Скоро май няма да се оправим !

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Скоро май няма да се оправим !

Мнение от dobrikk »

Мдаааааа,
БГ Ганьо пак ще си напълни тумбака до преяждане с безплатна риба и ще разправя след това на масата колко е велик и колко много риба бил хванал. Ама след още някоя годинка ще си яде оня работа. Баси и простотията.
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bozhidar_kostov »

То пък голяма хвалба че пускат мрежа,че и в интернет са го качили.Нагла и глупава селска постъпка. :axe: Нека ИАРА да се замислят малко,защото из цяла България ги има такива.А по въпроса за ония двете ме включете и мен за да стане по голям груповия секс!!!
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

ас живея в с-михалци и разбрах че няма заkони за браконерите на 30км от тука е язовир александар стамболиски и там в момента тече промишлен рибовов и иарата е комбина с тях понеже ако неса сас тях няма как да упаэат 2 и 3 км мрежи 5 слетобет и то лятно време смърта за браконерите е наложителна :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :finga: :finga: :finga: :mrgreen:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

lud_007 написа:ас живея в с-михалци и разбрах че няма заkони за браконерите на 30км от тука е язовир александар стамболиски и там в момента тече промишлен рибовов и иарата е комбина с тях понеже ако неса сас тях няма как да упаэат 2 и 3 км мрежи 5 слетобет и то лятно време смърта за браконерите е наложителна :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :finga: :finga: :finga: :mrgreen:
Е за това говорим, няма кой да търси сметка и контролира КОНТРОЛИРАЩИТЕ, от там иде всичко....чиновници, които са по-лоши и нагли от редовите бандити :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :smt066 :smt078
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

То навсякъде е така.По време на забраната се бракониерства най-много.Имам предвид километрите мрежи които се опъват по водоемите.А и уловът е сериозен през този период..За редовния риболовец остават забраните и ограниченията.Най-много ме дразни забраната на риболова от лодка и нощния риболов.Не знам разрешено ли е да ловим на лед?Май и това не може. :roll:
Здраве и слука на всички колеги!
Празни мрежи за бракониерите! :axe:
Риболовът не е слука,а наука!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”