Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НС 3 - Награди !!!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
НС 3 - Награди !!!
НС3,приключи и дойде време и аз да си изпълня обещанията които дадох.Първата целогодишна карта я получава съпругата на Наско 2,за всеотдайното и отношение към риболова и затова че през цялото време тичаше и зареждаше и вадеше и хвърляше и какволи още неправи със тези пръчки,та направо им взе акъла!!!Второ,наливаше редовно ракия на Наско 2 и му правеше салати,докато той ловеше на масата
Втората карта я давам на г-н Поборников за това че доиде един от първите иси тръгна последен,за неговото търпение и за това че винаги гледа да е във услуга на,както и за направата на тел.указатели.Дайте обаче колеги идея,на кой да дам другите две карти които съм нарекъл за даване
Искам съвет от хората които имат пряко виждане и да номинираме някой,който е начинаещ и мераклия,за да има възможност да се учи и т.н.Няма значение,дали е мъж,жена или от младите колеги.Знаете че не е възможно да раздам карти на всички,въпреки огромното ми желание,но поне четирима от форума ще са със карти.Моля,помагайте и ако някой се е изявил със нещо и аз незнам поради простата причина че щъках напред-назад,просто го споменете.Благодаря ви предварителн. 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Re: НС 3 - Награди !!!
Бате Любо отговори няма да има май . Картите са твои ще го оставим ти да решиш.
Аз предлагам на Хайванко 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
+imitev72 написа:Аз предлагам на Хайванко

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Дам определено заслужават награда и аз съм за тях!sapuna написа:
+жива бира "Пети океан"!!!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- и господ не е толокова добър
Аз искам да се дадът на млади момчета които не гледат на рибата като храна. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Жива бира "Пети океан"!!! и аз съм за тях
100%

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Като на приятелчето ти Рапалкатаsnegk написа:Аз искам да се дадът на млади момчета които не гледат на рибата като храна.

-
- фен клуб-скобар
Дай една на това момче,щом има желание.FishBone написа:Даи на мени една към Хасково
- dimitar_
- сериозен играч
Не знам , Любо , може би Краси е прав , картите може да ги дадеш на който искаш , но като че ли е най - добре да са притежание на млади колеги , като Младен и едно момченце което почерпи за десетият си рожден ден , нали сме в "третата" възраст , така и не му запомних името , за което съм готов да си понеса "наказанието " , виновен ... !!!
Другото което мога да ти пожелая е , да си жив и здрав , а на нас карти не ни трябват , защото знам , че когато и да се обадим , ще сме винаги добре дошли , както и ти , на когото и от нас да се обадиш , да знаеш , че имаш приятели в цяла северна България , абе , изобщо всички сме едни , дето да се чудиш как , кой и с какъв акъл ни е събрал ! Пък и като гледам май "приказката" ще продължи ... , срещи ще има !!!
Живи и здрави , всички които бяха на срещата и най - вече всички , които по една или друга причина не дойдоха на тази , чакаме ги на следващата ... !!!
Колкото за "живата бира" , евалла , чувството след като пийнеш , е като да се качишвърху двайсетгодишна ... върбичка !!!
Другото което мога да ти пожелая е , да си жив и здрав , а на нас карти не ни трябват , защото знам , че когато и да се обадим , ще сме винаги добре дошли , както и ти , на когото и от нас да се обадиш , да знаеш , че имаш приятели в цяла северна България , абе , изобщо всички сме едни , дето да се чудиш как , кой и с какъв акъл ни е събрал ! Пък и като гледам май "приказката" ще продължи ... , срещи ще има !!!
Живи и здрави , всички които бяха на срещата и най - вече всички , които по една или друга причина не дойдоха на тази , чакаме ги на следващата ... !!!
Колкото за "живата бира" , евалла , чувството след като пийнеш , е като да се качишвърху двайсетгодишна ... върбичка !!!
-
- и господ не е толокова добър
Дайте на Рапалката едната,да може Любака да го превъспита 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- krokibg
- учете се от него
Да бе
много съм възмутен
Абе Илийка,какво ти направих че и работа се опитваш да ми намериш бре
Аз се чудя как да се пенсионирам и да си ходя само за риби а ти и възпиталел изкаш да ме направиш
Не че няма да му поправя регистрите за месец-два,но вече искам да излизам в пенсия.Пък и той като реши да ми дойде на гости,ще му набия чемберите за любимец 13 дето е направил такава простотия,след доброто му представяне тук
РАПАЛКА

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Tвърдо подкрепям Имитев.Мисля , че Хаиванко заслужава една от наградите! 

TICA FAN
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на Боби или Чапара благоверните ,20 чувала с боклуци изгориха докато всички спяха , а и масите оправяха след