Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Отново в Синеморец-дракони и платерини
Отново в Синеморец-дракони и платерини
Семейно потеглихме отново за Синеморец и в събота следобед решихме да отидем ето тук:

На жената монтирах дънния монтаж, а аз взех да ги мъча с бомбарда. Децата вилняха на воля, а ние ги зачесахме. Драконите кълвяха като обезумели на бомбардата и добре,че беше жената да изкара някоя и друга платерина:

Събрахме достатъчно риба за трапезата и в неделя се отдадохме на почивка и релийз:

На обед се настанихме на хубава сянка и с биричка хапнахме съботния улов:

И в заключение мога да добавя, че пици има вече на плажа, но за съжаление колкото и да се оглеждах-цици не видях

На жената монтирах дънния монтаж, а аз взех да ги мъча с бомбарда. Децата вилняха на воля, а ние ги зачесахме. Драконите кълвяха като обезумели на бомбардата и добре,че беше жената да изкара някоя и друга платерина:
Събрахме достатъчно риба за трапезата и в неделя се отдадохме на почивка и релийз:
На обед се настанихме на хубава сянка и с биричка хапнахме съботния улов:
И в заключение мога да добавя, че пици има вече на плажа, но за съжаление колкото и да се оглеждах-цици не видях

Re: Отново в Синеморец-дракони и платерини
Браво колега за хубавия излет.Още малко и цици ще има
.

Никога на колене пред когото и да е.
Хахаах това капанче е легенда!Чак се чудя,че още съществува,но с тази реклама 

-
- и господ не е толокова добър
Страшни снимки,много добър излет. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аааа много се кефа на репортажите ти Румци
!Направо нямам думи страхотни снимки

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Поздрави за прекрасния улов
Колега от колко време ползваш макарата Jaxon и държи ли се добре
Аз се оглеждам за нещо от тези марка ама незая с качеството как са.Иначе гледам са на много приемливи цени 

Колега от колко време ползваш макарата Jaxon и държи ли се добре

Пета година вече я използвам и то изключително за морски риболов. Започна вече да поскърцва, но досега не ме е предала. Макарата не е скъпа и определено си заслужава.Nightmare написа:Поздрави за прекрасния улов![]()
Колега от колко време ползваш макарата Jaxon и държи ли се добреАз се оглеждам за нещо от тези марка ама незая с качеството как са.Иначе гледам са на много приемливи цени

Браво Румци. Отново сте си изкарали страхотно, и снимките са много добри, и рибки сте хванали!rumci написа:Пета година вече я използвам и то изключително за морски риболов. Започна вече да поскърцва, но досега не ме е предала. Макарата не е скъпа и определено си заслужава.Nightmare написа:Поздрави за прекрасния улов![]()
Колега от колко време ползваш макарата Jaxon и държи ли се добреАз се оглеждам за нещо от тези марка ама незая с качеството как са.Иначе гледам са на много приемливи цени

Днес бяхме на Шофьорския плаж на Дюни с Локито и Веско. Към обяд дойдоха Стрижока и Заргански с голяма компания. Ние хванхме ....

Колкото до макарите Джаксън, аз също ползвам такава от 2 години. Мачов модел. От морската вода наистина малко се поразскърца, но иначе ...мисля че за тия пари си заслужава.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Local
- учете се от него
Браво Румци срахотни снимки и прекарване. Ние си изкарахме уникален релакс... направо утре се чудя как ще работя...
Жоро е герой , хвана единствената платерина в радиус.... а бе там докъдето можехме да видим, егати мъртвилото...незнам Заргански и Стрижока , какво са направили след като стръгнахме към 2 часа...
Аз даже по едно време се притесних и тръгнах да търся къде е рибата...

Жоро е герой , хвана единствената платерина в радиус.... а бе там докъдето можехме да видим, егати мъртвилото...незнам Заргански и Стрижока , какво са направили след като стръгнахме към 2 часа...
Аз даже по едно време се притесних и тръгнах да търся къде е рибата...

Клавиатура риба не лови!!!
Стават и още какsirius3 написа:![]()
Колеги, да попитам, драконите стават ли за хапване

Събрали сте се значиLocal написа:

Последно промяна от rumci на Нед Май 25, 2008 10:04 pm, променено общо 1 път.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Rumci,чудесна природа и добьр излет.
Ако знаеш как ти завиждам

Ако знаеш как ти завиждам

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
На 5 км. на юг е Силистар , страхотно място за риболов , жалко че е далеко от София , иначе да съм побил знамето вече
, опитай следващия път там , дашно е ..

На платено не одим !
-
- учете се от него
Румба прекрасно място, пък и риба си хванал - браво.Както писаха Жоро и Краси и ние бяхме на Дюни, но наблегнахме на бирата и релакса. То Жоро бе хванал единствената платерина и ние само окъпахме червеите. Не сме говорили за нова среща, нямаше време - бирата ставаше все по-топла
, в хладилната чанта нямаше достатъчно лед за 8 бутилки.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.