Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

имоти
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- и господ не е толокова добър
Re: имоти
Само не забравяите,че апартаментите(особено панелките) имат срок на годност.Дълготрайна инвестиция не става.А за цените в големите градове,много са завишени.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
Преди 8 години, панелните гарсониери във Видин бяха 3-4К. Започнаха "плавно", но славно да се катерят нагоре - 10-15-20-25....докато стигнаха 40-50К.
Във всеки етап на скок, си мислех, че повече няма накъде да се вдигат, ама...
Ако тогава бях инвестирал в панелки, сега 8 години по-късно за какъв урожай говорим, а?
Земеделски земи в нашия регион. През цени от 40-50 лв./декар до сегашни нива от 200-300 лв.
Преди години се пробвах като земеделец.
Първата година влезнах вътре с двата крака. Следваща година с продажбата на реколтата и цялата техника, финиширах на нула.
Заклех се повече НЕ на земеделието.
Миналата година се поблазних по евро-субсидиите, хвърлих се на 100 декара слънчоглед, годината беше отврат и пак влезнах вътре.
Зат'ва - вече наистина няма да се сетя за "сей, земеделецо, ори".
Как се е казвал брат му на Одисей? - Одикопай се е казвал.
А к'во ще стане с даден панел блок, когато му изтече срока на годност? Ще го бутнат ли?
Говорейки за ниви, имам две ултра-супер-яки оферти за инвестиция!!!
Оферта 1:
30 декара на Е79 с около 150 м. лице!!!
Намира се на околовръстното на Видин, в което се събират три международни пътя - един от Дунав мост-2 и два от Сърбия.
Подходящ терен за хотел/мотел/тир паркинг/ресторант/комплекс бензиностанция и др.
Оферта 2:
20 декара на Е79 с 200м. лице!!!
Гладък като тепсия терен. Промоционална цена
Дерзай, народе!
Във всеки етап на скок, си мислех, че повече няма накъде да се вдигат, ама...
Ако тогава бях инвестирал в панелки, сега 8 години по-късно за какъв урожай говорим, а?

Земеделски земи в нашия регион. През цени от 40-50 лв./декар до сегашни нива от 200-300 лв.
Преди години се пробвах като земеделец.
Първата година влезнах вътре с двата крака. Следваща година с продажбата на реколтата и цялата техника, финиширах на нула.

Миналата година се поблазних по евро-субсидиите, хвърлих се на 100 декара слънчоглед, годината беше отврат и пак влезнах вътре.

Как се е казвал брат му на Одисей? - Одикопай се е казвал.

А к'во ще стане с даден панел блок, когато му изтече срока на годност? Ще го бутнат ли?

Говорейки за ниви, имам две ултра-супер-яки оферти за инвестиция!!!

Оферта 1:
30 декара на Е79 с около 150 м. лице!!!
Намира се на околовръстното на Видин, в което се събират три международни пътя - един от Дунав мост-2 и два от Сърбия.
Подходящ терен за хотел/мотел/тир паркинг/ресторант/комплекс бензиностанция и др.
Оферта 2:
20 декара на Е79 с 200м. лице!!!
Гладък като тепсия терен. Промоционална цена

Дерзай, народе!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
Само забрави цената.За панелките когато им изтиче срока на годност,ще има конкурс за окрепването им,но който не се съгласи с цената да го духа,остава без жилище.Относно предишните цени,на Влас ми се молиха да копувам на 6лв.сега са от 200евр. кв.на горе,ако знам кога ще умра ще си изкопая гроба

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
snegk написа:Само забрави цената.
...ъъъ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
То накрая пак шъ доди национализацията,щото в България не може да има нормална пазарна икономика...Панелките са социална бомба със закъснител,а вложениятао в земеделски земи са безсмислени ,тъй като Европата не ни е предвидила кат земеделска сила извъобще.Яжте,пийте и добра дума думайте,щот имотите не можете да си ги отнесете там...