че днес не можах да доида да те видя, но нали знаеш че обикновено мишките развалят плановете на котките...........

Съжалявам че днес не можах да доида да те видя, но нали знаеш че обикновено мишките развалят плановете на котките...........

- ivotatos
- ще става разбирач
браво бат Неделчо супер си с тия шарковци много ти прилягат
щях да те питам кво стана сьс (космофидера

щях да те питам кво стана сьс (космофидера
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
[quote="BZI"]Ашколсун бат Неделчо!!!! давай все така.
Ма ти няаправо си я скъсал, бе
\не обичам турския, но след каго някои колеги държат да го внедряг във форума, моите уважения
\ Неделчо, завиждаям ти не защото си му фанал цаката на шарана, а защото си толкова близо до това прекрасно място

Ма ти няаправо си я скъсал, бе

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- кандидат преподавател
то всеки ти пожела все хубави работи от мен същите и браво бат Неделчо ,другия шарко да не мож го държа дано. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
\не обичам турския, но след каго някои колеги държат да го внедряг във форума, моите уважения
\
темата не засяга използването на чуждици в бъкгарския език............., но изразите евала, ашколсун, браво и т.н.не изразяват нищо друго освен адмирации............. и то напулно заслужени от Неделчо.
Извинявам се на автора на темата за грозния спам.
ПП. призовавам всички четящи темата да не изпадат в тесногръди етно разсъждения...........,, "защото всички ловим една и съща риба"

темата не засяга използването на чуждици в бъкгарския език............., но изразите евала, ашколсун, браво и т.н.не изразяват нищо друго освен адмирации............. и то напулно заслужени от Неделчо.
Извинявам се на автора на темата за грозния спам.
ПП. призовавам всички четящи темата да не изпадат в тесногръди етно разсъждения...........,, "защото всички ловим една и съща риба"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво бат Неделчо,сефтето е направено,другиа пат да хванеш един от 7.300
,а след него башта му

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Бат Неделчо сигурен бях че ще ни изненадаш с много хубав репоортаж и хубави риби
!Езерово е един от нах-хубавите язовири на които съм бил и вече знам,че там няма скука.Мойте приятели още ме питат "Айде де няма ли да ходим пак там "Чудесен репортаж супер риболов.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн