Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Пчелина - 05.09.2005 г.
Язовир Пчелина - 05.09.2005 г.
Резултата за двучасов риболов - 7 кг. тласти каракуди и червеноперки -мутанти )) Обекта е язовир "Лобош", западната част , на 300 метра от стената, под паркинага за колите . Който иска да си направи кефа и да надарпа едра риба за няколко часа да посети язовира. Аз ползвам 7 м. камшик, кефа и несравним. Изобилие от риба.
-
- новобранец
- lifestyle_987
- новобранец
- lifestyle_987
- новобранец
- Щуката
- новобранец
- Обратна връзка:
Човека иска да сподели Успешния си улов и да ни опъти а ти се правиш на нещо което не си!И да се хвали за улова си теб кво те засяга?Може да е нямал възможност да пише затова да се е забавил с отговора.lifestyle_987 написа:За незнам кой път поства тази тема и в кой форум..... тая тема обиколи всички рибарски форуми.... Добре бе човече поздравления .... но като те питат отговаряй... И в другите форуми не си отговорил на нито един въпрос......
Иначе браво за улова колега

ОФФТОПИК
lifestyle_987 - абе тоя аватар ми бърка в здравето

-
- новобранец
- Обратна връзка:
колега честито за добрия улов.Аз ходих на този язовир този weekend и искам да кажа че за цял ден стоене хванхме 3 бабушки, и 2 слънчевки раците няма да ги броя но ще кажа че бяха в изобилие.Положението и при другите колеги който бяха там беше подобно. Нямамаше и помен от червноперките и каракудите за който говориш, макар че следвахме твоите инструкции. Искам да кажа че в язовира е пълно с лодки и джетове който правят страшно вълнение.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
колега VMarinov и аз бях там с едно пежо 405 може да сме се засекли там и имахме много прили4ен улов.
Това е улова ни преди да завали http://store2.data.bg/acioice/makari/100B0963.JPG а по време на дъжда и след него си калвеше много добре до към 18:45. Към 19:30 си тръгнахме.
Това е улова ни преди да завали http://store2.data.bg/acioice/makari/100B0963.JPG а по време на дъжда и след него си калвеше много добре до към 18:45. Към 19:30 си тръгнахме.