ПОМОГНЕТЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Жоре кат глеам па си се изФърлил кат ч.......... на ......... Никога не пиша ей тъй от
куртоазия.....
за разлика от некой други 8) Тъй понеже си баш капацитет ( поне такова е твоето си мнение за себе си :lol: :lol: :lol: ) да ти кажа кфо правиш :
Зимаш си една ролка 0.10 монофил и отиваш право у магазино , поискваш един Спайдър 0.10 ( а дали ще имат в момента такъФФФ 8) ) , един фаерлайн същият размер и ги съпоставяш с монофила па увиждаш сам резултата 8) тамън не ти требва микрометър 8) Към Беркли нищо против ловя с техни пръчки както и с цялата продукция на Пуре Фишинг :wink: Изказал съм се в по-предишните си постове 8) Тъй тва само със самоизтъкване без никаква практическа проверка както се изцепваш у случая е маааааалце 8) :lol: 8) :lol:

Повтарям за кой ли път Ферлайна не си струва парите ама у никакъФ случай особенно в малките диаметри щот реално такива НЕМА ако и да се предлага 0.04мм :lol: :lol: :lol: !

Спайдъра е поне два пъти по твърд от ПРОто и поне четири пъти по твърд от Балцера което за спининг , влачене , клюнкане е добре но не и в случая с колегата :wink:

чудя се - кофти ти е че има некой ловил с брейд още когат под плетено си разбирал сал за оплетената мрежичка къдет си пуснал ли :roll:

апропо : та разбра ли към коя група принадлежи Пауър Прото ?
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Леле Жоро :shock: Слагаш уружие ей тъй само с две - три думи :shock: Уеуе ! Това не си ти :D

Начи поне доуточнявай за вноса на кой плетени ( е знам че имаш впредвид ФАЕРЛАЙН ама доста от четящите тез редове щ объркат с месията на брейда у нас :wink: )

Ми аз си спора по неща от които имам поне малце понятие а не по всичко де що пише у форума :wink: Те къде ме виде у кльонкането , шараноулавянето , итиофауната и прочее 8)

Друго са чуда , външно влиание ли ти подейства ? почна да сващаш че некой колеги се бъзикат с теб в темата ( не сезирам себе си щот аз си думам открито :wink: ) ? или мина до мазето да направиш съпоставка с диаметъра на влакната ?

ае ся да не кажеш че ми е кеф да се заядам , да плюя змии и гущери и да се запъвЪм кат магаре на мост за неща къде и бъкел си немам от тех 8)

НАЧИ :

влакното :

http://www.fishspiderwire.com/

комикса :

http://www.albanianshopping.net/shop/pr ... cts_id=352

фирмата :

http://www.purefishing.com/menu.cfm?CFI ... N=23580323

Ае да не стаат други недуразумения ако искаш тиа дни да те черпа едно при услови че не говориме за риболов :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Жоро Гоцов написа: Като ме видят по гьоловете колеги обикновенно акъл искат...
С друго фпечатление съм останал та даже и за в магазина на АБУ ама нейсе :lol:

При мен и да поискат си го паза у тайна щот съм гад бре , па и си имам само колкот за мен си :wink:

Ми научи ме бре , или по точно потвърди едно изградило се у мен от доста отдавна мнение а именно :
Човек може и двеста години да прави нещо , да си мисли че го прави , да се опитва да го прави и па да си немое :wink:

интерпретирай го как искаш , аз си знам за що иде реч :wink:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Павел Иванов написа:[...Човек може и двеста години да прави нещо , да си мисли че го прави , да се опитва да го прави и па да си немое :wink:...
Тука има и една друга възможност: "Човек може и двеста години да прави нещо , да си мисли че го прави , да се опитва да го прави и па да си немое, ама да е убеден, че мое да го прави"...:)
Тва е най-гадният вариант, понеже го отнасят околните, които по правило си нямат абер...
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

:D :D :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Моя милост написа:никога не съм твърдял че съм , съм бил или ще бъда професьоналист в риболова а даже напротив приемам този приатен спорт като хоби и си признавам че съм вечния аматьор :D точно по тая причина стоях нерегнат в На риба докато Фиксера не реши да премахне определенията за дЪфърс риболовец под ника на потребителите
:wink:

НАСЛУКА!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

О не бех обърнал внимание на новият ти подпис :lol:
Ми отговор :
Нищо не знаеш па и ме боли х.я :!: :!: :!: :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Павел Иванов написа:...Нищо не знаеш па и ме боли х.я :!: :!: :!: :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)
Не думай, Павле :shock: ! Да не е от безразборен sex? :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Е чак безразборен :lol: :lol: :lol: Само с интимни приАтеле къде после си мислат че сичко знаят :lol: :lol: :lol:
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Dokoлкото съм виждал Пабло на кадро, бая добре е хванал въдицата :lol:
bingofish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bingofish »

Що ста`на с Прото и Спидер уЙра? Нещо позамря тази дискусия. Ми да Мунчо насочи работата пак към е....тоо...
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ммммммм , те преебааме темата на чиляко за коет дълбоко му се извинявам , а за продължение на диспута , те :
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=16714#16714
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”