Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Глоби?
Модератор: sapuna
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Re: Глоби?
Мале мале мале аз един пат щях да си забравя билета и едва го намерих оказа се че ми е в куфарчето инече ония като ми каза 300 лв и започнаха да ми разтат мозачни тумори.Батка нз как ще се оправяш ама ако имаш нещо телефонче,златно прастенче го продай.
П.П
Пожелавам ти и обществено полезен труд
.
П.П
Пожелавам ти и обществено полезен труд

ок, виноват
не съм споко, новобранец съмdrebens написа:Е това не е ли оня досадник дето преди пишеше по форума,по добре никой да не се връзва,защото той това чака.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
С колко риби улов те хванаха?
Питам сериозно.
Питам сериозно.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
с николко, хванах само една платика, която върнах обратноchirusa_bg написа:С колко риби улов те хванаха?
Питам сериозно.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хм, интересно.
Май пак ще трябва да чета закона
Май пак ще трябва да чета закона

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- barutchiata ©
- Администратор
Незнам какво да кажа!!!Има един наш колега който пише в риболов на пъстърва, та той казва, че е нормално да си ходи през седмицата за пъстърва, понеже я бил пускал.Друг си мислел ,че само мрежарите били бракониери!Чудя се докога всеки ще си интерпретира закона, според това как му отърва?
-
- кандидат преподавател
Ми те нека си го интерпретират ма ИАРАда ги посещава.
Сега като си плати за двата ЧЛЕНА да го видим дали ще стъпи за риба или ще вземе да плете ,че там забрана нямя
Честито колега със здраве да си платиш
Сега като си плати за двата ЧЛЕНА да го видим дали ще стъпи за риба или ще вземе да плете ,че там забрана нямя

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
С желание да не звуча като досадник(макар че така ще изглежда
) покрай нашето градче като нямаш билет - 300 лева глоба и ти вземат въдицата.А такъв случай да се лови през забраната някъде където НЕ Е на платено още не сме имали 

- Моряка
- кандидат преподавател
Много силни думи,не ми се вярва.repair написа:С желание да не звуча като досадник(макар че така ще изглежда) покрай нашето градче като нямаш билет - 300 лева глоба и ти вземат въдицата.А такъв случай да се лови през забраната някъде където НЕ Е на платено още не сме имали
А сега де? 

ще си платя като поп, но не знам колко все още, билетчи вече съм изкаралivo75 написа:Ми те нека си го интерпретират ма ИАРАда ги посещава.
Сега като си плати за двата ЧЛЕНА да го видим дали ще стъпи за риба или ще вземе да плете ,че там забрана нямя![]()
Градчето се казва Павликени.За ориентация по картата е на 20 км. от Левски и от язовир "Александър Стамболийски" и на около 40км. от Велико Търново.Изключително близо е до река Росица(е малко попресилих последното) и се намира по- близо до 25°и.д. отколкото до 26°и.д.; по-близо е до 43°с.ш. отколкото до 44° с.ш.Най-близкият град е Бяла Черква.
Надявам се информацията да помогне.
Надявам се информацията да помогне.