Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

имоти
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
имоти
Ей тука може да обсъждате въпроса с имотите.Темата на годзилата се оспами отвсякъде.Тука е мястото да докажите своите твърдения за евтени и скъпи имоти.Чапара каза,че за 180000евро неможеш да построиш 600кв.Брат щом си строител трябва да си наясно.В момента им на 400долара к.м. нови имоти,това е с печалбата която е двойна.Давайте

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Re: имоти
Може,може-при условие,че не броиш мангизи за местото.Демек-само строителство.snegk написа:.Чапара каза,че за 180000евро неможеш да построиш 600кв.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- GODzillata
Благодаря, Илийка!snegk написа:Ей тука може да обсъждате въпроса с имотите.Темата на годзилата се оспами отвсякъде.

Ама в нарочна тема нещо гледам няма ентусиасти...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
В добро състояние нов строеж излиза около 200евро кв.И все пак и тука е относително,като се има на предвид,че има плочки по 500лв кв.
-
- ще става разбирач
Така, строителство не ми е интерес, имам си от преди скока на цените
, интересуваме земеделска земя.До кога ще има забрана , мисля че има такава, за притежаване на земеделска земя от чужденци.Преди време бяха плъзнали разни дребни душици, андрешковци с досиета
, да купуват и да оедряват земя , как се развива деиноста им
.Чувам от едни хора , че все още е изгодно влагане , пране и други дейности с пари и земеделска земя
.
Аз тъй виждам нещата , ще принудят в най близко време много хора да си продадът имотите , земя , къщи на село и др.С „панелките„ ще настане голяма „сеч„ , яко изнудване и ограбване на собственици от , както винаги „случайни„ саниращи фирми.Ще се приемат закони увеличаващи много разходи по издръшка и подръшка на имоти, за земеделска заемя и гори очаквам нагли и „кървави„ опити за ограбване.
Та какво мислите за земед. имоти

Аз тъй виждам нещата , ще принудят в най близко време много хора да си продадът имотите , земя , къщи на село и др.С „панелките„ ще настане голяма „сеч„ , яко изнудване и ограбване на собственици от , както винаги „случайни„ саниращи фирми.Ще се приемат закони увеличаващи много разходи по издръшка и подръшка на имоти, за земеделска заемя и гори очаквам нагли и „кървави„ опити за ограбване.
Та какво мислите за земед. имоти

-
За мене земеделските земи си е ивистиция отвсякъде.Евтени са и ако нещеш да ги работиш ги преотстъпваш на частни стопанства срещу малко олио и малко житце,но не плащаш нищо и парите ти са гарантирани.Като се има на изпредвид,че след време всичко ще бъде с био гориво,стойноста ще се вдигне многократно.
-
- ще става разбирач
И аз мисля , че е изгодно да се копуват , но си иска много „ занимавка„ с тая работа, па за горивото не ми се вързва бъдеще и биогориво , по скоро в малко по далечно бъдеще -- водородно горене , пряко и с катализ. системи и „ електр. пренос„.snegk написа:За мене земеделските земи си е ивистиция отвсякъде.Евтени са и ако нещеш да ги работиш ги преотстъпваш на частни стопанства срещу малко олио и малко житце,но не плащаш нищо и парите ти са гарантирани.Като се има на изпредвид,че след време всичко ще бъде с био гориво,стойноста ще се вдигне многократно.

-
Какво не ти се вързва,нали точно за това хранителните продукти поскъпнаха в цял свят,точно затова,че и в момента има доста производство на био гориво.За занимавката ти писах,че има частни стопанства които ги работят вместо теб 

аз имам 3 имота исъм доволен че ги имам аз от тях нищо не печеля ама съм доволен че ги имам
имам приятели които нямат и един и пак добре си живеят ама като седним на маса се викат аз само 1 апартаментче да имам да не плащам квартири си съм цар и като зема да им обяснявам колко пари за ремонти и подръжка сеене на земята
главоболия и се сещам за едни познати де то склюяиха договор за 1 година с 1 хотел 10-12 лева на ден нито ток нито чистят нито перът нито данаци асансьор и така нататак и ми идва на ъкъла когато се запознах с 1 англичанин в село тои ми каза 4е съм бил богаташ и в англия биле на квартири а сега има 5 къщи

