Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Скоро май няма да се оправим !
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Скоро май няма да се оправим !
Докато мисленето на българина е такова: http://zazz.bg/play:5a14c352
Ще продължаваме да гледаме хубави риби само по чуждестранните канали

Ще продължаваме да гледаме хубави риби само по чуждестранните канали

Re: Скоро май няма да се оправим !
eeeeeeeeeeeeeeeee

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Абе какво да ви кажа пълно безобразие
.Ако ги хванат от ИАРА ще им разкажат играта или някои по изнервен рибар
.Ще се оправят нещатата когата продажбата на мрежа изисква лиценс за промишлен океански риболов и за хванатите бракониери ги сложат за по 1 година в затвора.

Не само мисленето пречи.....няма СИСТЕМЕН и ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ
само едн поглед в страницата на ИАРА и е яснио за какво става въпрос!
отиваш на "отчети" и излиза че раздела е в реконструкция.....и така от години не могат да я пуснат тая информация и каквато и да е свързана с пряката им работа, иначе по документи се отчита яко дейност !
в раздела им "новини" пък се споменава някаква проверка и то по сигнал от февруари!!!!
Е тази непрозрачност на институциите у нас води до недоверие у едни и чувство за безнаказаност у други!
Трябва повече и по-настоятелно да искаме от контролните органи да си вършат работата!

само едн поглед в страницата на ИАРА и е яснио за какво става въпрос!
отиваш на "отчети" и излиза че раздела е в реконструкция.....и така от години не могат да я пуснат тая информация и каквато и да е свързана с пряката им работа, иначе по документи се отчита яко дейност !
в раздела им "новини" пък се споменава някаква проверка и то по сигнал от февруари!!!!
Е тази непрозрачност на институциите у нас води до недоверие у едни и чувство за безнаказаност у други!
Трябва повече и по-настоятелно да искаме от контролните органи да си вършат работата!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

Вместо затвор да почистват язовири, речни корита и т.н., общественополезен труд....Protos_Immortal написа:Абе какво да ви кажа пълно безобразие.Ако ги хванат от ИАРА ще им разкажат играта или някои по изнервен рибар
.Ще се оправят нещатата когата продажбата на мрежа изисква лиценс за промишлен океански риболов и за хванатите бракониери ги сложат за по 1 година в затвора.
Джоко Росич

Джоко Росич

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Лекинко в дясно има едно линкче, "алармирай нередност" що накой не го натисне 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
Хъх че ето тва са типични селки бекове от селата покрай хасково.
Лошото е че тва е практика по всички селски язовири и локви.
не виждам някаква трайна тенденция за намаляването на бракониерството по язовирите, а това едва ли е поради липса на сигнали.....епизодични проверки и толкоз....на статистика сигурно нещата стоят като при МВР-голяма разкриваемост на книга, в която никой не вярва обаче....
Джоко Росич

Джоко Росич

истинските унищожители на рибата са по големите язовири, които вадят с тонове и където задължително са свързани(или са) с местните милиционери, горски, кметове и прочее велможи на държ.заплати.....luxorbg написа:Хъх че ето тва са типични селки бекове от селата покрай хасково.
а тези тъпанари от видеото ще извадят голямата риба и ще чакат няколко години да има какво да им влезе в мрежата, поне до някъде ще се самонакажат....а по-големите язовири пак ще ги зарибяват с наши пари от билети и такси !

Джоко Росич

Джоко Росич

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
А точно и обществен труд ще слагат водолазните екипи и дъното да го ласкат така че рибата да си види отражението
.

-
- фен клуб-скобар
Да го опнем на оная с черните гащички
,докато тия са във водата

Тя и тая дето снима сигур не е за изхвърляне! Абе и двете, па ония двамата да ги вържем с мрежата и да гледат групов с..с на живо

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- ribarq
- сериозен играч
Това е нормална гледка по реките като Арда и Марица и много други ... миналата година като бях на почивка на р. Арда имаше над 30 лагера по бреговата ивица и нямаше лагер който да не опъва мрежички или да не мятат срекмета
аз със спининга трагнах в 6 сутринта и до обед хванах 5-6 кефала..... стигнах до единия лагер кадето тъкмо си вадеха мрежичката и изкараха около 15 кила мряна и кефали (естествено така се подразних направо изтръпнах целия ). та като изкараха мрежичката ме поканиха на по бира ... Аз се сагласих защото колата на ИАРА беше до тяхната каравана.... И лицето от ИАРА ми пойска Билета....смешна работа
показах му го и му викам : "на тея хора билети няма ли да им искаш " ...отговор : " ами те имат " .... .попитах ги ами мрежите ...отговора беше ,че имали и разрешително за мрежи ... викам им ами всичките лагери ли имат такива разрешителни ..." тоя се подразни и ми вика абе момче друга работа нямаш ли си " .......Сасипаха ми не само деня... но и цялата почивка .... имам около 40-50 снимки как пускат и вадят мрежите и мятат срекметата но нито съм ги пуснал във форума нито съм писал за това до сега ...явно ми е минало вече щом пиша
ха ми кажете в такъв случай към кого може да се обърне човек

ха ми кажете в такъв случай към кого може да се обърне човек

-
- новобранец
Типична груба селска изява на миризливи селяни.
-
- ще става разбирач
Ами то такива хора са на кормилото на държавата, във всички възможни „власти„ и в реалната и сива икономика на БГ.
Правят си „капитализъм„ от селски тип със социопатични наклоности

Правят си „капитализъм„ от селски тип със социопатични наклоности