Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Бяла риба на яз. Цонево
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Бяла риба на яз. Цонево
аз датата видях, но ми е интересно ,след като след като някой е чул, че някой е чул ,че има ми се ще да е истина.
мама и и щука, досега съм пробвал да зарибя 2 места и двете ги източиха след няма и година,а така отидоха зян
хайванчетата,накрая ще пусна и в Тича,да знам че съм пуснал, пък кой ще хване после незнам,здраве да е...
мама и и щука, досега съм пробвал да зарибя 2 места и двете ги източиха след няма и година,а така отидоха зян
хайванчетата,накрая ще пусна и в Тича,да знам че съм пуснал, пък кой ще хване после незнам,здраве да е...
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой открил ли е вече сезона на бялата на Цонево?
Симби,с нетърпение чакам твоите репортажи!
Не забравяй,кво си говорихме!
Успех!И да споделиш,ей! 

- turing
- вече хвърля и на тежко
засега имам мерак да отскоча в събота до цонево да я пробвам/ако не ми мине котка пътя/.чух че взела да се обажда ама дали е така

-
- новобранец
Здравейте на всички колеги, не забравяйте до кога важи забраната!!! Относно бялата риба на Цонево все още се намират добри бели риби( последната ми уловена там е 9.5 кг. на тролинг на 12.04.08) Бракониери не са само тези с мрежите, а и тези които риболовстват по време на забаната. Успех през новия сезон , и даи боже големи риби на всички!

Jerome
-
- учете се от него
Малииииииииииииииииииииии............Пламен Атанасов написа:Здравейте на всички колеги, не забравяйте до кога важи забраната!!! Относно бялата риба на Цонево все още се намират добри бели риби( последната ми уловена там е 9.5 кг. на тролинг на 12.04.08) Бракониери не са само тези с мрежите, а и тези които риболовстват по време на забаната. Успех през новия сезон , и даи боже големи риби на всички!
![]()
![]()

-
- новобранец
-
- учете се от него
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=6824Пламен Атанасов написа:не съм сигурен как се качват снимките

А сигурен ли си за бялата на тролинг?Пламен Атанасов написа:не съм сигурен как се качват снимките

-
- разбира нещата
Troli написа:А сигурен ли си за бялата на тролинг?Пламен Атанасов написа:не съм сигурен как се качват снимките

Може да се е объркал колегата и аз съм длъжен да проверя!
Познавам 3-4 ма дет ходят за бяла на Цонево и все щяха да чуят за такъв престижен трофей!
Заслужава си да се види,нали? 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е аз съм чувал.Не си измисля колегата!Troli написа:Може да се е объркал колегата и аз съм длъжен да проверя!![]()
![]()
Познавам 3-4 ма дет ходят за бяла на Цонево и все щяха да чуят за такъв престижен трофей!
Заслужава си да се види,нали?
Мисля,че става дума за тази риба:
-
- новобранец
Благодаря на колегата за качената снимка, да това е както казах последната ми бяла на тролинг 90 см. 9.5 кг.( След това започна забраната).За съжаление имаше доста свидетели , можеше да порасне още!
Живи и здрави !

Jerome
тази риба нее повече от 4,5-5.нищо лично
откровен мажкар,женска риба 88см пална с хайвер 6кл.