Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Питане отново!!!!!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Питане отново!!!!!!!
Понеже съм невежа в сферата на технологийте и по-точно компютрите имам питане!Защо аджеба трябва да намаля снимките до толкова че да не си личи кое какво е за да мога да пусна такава!!Според мен преди не беше така!!!Как да публикувам обява,след като на снимките не се вижда почти нищо?
Последно промяна от yzyna на Съб Май 24, 2008 1:39 pm, променено общо 1 път.
Re: Питане отново!!!!!!!
Резолюцията и компресията са две различни неща. Например може да имаш снимка с резолюция 800х600 с големина 10 KB и 10 MB.yzyna написа:Понеже съм невежа в сферата на технологийте и по-точно компютрите имам питане!Защо аджеба трябва да намаля снимките до толкова че да не си личи кое какво е за да мога да пусна такава!!Според мен преди не беше така!!!Как да побликувам обява,след като на снимките не се вижда почти нищо?
За да си спестиш главоболия, регистрирай се в http://www.snimka.bg и качвай първо снимките там - сайтът автоматично ги конвертира във формат допустим за постване.
Поздрави!
-
- сериозен играч
Мерси колега!!
-
- сериозен играч
Да ама не,нищо не става,пак излиза че са големи!!!!!!!Някакви други предложения?Скъсах си нервите с една обява,та най накрая дадох линк от вносителя защото аз не можах да кача снимките!Можеби аз не правя нещо както трябва ли,какво? 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Прикачането на файлове от компа не работи!!! Трябва да качиш снимката на някой сайт и тогава я постваш!Другия вариянт е да си ги качиш в галерията.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Гого ти отговори!
Никой не може вече да прикачва,докато Фиксера не поразчисти БД!
А обявата ти ей сега ще я погледна!

Никой не може вече да прикачва,докато Фиксера не поразчисти БД!
А обявата ти ей сега ще я погледна!