Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

10.09.05 - Някъде след с.Бориславци
- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
10.09.05 - Някъде след с.Бориславци
Здравейте искам да споделя едно голямо разочарование!Значи колегата ми се похвали че ходили за риба за 4-ри дни на Ардата.Обаче 3 дни нищо не хванали и решили да отидат на язовир който бил близо до ардата а именно в село Бориславци.Язовира е платен на пръчка по 2 лева.И за 6 часа наловили 60 кг толстолоп!!!И а3 като видях снимките на парчета по килограм много и си рекох ето място където да заведа жената да хванем малко риба че все вика само ходиш а нищо не хващаш
И речено сторено!Колегата ка3ва яко захранка и на тъмна кука парче стериопор и плувка
Отивам а3 до риболовният магазин да се позапася малко и магазинера казва а3 съм ходил там и го хващам толстолопа на пружина пълна със захранка бе3 стръв на куките
И неговото мнение ми се видя странно колкото и на колегата ама си викам чудна риба чудни тактики.След дълго лутане намираме язовира плащаме и хвърлям 2 пръчки както следва една на стеропор и една на пружина,обилна захранка и зачакваме.След 3 часа чакане НИЩО.Заглеждам се а3 и гледам едни големи парчета си плуват на 2 метра от мен във водата.И се започна едно целене в устата ...... ни мърдат да бягат ни се хващат и като полудявам, такъмите в колата и беш лиске да бягаме.Е тва е ужас голям.Бих 40+40 километра да гледам некви риби как ми бутат плувката
Нека ако някой има подобна ситуация да я сподели за да натрия носа на колегата че не искам да го видя щото ме пука от базик
БАТ Жоро може да е чувал за тоя язовир че близо до него там на Ардата 

А беше време когато TEFAL не мислеше за нищо !!!
- Aav
- новобранец
- Обратна връзка:
Re:Жоро Гоцов
Бат Жоро язовира се намира на края на селото по пътя за Маджарово има един остър завой на ляво и направо има едно черно пътче и по него тръгваш стигаш до една чешма и хващаш на ляво преди чешмата после има една рекичка с едно мостче от дясно за пешеходци
.След рекичката хващаш на дясно и само на горе.По нагорнището има храсти много трябва да ти останат в ляво до колата тоя път хващаш.Пред теб се виждат стълбове за ток единият е на стената.Караш по тоя път и стигаш право при него! Там има многооооо толстолоп ама трябва да знаеш как се хваща а а3 не3нам.Ако има някой желаещ да ме научи на теория да казва само кога да се видим на язовира 

А беше време когато TEFAL не мислеше за нищо !!!