Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнение за надуваема лодка Fish Hunter
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Мнение за надуваема лодка Fish Hunter
Колеги,
Мога ли да помоля ако някой е имал досег или има някакви впечатления за следната Лодка Fish Hunter 250, ако бъде така добър да сподели, опасявам се да не е някакъв голям боклук защото аз нищо не разбирам. Идеята е да е евтина и надеждна с гребла.
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2061
Благодаря предварително на всички.
Ако някой може да препоръча каквато и да е друга по-евтина ще съм му безкрайно благодарен
Поздрави на Всички
Мога ли да помоля ако някой е имал досег или има някакви впечатления за следната Лодка Fish Hunter 250, ако бъде така добър да сподели, опасявам се да не е някакъв голям боклук защото аз нищо не разбирам. Идеята е да е евтина и надеждна с гребла.
Благодаря предварително на всички.
Ако някой може да препоръча каквато и да е друга по-евтина ще съм му безкрайно благодарен
Поздрави на Всички
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Мнение за надуваема лодка Fish Hunter
Приятелю,лодката е Севилор(SEVILOR).Аз си купих преди 3 месеца,два пъти я носихме на риболов с брат ми,просто това е лодката,мн е здрава и много добре се държи,а за пробата,гаранция,и двамата сме над 120,като е на вода не се усеща,много е добра,аз поне съм доволен.
-
- и господ не е толокова добър
Аз съм с тъкава,нямам проблеми,има много отделни балони.Това ще рече,че е безопасна.На мен ми харесва.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
за риболов:
малко блесничка, воблерче, докато ме напече слънцето и да нося дънните по-надалеч
малко блесничка, воблерче, докато ме напече слънцето и да нося дънните по-надалеч
-
- научил се да хвърля
Колега неси давай паричките за такива боклуци, моя приятел си купи такава и на втория риболов взе да издиша фабрично.
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
Лодката си я бива-доста е добра,аз си взех и я пробвах-държи се добре.Само не я взимай от Томаксшоп-цената е надута с 100лв.Аз я взех от Чолаков-поръчах я по интернет-ето ти скайпа му,ако те интересува-пиши му и той ще ти даде линка към сайта IRIDIUM LTD-взех си модел 280-средния и ако не се лъжа ми излезе около 390лв./плюс-минус 10 лв,защото аз взех и сонара тогава/а в томакса същата е 490 май
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ако твоя човек си е купил менте лодка и има проблем ,не го налагай тука това мнение, аз ползвам SEVILOR с един приятел ,и намаме ядове.cvetelinmitov написа:...
Всичко може,но не всеки го можe.

Мерси Колеги,
засега ще пробвам този вариант, пък ще видим, радвам се, 4е имаше немалко добри мнения
ще разказвам
Наслука на всички
засега ще пробвам този вариант, пък ще видим, радвам се, 4е имаше немалко добри мнения
ще разказвам
Наслука на всички
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://www.balkanboats.com/productdetai ... =20&id=121
Колега, ако не си я взел препоръчвам ти силно да си вземеш тази или по горния модел.
Плата е с вградена оплетка и е доста по дебел от тази която си харесал. Ползвах 2 години така и бях мноооого доволен
Колега, ако не си я взел препоръчвам ти силно да си вземеш тази или по горния модел.
Плата е с вградена оплетка и е доста по дебел от тази която си харесал. Ползвах 2 години така и бях мноооого доволен

Още не съм си купил, мерси за мнението, може би ще е решаващо
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Sergey, спря ли се на определен модел вече?
В момента и аз съм в дилема дали да е Intex, Fish Hunter 280 или руската Уфимка 21... та ако имаш мнение, моля да го споделиш (може и на лични). Благодаря!
В момента и аз съм в дилема дали да е Intex, Fish Hunter 280 или руската Уфимка 21... та ако имаш мнение, моля да го споделиш (може и на лични). Благодаря!

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Интекс
Място за сравнение няма

Място за сравнение няма

Колега,
Аз си взех Интекс, а приятелите ми Севилор, пробвахме ги няколко пъти и двете, Интекс е 3 класи над Севилор, наистина няма място за сравнение, много по-ергономична, много яко е направена, а и материята е много дебела.
Изобщо няма какво да се чудиш освен да си вземеш по-голяма и двигател
На слука!
Аз си взех Интекс, а приятелите ми Севилор, пробвахме ги няколко пъти и двете, Интекс е 3 класи над Севилор, наистина няма място за сравнение, много по-ергономична, много яко е направена, а и материята е много дебела.
Изобщо няма какво да се чудиш освен да си вземеш по-голяма и двигател
На слука!
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Колеги, в няколко сайта влязох, навсякъде пише, че от Sea Hawk ІІ ще имат чак след 25 Август. Дали знаете къде мога да си я взема сега или към началото на следващия месец? И това ли е актуалната цена - 325 лева, или може да се вземе за по-малко пари.
Също така къде освен от Томаксшоп може да се вземе Fish Hunter 250 на по-изгодна цена, защото верно надуват яко цените тия келешчета. В сайта на Севилор Fish Hunter 250 струва 120 USD - е, това е цената за дилъри, ама представете си какви надценки дупят нашите родни търговци, мамините хубавци! Реалната цена на тая лодка е не повече от 250 лева, а те я дават за 320. Не си събирам парите зад блока по земята, проучване му е майката. Та ако знаете от къде мога да си взема ЧИСТО нова лодка от един от горните 2 модела на по-прилична цена да свирка. Няма значение дали онлайн шоп или истински магазин. Много ще съм благодарен.
Също така къде освен от Томаксшоп може да се вземе Fish Hunter 250 на по-изгодна цена, защото верно надуват яко цените тия келешчета. В сайта на Севилор Fish Hunter 250 струва 120 USD - е, това е цената за дилъри, ама представете си какви надценки дупят нашите родни търговци, мамините хубавци! Реалната цена на тая лодка е не повече от 250 лева, а те я дават за 320. Не си събирам парите зад блока по земята, проучване му е майката. Та ако знаете от къде мога да си взема ЧИСТО нова лодка от един от горните 2 модела на по-прилична цена да свирка. Няма значение дали онлайн шоп или истински магазин. Много ще съм благодарен.

-
- научил се да хвърля
здравейтеIvak написа:http://www.balkanboats.com/productdetai ... =20&id=121
под"по-горния модел"- Intex Mariner ли имаш впредвид?
незная какво да купя с бюджет за лодка около 500-600lv.
ще съм благодарен ако ме посъветвате!