имам приятели които нямат и един и пак добре си живеят ама като седним на маса се викат аз само 1 апартаментче да имам да не плащам квартири си съм цар и като зема да им обяснявам колко пари за ремонти и подръжка сеене на земята
главоболия и се сещам за едни познати де то склюяиха договор за 1 година с 1 хотел 10-12 лева на ден нито ток нито чистят нито перът нито данаци асансьор и така нататак и ми идва на ъкъла когато се запознах с 1 англичанин в село тои ми каза 4е съм бил богаташ и в англия биле на квартири а сега има 5 къщи

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- разбира нещата
Кво не ти се връзва бе,Лапландец?!Като гледам с какви темпове темпове се развиват авто- технологиите...какво сътвориха за толкоз години...хибриди някакви,дето горят с литър по-малко.Голяма далавера ръйш ли.Ала-бала!laplandeca написа: па за горивото не ми се вързва бъдеще и биогориво
Тез водородни двигатели може и да не ги доживейм,добре,че дизелаците и с олио могат да кретат.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- ще става разбирач
Аз лично за на Годзи офертата съм за. Има и тоголяма далавера да се хване това. Но за съжаление още съм слаб и не мога да си го позволя. Инъче за градските чеда далавера селска НЯМА. Инъче ако се занимавам със земеделие бих се занимавал точно с това. Като се замислите колко скочиха нивите в рамките на 5-6 години. Дали ще инвистирате в панелка или в нива работите са много равнопоствени(ако греша да ме извинявате)
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
Само не забравяите,че апартаментите(особено панелките) имат срок на годност.Дълготрайна инвестиция не става.А за цените в големите градове,много са завишени.
- GODzillata
Преди 8 години, панелните гарсониери във Видин бяха 3-4К. Започнаха "плавно", но славно да се катерят нагоре - 10-15-20-25....докато стигнаха 40-50К.
Във всеки етап на скок, си мислех, че повече няма накъде да се вдигат, ама...
Ако тогава бях инвестирал в панелки, сега 8 години по-късно за какъв урожай говорим, а?
Земеделски земи в нашия регион. През цени от 40-50 лв./декар до сегашни нива от 200-300 лв.
Преди години се пробвах като земеделец.
Първата година влезнах вътре с двата крака. Следваща година с продажбата на реколтата и цялата техника, финиширах на нула.
Заклех се повече НЕ на земеделието.
Миналата година се поблазних по евро-субсидиите, хвърлих се на 100 декара слънчоглед, годината беше отврат и пак влезнах вътре.
Зат'ва - вече наистина няма да се сетя за "сей, земеделецо, ори".
Как се е казвал брат му на Одисей? - Одикопай се е казвал.
А к'во ще стане с даден панел блок, когато му изтече срока на годност? Ще го бутнат ли?
Говорейки за ниви, имам две ултра-супер-яки оферти за инвестиция!!!
Оферта 1:
30 декара на Е79 с около 150 м. лице!!!
Намира се на околовръстното на Видин, в което се събират три международни пътя - един от Дунав мост-2 и два от Сърбия.
Подходящ терен за хотел/мотел/тир паркинг/ресторант/комплекс бензиностанция и др.
Оферта 2:
20 декара на Е79 с 200м. лице!!!
Гладък като тепсия терен. Промоционална цена
Дерзай, народе!
Във всеки етап на скок, си мислех, че повече няма накъде да се вдигат, ама...
Ако тогава бях инвестирал в панелки, сега 8 години по-късно за какъв урожай говорим, а?

Земеделски земи в нашия регион. През цени от 40-50 лв./декар до сегашни нива от 200-300 лв.
Преди години се пробвах като земеделец.
Първата година влезнах вътре с двата крака. Следваща година с продажбата на реколтата и цялата техника, финиширах на нула.

Миналата година се поблазних по евро-субсидиите, хвърлих се на 100 декара слънчоглед, годината беше отврат и пак влезнах вътре.

Как се е казвал брат му на Одисей? - Одикопай се е казвал.

А к'во ще стане с даден панел блок, когато му изтече срока на годност? Ще го бутнат ли?

Говорейки за ниви, имам две ултра-супер-яки оферти за инвестиция!!!

Оферта 1:
30 декара на Е79 с около 150 м. лице!!!
Намира се на околовръстното на Видин, в което се събират три международни пътя - един от Дунав мост-2 и два от Сърбия.
Подходящ терен за хотел/мотел/тир паркинг/ресторант/комплекс бензиностанция и др.
Оферта 2:
20 декара на Е79 с 200м. лице!!!
Гладък като тепсия терен. Промоционална цена

Дерзай, народе!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!