Кътински язовир

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

larry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Кътински язовир

Мнение от larry »

ако някой,някога е чувал нещо за него:)
аз живея близо до него и съм запознат, че до скоро там имаше мнооооооого ама мнооооооого улов, ... да ама...
от както станаха тези наводнения тук и тези дъждове и работи и КРАЙ няма никой само разни питомни гъски.
защо така стана?!?!? много ме е яд. Виждал съм там Сом да си хапне дива патица от повърхонстта. Както и да е, ако някой е запознат с язовира-нека сподели защо може да е станало така с изчезването на рибата?:)
Нов съм, не ми се сърдете:-)
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Вероятно рибата се е одавила :twsited: !

...майтап

Като язовира се е напълнил и е прелял рибата и тя е излязла на бреговете и е измряла !

А за тос сом...за да я глътне цялата явно сома е бил сериозен !

Къде се намира язовирчето ?
valkalag
новобранец
новобранец

Мнение от valkalag »

аз живея близо до язовира и съм ходшл много пъти и съм оставал доволен от улува но не знам засто се получило така с рибата :roll: към края на месеца мисля да хода ще подгона бялата дано да имам успех инче язовирчето си го бива не е лошо има нещо което не много добре това е че няма сянка :( :wink:
larry
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от larry »

какво да ти кажа Жоро Гоцов, много хора питам вече и всеки се смее и казва, че от наводненията насам е СУШААААААА положението е тежко, иначе самия язовир е бил мина и е доооста дълбок и със стръмно дъно, наистина няма сянка, но има много и то голяма риба!!!
моята версия, за "сушата" е, че от наводненията са се свлякли доста наноси във водата /а там от едната страна е доста стръмно и високо/... та свлякли са се наноси и рибата добре се е понахранила,пък и ще има още дълго какво да хапва. не знам до колко е правдоподобно това обяснение, но за сега не виждам друго :? . иначе язовира се намира на 4 км от Нови Искър по пътя за Своге има отклонение за с. Кътина и той е непосредствено до пътя за селото, няма как да бъде подминат:) дори никой не минава за билети там,но то сега и почти никой не лови.
Нов съм, не ми се сърдете:-)
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Рибата имаше дъх на въглища, вероятно от бившата мина. Трудно е давало от пръчка почти винаги, ловяха я на тапи, когато имаше едно лято водни колела - преди 14 - 15 години. Защо не опиташ на голяма плувка на 2-3 метра повод на виолетка или уклейка, но не от тоя гьол - от друго място. ПРИВЕЧЕР :!: Пожелавам ти късмет :!: :!: И се обади ако има :!: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”