Ще има ли успех ???

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Ще има ли успех ???

Мнение от Николай Неделков »

Морски колеги рибари , искам 1-2 съвета от вас , дано ми помогнете :D След около 2 седмици ще ходя за няколко дни на Слънчев бряг и като видя морето първото , което ми се набива в съзнанието е МНОГО РИБА :mrgreen: До тук добре , ама не ми се мъкнат въдици :? Решил съм да взема 1 ролка евтино влакно , 2-3 тежести и десетина куки и да импровизирам от кея :lol: демек мисля да усещам кълването само на пръст :lol: Има и друго нещо. Досега , когато съм ловял на морето е било или на мида или на рапан. Сега искам да попитам ако си взема 1-2 кутийки бели червеи , ще имам ли успех на тях. Не ме интересува каква ще е рибата , просто искам за по 1-2 часа на ден да начесвам крастата , всичката риба ще я връщам обратно. Та кълве ли на бял червей по морето или да търся друга алтернатива :?:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Ще има ли успех ???

Мнение от Big^Fish »

Абе и аз като тебе се чудих лятото.Оказа се че кълве. :D
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
БАТТОНИ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от БАТТОНИ »

Лапат морските риби бял - :arrow: стига да ги има
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Да попчетата много си го тачат белия червей. Мини през Бургас, поне да пием по бира, и да ти помогна с малко инфо...
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Ако си решил да носиш червеи от Перник по-добре вземи торни! :idea:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Аз няма да пътувам с мойта кола , а с един клас пияни абитуриенти с автубус :lol: и за това исках да питам ... но щом казвате ще взема и бял и торен. А Локи , ако мога ще мина през Бургас , то от Слънчев бряг е близко , ако намеря някакъв транспорт ще отскоча :wink:
Последно промяна от Николай Неделков на Чет Май 22, 2008 8:25 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

nikejo написа:Аз няма да пътувам с мойта кола , а с един клас пияни абитуриенти с автубус :lol: и за това исках да питам ... но щом казвате ще взема и бял и торен. А Локи , ако мога ще мина през Бургас , от от Слънчев бряг е близко , ако намеря някакъв транспорт ще отскоча :wink:
Разменям три въдици за морето срещу три абитуриентки :lol: :lol:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Да не спамиме по темата , ама и на една въдица съм съгласен :lol: А 3-те пак ще си ги имаш :lol: :lol: :lol: Мерси за бързите отговори , дано хвана поне 2-3 попчета , че да се отчета и там , миналата година на мойта абитуриенска не ми стигна време от пиене да мина до кея да хвърля 2-3 пъти , а носех и въдица :lol: :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Звъни един телефон и ще те уредим,ако съм тука :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

няма смисъл да мъкнеш червеи,има магазин до пристанището и там има всякакви видове...ако видиш някой на фара обади се може и да съм аз :wink:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ники,можеш и на мида да караш.Деликатес на попчето.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Тази събота и неделя, дето минаха ходих до Варна по работа. Свърших си работата и към 16:00 часа не се стърпях и слязох до плажа. Сега не зная коя е първа буна и коя пета, шеста - варнелии си ги знаят, но аз бях на тази, дето е най - близо до входа на морската градина т.е. първата след вълнолома.
Седнах и наблюдавах колегите какво правят. Ловяха на директен на дълбочина около 2-2,5 метра на стръв бял или червен, но не видях дали е торен или морски. За 2 часа хванаха 10-на попчета, но дребни. Един хвана една по-едричка продълговата и лъскава рибка, но аз като не ги познавам, пък и не исках да нахалствам, че да не ми се смеят. Имаше и едно момче, което хвърляше с лимонадено шише на дъно на стръв бял, но май нищо не хвана! Седях до 18:30 и отидох да пия една бира с цаца на близкото заведение. Това по северното черноморие - не знам по южното как е!
Изображение

Изображение

Изображение
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

nikejo написа:Морски колеги рибари , искам 1-2 съвета от вас , дано ми помогнете :D След около 2 седмици ще ходя за няколко дни на Слънчев бряг и като видя морето първото , което ми се набива в съзнанието е МНОГО РИБА :mrgreen: До тук добре , ама не ми се мъкнат въдици :? Решил съм да взема 1 ролка евтино влакно , 2-3 тежести и десетина куки и да импровизирам от кея :lol: демек мисля да усещам кълването само на пръст :lol: Има и друго нещо. Досега , когато съм ловял на морето е било или на мида или на рапан. Сега искам да попитам ако си взема 1-2 кутийки бели червеи , ще имам ли успех на тях. Не ме интересува каква ще е рибата , просто искам за по 1-2 часа на ден да начесвам крастата , всичката риба ще я връщам обратно. Та кълве ли на бял червей по морето или да търся друга алтернатива :?:

Внимавай, че излизат вече и дракони...да не ти развалят екскурзията... :lol:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Приятелю стой си при АБИТУРЕНТКИТЕ :ANAL: :ANAL: :D :D - при това положение ебем ти и рибата :mrgreen: :mrgreen:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Значи първо искам да кажа , че не ми се търсят миди. Второ риболова ще е за 1-2 часа на ден , докато всички събират сили за вечерта и спят и трето къде е това пристанище на Слънчев бряг :?
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси свързани с морския риболов.”