Скоро май няма да се оправим !

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Stanislav Stanev
новобранец
новобранец

Скоро май няма да се оправим !

Мнение от Stanislav Stanev »

Докато мисленето на българина е такова: http://zazz.bg/play:5a14c352 :evil: :evil: :evil: :evil:

Ще продължаваме да гледаме хубави риби само по чуждестранните канали :( :( :(
mexa
новобранец
новобранец

Re: Скоро май няма да се оправим !

Мнение от mexa »

eeeeeeeeeeeeeeeee :smt071 :smt067 :smt068
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Абе какво да ви кажа пълно безобразие :cry: .Ако ги хванат от ИАРА ще им разкажат играта или някои по изнервен рибар :mrgreen: .Ще се оправят нещатата когата продажбата на мрежа изисква лиценс за промишлен океански риболов и за хванатите бракониери ги сложат за по 1 година в затвора.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Не само мисленето пречи.....няма СИСТЕМЕН и ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ :!:
само едн поглед в страницата на ИАРА и е яснио за какво става въпрос!
отиваш на "отчети" и излиза че раздела е в реконструкция.....и така от години не могат да я пуснат тая информация и каквато и да е свързана с пряката им работа, иначе по документи се отчита яко дейност !
в раздела им "новини" пък се споменава някаква проверка и то по сигнал от февруари!!!!
Е тази непрозрачност на институциите у нас води до недоверие у едни и чувство за безнаказаност у други!
Трябва повече и по-настоятелно да искаме от контролните органи да си вършат работата!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Protos_Immortal написа:Абе какво да ви кажа пълно безобразие :cry: .Ако ги хванат от ИАРА ще им разкажат играта или някои по изнервен рибар :mrgreen: .Ще се оправят нещатата когата продажбата на мрежа изисква лиценс за промишлен океански риболов и за хванатите бракониери ги сложат за по 1 година в затвора.
Вместо затвор да почистват язовири, речни корита и т.н., общественополезен труд....
Джоко Росич

Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Лекинко в дясно има едно линкче, "алармирай нередност" що накой не го натисне :idea:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
luxorbg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luxorbg »

Хъх че ето тва са типични селки бекове от селата покрай хасково.
Лошото е че тва е практика по всички селски язовири и локви.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

не виждам някаква трайна тенденция за намаляването на бракониерството по язовирите, а това едва ли е поради липса на сигнали.....епизодични проверки и толкоз....на статистика сигурно нещата стоят като при МВР-голяма разкриваемост на книга, в която никой не вярва обаче....
Джоко Росич

Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

luxorbg написа:Хъх че ето тва са типични селки бекове от селата покрай хасково.
Лошото е че тва е практика по всички селски язовири и локви.
истинските унищожители на рибата са по големите язовири, които вадят с тонове и където задължително са свързани(или са) с местните милиционери, горски, кметове и прочее велможи на държ.заплати.....
а тези тъпанари от видеото ще извадят голямата риба и ще чакат няколко години да има какво да им влезе в мрежата, поне до някъде ще се самонакажат....а по-големите язовири пак ще ги зарибяват с наши пари от билети и такси ! :evil:
Джоко Росич

Изображение
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

А точно и обществен труд ще слагат водолазните екипи и дъното да го ласкат така че рибата да си види отражението :mrgreen: .
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Да го опнем на оная с черните гащички :D :roll: :roll: ,докато тия са във водата :D :D
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Тя и тая дето снима сигур не е за изхвърляне! Абе и двете, па ония двамата да ги вържем с мрежата и да гледат групов с..с на живо :twisted: :ANAL: :twisted:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Това е нормална гледка по реките като Арда и Марица и много други ... миналата година като бях на почивка на р. Арда имаше над 30 лагера по бреговата ивица и нямаше лагер който да не опъва мрежички или да не мятат срекмета :!: аз със спининга трагнах в 6 сутринта и до обед хванах 5-6 кефала..... стигнах до единия лагер кадето тъкмо си вадеха мрежичката и изкараха около 15 кила мряна и кефали (естествено така се подразних направо изтръпнах целия ). та като изкараха мрежичката ме поканиха на по бира ... Аз се сагласих защото колата на ИАРА беше до тяхната каравана.... И лицето от ИАРА ми пойска Билета....смешна работа :lol: :lol: :lol: :lol: показах му го и му викам : "на тея хора билети няма ли да им искаш " ...отговор : " ами те имат " .... .попитах ги ами мрежите ...отговора беше ,че имали и разрешително за мрежи ... викам им ами всичките лагери ли имат такива разрешителни ..." тоя се подразни и ми вика абе момче друга работа нямаш ли си " .......Сасипаха ми не само деня... но и цялата почивка .... имам около 40-50 снимки как пускат и вадят мрежите и мятат срекметата но нито съм ги пуснал във форума нито съм писал за това до сега ...явно ми е минало вече щом пиша :lol: :lol: :lol: :lol:

ха ми кажете в такъв случай към кого може да се обърне човек :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :butthead: :butthead: :butthead:
Тошко Африкански
новобранец
новобранец

Мнение от Тошко Африкански »

Типична груба селска изява на миризливи селяни.
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Ами то такива хора са на кормилото на държавата, във всички възможни „власти„ и в реалната и сива икономика на БГ.
Правят си „капитализъм„ от селски тип със социопатични наклоности :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”