Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Силиконче и не само....
Модератор: sestrata
Силиконче и не само....
Най-накрая си намерих ето тия силикончета:)

На 01.06. ще бъдат употребени на р.Искър надявам се успешно
Специални благодарности на Local

На 01.06. ще бъдат употребени на р.Искър надявам се успешно

Специални благодарности на Local

Последно промяна от RAMIREZ на Сря Май 28, 2008 2:33 pm, променено общо 1 път.

Re: Силиконче.
Я ги обърни обратно и пак ги фотай ако обичаш!
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аз ли нещо не разбирам или жабчетата са предвидени да се движат с корема нагоре
Какъв е замисъла?!

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Стефко , тез жабета са предвидени за бавно повърхностно водене в обрасли водоеми ! Не им се слага допълнително утежнение и целта им е да имитират плуваща жаба като с туй да предизвикат съответният рибок , плъх , щъркел или нещо друго да ги налапа 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Е добре де, ами куките надолу ли висят по време на воденето?Павел Иванов написа:Стефко , тез жабета са предвидени за бавно повърхностно водене в обрасли водоеми ! Не им се слага допълнително утежнение и целта им е да имитират плуваща жаба като с туй да предизвикат съответният рибок , плъх , щъркел или нещо друго да ги налапа

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Павел Иванов
Ами висят ! То зависи кой води със себе си RAMIREZ за кмпания , може и да не "висят" всеки пътStefko написа:Павел Иванов написа:Е добре де, ами куките надолу ли висят по време на воденето?К'во ли не измислят хората само за да уловят един нищо и никакъв щъркел
![]()
![]()

Инак увпоследно време забелязвам тенденциозна насоченост къмто това младото поколение да има уклон и къмто улова на водни змии , корморани , водни костенурки , алигатори , некой и друг питон и прочее сволач , ама не си дават сметка че некои от тези гавединки са в червената книга

Инак ето неколко некачественни снимки и от мен на едни вофлер ДайбЪ седемдесет и некой набор подарен ми от май биг френд Муня :

Снимките са много льохмански и набързо направени а и отцепа е срезан ама се схваща идеята

Павел Иванов
Павел Иванов
А, както дойде - къде висят къде не висятПавел Иванов написа:Ами висят ! То зависи кой води със себе си RAMIREZ за компания , може и да не "висят" всеки пътStefko написа:Павел Иванов написа:Е добре де, ами куките надолу ли висят по време на воденето?К'во ли не измислят хората само за да уловят един нищо и никакъв щъркел
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

А някой съвет относно воденето на тоя тип примамки? - за пръв път ще ми е ( с две думи съм девствен) в риболова с такъв вид примамки

- krokibg
- учете се от него
Рамирез,постой до водоем на който има жаби и ги погледай как плуват отгоре !!! Може и по спомен да си ги представиш как плуват на няколко тласъка,спират се за малко и пак правят няколко тласъка със задните крака и така до новото хвърляне.Хубаво е и отвреме навреме да сменяш посоката на водене със върха на пръчката.Абе,като отидеш и си поиграеш малко ще хванеш идеята на воденето.Успех в тренировките и да пишеш какв си хванал !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Павел Иванов
Ако целта ти наистина са основно кленовете то взимаш едни клещички и махаш отцепа до дъно ! Не друго ами инак ще се чудиш що само ти удрят а не се закачат
За другото послушай Любо !

Павел Иванов
Павел Иванов
А и мен нещо ме съмняваше тая ''тел'' че много яко е направена и дали ще успява рибата да я свие, веднага ще бъде ампутирана
За воденето придобих обща представа, ще стане на принципа ''проба/грешка''
Веднага след ''употребата'' ще пиша за резултата.

За воденето придобих обща представа, ще стане на принципа ''проба/грешка''

Веднага след ''употребата'' ще пиша за резултата.

а и ето това си взех да пробвам и с него кленовете по Искъра:)мисля че ще ми свърши работа

- Павел Иванов
Щи свърши ама зависи в коя част на Искъра го ползваш
пп - абе човек , за тебе Голди нема ли ?!?

пп - абе човек , за тебе Голди нема ли ?!?
Павел Иванов
Павел Иванов
Е нали трябва да се пробват ''новите технологии'':) а това новото мисля да го пробвам около Владо Тричков - един колега ме насочи около р.Батулийска кадето се вливала в Искъра да се пробвам на 01.06.Ако можеш да ме ориентираш за някое местенце около Владо Тричков - гледам в гугъл че прави някакви меандри реката и ми изглеждат подходящи за риболов, но знам ли.И на всико отгоре ще съм без кола, а незнам как става придвижването около реката и дали ще мога да стигна до р.Батулийска от Владо тричков, ако терена е някакъв пресечен и няма от къде да мина ще е тъпо, а едва ли ще има таксита да ме откарат от владо тричков до разклона за с.Батулия а са ди около 7-8 км. по асфалта и в двете посоки ще ми стане множко, а ако хвана и 2-3 кг риба
.....
П.П: Да си призная нямам нито едно голди, воблерите ми са на салмо, ъглита, спро, сема, бомбер и от магазина на шекспир си купих още някакви, само че незнам кой е производителя:)сега чакам на Ребел да донесат едни изкуствени пчелички, стършели и разни други там:)

П.П: Да си призная нямам нито едно голди, воблерите ми са на салмо, ъглита, спро, сема, бомбер и от магазина на шекспир си купих още някакви, само че незнам кой е производителя:)сега чакам на Ребел да донесат едни изкуствени пчелички, стършели и разни други там:)

- Павел Иванов
Начи ич не се аби с примамки за распери в тоя район ! То не че не можеш да хванеш ивентуално некой клен на тех амъ
Начи оставаш си в кутишката салмо, ъглита , бомбер до 5см. другите не се и абиш да ги носиш та да ти тежът и си почваш - вливането на Батулийска , около моста , под него 200 - 300 метра има едно култово вирче като най-доброто място е в ляво ( ако гледаш откъм Софето ) покрай градините има едно завойче в шубрака . Там пущаш Бомбърите и Салмото на оттичане и пълниш торбата 

Павел Иванов
Павел Иванов