Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

21.05.2008г.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- учете се от него
Re: 21.05.2008г.
Може да е СПАМ , ама вече е гарантиран , и с евросертификатиimitev72 написа:Ей го наlaplandeca написа:Яааааааа , колко много СПАМаджии, че ви БАНкат май , па мене че ме праят моДЕРаТОР оти ич не спамя
![]()
само ти липсваше

Боли те .........аIDA написа:Може да е СПАМ , ама вече е гарантиран , и с евросертификатиimitev72 написа:Ей го наlaplandeca написа:Яааааааа , колко много СПАМаджии, че ви БАНкат май , па мене че ме праят моДЕРаТОР оти ич не спамя
![]()
само ти липсваше
![]()
![]()

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да бе , три дена срале , после Павле да бришеСтар Владко написа:Павле,моля да позачистиш брат ми

Остаам я тъй до понеделник да си поспамите наволя та да си излеете душата па тогива ш да се праим на мордераторин по преценка на мен си

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Да бе , три дена срале , после Павле да бришеСтар Владко написа:Павле,моля да позачистиш брат ми![]()
Остаам я тъй до понеделник да си поспамите наволя та да си излеете душата па тогива ш да се праим на мордераторин по преценка на мен си

- Стара Видра
- ще става разбирач
Стара Видра написа:Моля темата да бъде изтрита нацяло.

ко мислишСтара Видра написа:Стара Видра написа:Моля темата да бъде изтрита нацяло.

- Стара Видра
- ще става разбирач
Павлето е пич,предполагам наистина ще я изтрие,така искам.
-
- учете се от него
Ауууу.... , бе тва да не е модераторски капан за банване , чак не смея да подходя сериозно към офертатаimitev72 написа:Павел Иванов написа:Да бе , три дена срале , после Павле да бришеСтар Владко написа:Павле,моля да позачистиш брат ми![]()
Остаам я тъй до понеделник да си поспамите наволя та да си излеете душата па тогива ш да се праим на мордераторин по преценка на мен сиПИЧ ОТСЯКЪДЕ

Да ама ние не искаме , нали заради нас си я пуснал , а не заради себе сиСтара Видра написа:Павлето е пич,предполагам наистина ще я изтрие,така искам.

-
- ще става разбирач
IDA написа: Ауууу.... , бе тва да не е модераторски капан за банване , чак не смея да подходя сериозно към офертата
Я , ши са пробвам

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Офертата си е актуална и надявам се админите да не ме оспорят ама те са пичове та не вервам !
пп - имайте късмет обаче туй да се префърли по другите теми , били те на Владунчо или друг , тогива да видите що е сеч на мордераторска
Та до понеделник вечер
пп - имайте късмет обаче туй да се префърли по другите теми , били те на Владунчо или друг , тогива да видите що е сеч на мордераторска

Та до понеделник вечер

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Стара Видра
- ще става разбирач
Павле,знам,че си пич и съм се убедил в това,така,че продължавай все в същия дух,и просто направи това което искам,все пак аз съм автор на темата и така искам.Нека стане сега,просто е.Павел Иванов написа:
Та до понеделник вечер
-
- учете се от него
Явно Форума неистово е зажаднял за корав спам , в НОРМАЛЕН ПОДФОРУМ , а не там в неекви "Разни"
И ся ни е паднал "Ловецът на крокодили " ( Барни)
. Опцията е само до неделя , та няма много време , де 

Последно промяна от Бачо Илия на Сря Май 21, 2008 8:41 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Стига си плакал , темата са заформя като „дашна„ стой и гледайСтара Видра написа:Павле,знам,че си пич и съм се убедил в това,така,че продължавай все в същия дух,и просто направи това което искам,все пак аз съм автор на темата и така искам.Нека стане сега,просто е.Павел Иванов написа:
Та до понеделник вечер

Ебати РЕВЛЬОТОСтара Видра написа:Павле,знам,че си пич и съм се убедил в това,така,че продължавай все в същия дух,и просто направи това което искам,все пак аз съм автор на темата и така искам.Нека стане сега,просто е.Павел Иванов написа:
Та до понеделник вечер