ДАЙТЕ ДА ПОМОГНЕМ!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

skoti18
новобранец
новобранец

Re: ДАЙТЕ ДА ПОМОГНЕМ!!!!

Мнение от skoti18 »

Направиха нова сметка на Сезгин-лична,за да няма издънки после,и пича да си помогне с това,което му дават хората,а не някои да го краде!!
Ето я и нея,ако нямои иска да помогне-давайте
Сметката не Сезгин е:
SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК
IBAN: BG60TTBB94001523008916
Сезгин Расимов Арифов

Български лева
ribka micheto19
новобранец
новобранец

Мнение от ribka micheto19 »

vchera sago ispisali ot bolnicata razbrah ot saita na mama be. sega sie v iliencti i se chustva po dobre mislq da hodiq pri nego iskam dago vidq no neznam kak da stigna do nego prigotvila dam mu dreski i malka duma pari koiqto sabrahme naseto semeistvo koiqto e 150lv
ako nqkoi moje da mi kaje kak dase svarza sergin moliq neka mi pishe.
sezgokiko
новобранец
новобранец

Мнение от sezgokiko »

благодария Ви хора за всицко сега сам малко болен но сте гледам да се изликувам но сам си в касти днеска ми прдедстои да направия едни иследвания
които стеса от знацение за мен и малката ми дастерицка без тези иследвания нама да мога дая взема жярно много св борих и продлзавам но гладат и мезврията ме разболвха немозе да взвма 10.00лева и дасе цудая какво даги правия за матеряли даги дам или за ядене но аз бях готов да гладувам само и само даси пребера детето но благодарение на хора от форума на мама.бтв.бг и васия форум на рибарите в Бг и телевизията аз успях инацхе сам немасе да направия нисто аз просто направих това доколкото ми позволядаха финансите сега кстицй=ката е готова има дрески за малката така цхе сам спокоен има каде да спи.ПРОСТО ИСКАМ ДАСИ БЛАГОДАРИЯ ЦЕ ВИЕ МАЗЕТЕ ОТ ТОЗИ ФОРУМ МЕ ПОДКРЕПЯТЕ. Б Л А Г О Д А Р Я ВИ :D :P
сега остава даса ми оки иследванията дано не е турбоколоза дано нее тази гадна болест.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

chapara написа:Нещо нещата не ми харесвааат! :twisted:
8) E па тука е ясно кой, какво, кога и как.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... sc&start=0
И тука е ясно кой, какво, кога и как.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=14696
:roll: Винаги съм се включвал в такива неща без да се замислям :roll: Но тука.... нещо ми смърррди :smt108 Дано да не съм прав 8) Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

Колеги май не сте догледали нещо-всичката информация дето съм я дал е копната от форума на мама-бтв.
Аз в болницата не съм ходил-подавам тази информация дето получавам-точно за това -да не ме обвинят в злоупотреба после!!!
Погледнете добре и ще видите-а човека дето е бил в болницата се казва Симо-той е баща и пише в женския форум-това също можете да проверите!!Аз токущо се прибирам от София между другото и вече мога да кажа,че аз самия се видях с пича едва днес-до сега комуникирахме по телефона само.Днес се видяхме очи в очи и днес разбрах от него че се е регистрирал тука и е благодарил-аз нямам нищо общо с това-той е постъпил така и в другия-женския форум!!
И моля ви да не се обиждаме и нападаме така-прочетете добре-почти за всичко което съм писал тук съм дал линк-от къде е свалено!!
А това че съм от Разград -не мисля че е някаква тахна-живея и работя тук в национална служба жандармерия-ако някой има съмнение може да провери и това,имам жена и две деца!!
Това беше от мен за сега,ако някой иска да ме пита нещо-да заповяда!!
А,CHAPARA,преди да видя постовете тук ти пуснах ново л.с.може и него да копнеш тука,аз не се крия!!
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

А,забравих-сметката не съм я открил аз,а въпросният Симо-ето тук ще ви сложа и неговият скайп-може да попитате личнo-Simeon Simeonov-astika7
Така,че които не вярва-да провери!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Миризлива работа. :evil: Че чак смърди. Рядко греша, дано да бъркам но едва ли.
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

ceno cenov написа:Миризлива работа. :evil: Че чак смърди. Рядко греша, дано да бъркам но едва ли.
И как прецени,че смърди,ако мога да знам?
Да не би да прочете и провери лично?!?
Аман от такива като тебе-извинявай,че така го казвам,ама затова сме на тоя хал,цялата държава,щото дори и ако човек иска и може да помогне,винаги ще се появи някой такъв като теб,дето си няма друга работа освен да се изказва неподготвен по някой теми и да усере всичко!!!
Малко съм вулгарен,ама и на мен ми писна-уморих се да се боря с такива-ти му говориш-то си знае неговото!!!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

А от такива деиствия, като твоите се подвежда под съдебна отговорност!!!
skoti18
новобранец
новобранец

Мнение от skoti18 »

ceno cenov написа:А от такива деиствия, като твоите се подвежда под съдебна отговорност!!!

Няма смисъл да ми обясняваш законодателството в България точно на мен-познато ми е доста добре-работя с него всеки ден!!
И да не се конфронтираме,защото може да изпишем така романи-нямаме полза нито ти,нито аз!!!
Извиних се вече и в миналият пост за грубостта си,но аз съм на принципа:"Ако не можеш да помогнеш поне не пречи"
Нямам нищо лично срещу когото и да било от форума!!!
А,за подвеждане под отговорност-давай-пробвай,аз стоя зад това което съм писал,има и хора дето ще го потвърдят!!!
Така,че без заплахи,моля!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”