Язовир Пчелина - 05.09.2005 г.

Модератори: bobopeli, sapuna

MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Язовир Пчелина - 05.09.2005 г.

Мнение от MapuaH »

Резултата за двучасов риболов - 7 кг. тласти каракуди и червеноперки -мутанти )) Обекта е язовир "Лобош", западната част , на 300 метра от стената, под паркинага за колите . Който иска да си направи кефа и да надарпа едра риба за няколко часа да посети язовира. Аз ползвам 7 м. камшик, кефа и несравним. Изобилие от риба.
Mlad_Ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mlad_Ribar »

Еми браво все така да ги "скубеш" :D .А линия,стръв,захранка?Нещо тайни ли имаш? :D
Аватар
lifestyle_987
новобранец
новобранец

Мнение от lifestyle_987 »

За незнам кой път поства тази тема и в кой форум..... тая тема обиколи всички рибарски форуми.... Добре бе човече поздравления .... но като те питат отговаряй... И в другите форуми не си отговорил на нито един въпрос......
Не рибата къса влакното, а търпението на човека зад въдицата.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Бъркаш колега, ето инфото :

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=3478

Хайде и наслука :)))
Аватар
lifestyle_987
новобранец
новобранец

Мнение от lifestyle_987 »

20 мин. преди да пуснеш тази тема си написал отговора ... :lol:
Не рибата къса влакното, а търпението на човека зад въдицата.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Така е колега, реших да я пусна и на двете места , за да има повече инфо и ако мога да помогна на повече хора да има добар успех този уикенд :)))
Успех и наслука :))
Аватар
Щуката
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Щуката »

lifestyle_987 написа:За незнам кой път поства тази тема и в кой форум..... тая тема обиколи всички рибарски форуми.... Добре бе човече поздравления .... но като те питат отговаряй... И в другите форуми не си отговорил на нито един въпрос......
Човека иска да сподели Успешния си улов и да ни опъти а ти се правиш на нещо което не си!И да се хвали за улова си теб кво те засяга?Може да е нямал възможност да пише затова да се е забавил с отговора.
Иначе браво за улова колега :wink:
ОФФТОПИК
lifestyle_987 - абе тоя аватар ми бърка в здравето :evil:
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Благодаря за подкрепата колега :)) Аз наистина обичам да соделям успеха си с всички колеги и разбира се, ако мога да помогна с нещо на всички. Имам богат опит в риболова, така че с удоволствие бих дал инфо на всеки , който има нужда от помощ.
VMarinov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от VMarinov »

колега честито за добрия улов.Аз ходих на този язовир този weekend и искам да кажа че за цял ден стоене хванхме 3 бабушки, и 2 слънчевки раците няма да ги броя но ще кажа че бяха в изобилие.Положението и при другите колеги който бяха там беше подобно. Нямамаше и помен от червноперките и каракудите за който говориш, макар че следвахме твоите инструкции. Искам да кажа че в язовира е пълно с лодки и джетове който правят страшно вълнение.
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от acioice »

колега VMarinov и аз бях там с едно пежо 405 може да сме се засекли там и имахме много прили4ен улов.
Това е улова ни преди да завали http://store2.data.bg/acioice/makari/100B0963.JPG а по време на дъжда и след него си калвеше много добре до към 18:45. Към 19:30 си тръгнахме.
VMarinov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от VMarinov »

Суппер улов колега,честито ами аз бях до стената от страната на пътя за село Ковачевци, но там не видях пежо 405, може би сме били далеко един от друг.
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от acioice »

ами аз бях след стената веднага в дясно (като пътуваш от с.лобош към с.ковачевци) паркирах и слязох надолу и това ми е улова. Ти с каква кола си бил?
VMarinov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от VMarinov »

Бях с една червена астра, може и да сме се видяли.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”