ПОЖАРЕВО 24.05.08 ; СУХОДОЛ 25.05.08

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

bfk
новобранец
новобранец

ПОЖАРЕВО 24.05.08 ; СУХОДОЛ 25.05.08

Мнение от bfk »

Привет колеги :)
Тази сабота и неделя оспях да пробвам 2 водоема .
започвам с Пожарево : в сабота в 8.00 ч вадиците бяха хвърлени с надежда за някои обаркал се шаран на дано и една плувка за запалване ан времето
.Момчето което сабираше парите ни каза че има пастарва (аз много не им вервам на арендаторите:) ) и така 20 мин плувката заигра
и се почна цял ден костурчета но за жалост колкото показалец и само вади и пускаи обратно в един момент на поредното потапяне на плувката вече отекчен започвам да сия предарпвам с мисал за поредното бебе Костур,но изненада както варвеше леколеко и на 3-4м от брега прата се згана колегата скочи за кепа и една красива БАлканка около 400-450г се оказа в живарника(аз сам млад рибар с 15-20 излета и досега таказ риба не бех хваштал).За сайаление до края на деня нищо др освен ситния костур. На данните даже и не пипна целия ден. Като цяло маи си4ки колеги на язовира бяха като нас много костур ма наистина много но се ситен и тук там по една пастърва.

малко по касно ще опиша излета на Суходол!!!
bfk
новобранец
новобранец

Re: ПОЖАРЕВО 24.05.08 ; СУХОДОЛ 25.05.08

Мнение от bfk »

Сажалявам за прекасването :)
Продалйавам с историята .

Нещтото от което ме е срам но ще споделя .Към 6 часът загармя и затрещя и започна да вали,с колегата започнахме да пребираме барзо и бежкам колата. В барзината (напомням че от по-малко от година сам "рибар") с целия си акъл реших да пребирам Красивата пастърва в найлонов плик и вадеики я от живарника на 1метар от брега тя плясна 2-3пати изкои от рацетеми и беж към гьoла :roll: :roll: :roll: Колегата ме спука от майтап ! НО на пат за вкъщи ми звани телефона Кумец ми(младоженец от по-малко от месец) дамекани в неделя за риба на суходол.Нахъсан от загубената Балканка макар и сланчасал приех веднага и в неделя пак същата процедура ставам в 5 ч. през магазина през Кумеца и след леко замотване в 7 вяадиците бяха във водата нема и 5-10 мин и на плувка се почнаха каракутки дребни и кленета ,ощена третото потапяне и ми злезна Шарко за сажаление бебе Шарко които веднага отиде обратно във водата да расте но надейдата в мен се появи тоно20-30 мин след като маглата се разсея кам 9и30 едната данна за игра ,скачам аз с целия мирак на света засичам и за повам да тегля при което пратасе огава ,аванса засвирява а сърцетоми се едно съм на маратон колегата вади кепа ,но изненада на куката нямаше риба а КОСТЕНУРКА ,добре че от мерак бях засекал барзо и куката беше на върхат на остата и та излезна лесно и хаидее животинката на свобода.След този странен удар като се почна СЛАНЧАК след СЛАНЧАК направо ни побаркаха и нас и сички полеги наоколо сигорно излезнаха стотици и така цялден сланчаци и от време на време каракудки ( 1 беше по голяма над 0.5кило) на цялата ивица съштата работа . Към 5ч. на 20м. от нас едни колеги искараха Шарко около 1.5кила и вдахнаха надежда но до 8.30 освен Каракуди изгаряне и толинен удар нищо .И тогава едната данна одари както трябва кумец ми скача и я хвана засече и трагна да пребира и както таман вика че пак някоя ситна Каракуда но прата се огана и до де се осетим кат скокна над водата зверо беше шарко поне 2 кила скаса повода и избяга направо полодехме .
и така след близо 22ч (общо от 2 дни) по водоемите снощи ядах каракудки (бяха над 3 кила общо но ситни) и така това е от мен Не губя надежда и мисля следващата сабота и неделя да се пробвам пак:0;) Наслука на сички!!!!! :P :P :P

П.П Шефа на суходол каза че в Сряда сутрин ще пуска шарко така че ако някои иска да пробва в четваъртак и да пише!!!!!
emil
новобранец
новобранец

Мнение от emil »

Един съвет:Не яж риба от Суходол.
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

emil написа:Един съвет:Не яж риба от Суходол.
Защо!!! моля за разяснение

П.П. аз не ям риба ма жената обича много и я нося на нея и на познати !!!!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Колега ,сигурен ли си ,че пъстървата е БАЛКАНКА :roll: :roll: . Сигурно се бъркаш.
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

мисляче беше Балканка , но на 99% подчертавам е сам млад риболовец . На герман лових пастарви но тази не беше като тиах а страшно красива като тези които ловят колегите по рекичките ако сам допуснал грешка сажалявам и се извинявам за сайаление снимки нема (Избяга преди началото на фотосесията)
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

bfk написа:мисляче беше Балканка , но на 99% подчертавам е сам млад риболовец .
Ето виж тук: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=15 .....
Изображение
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

bfk написа:
emil написа:Един съвет:Не яж риба от Суходол.
Защо!!! моля за разяснение

П.П. аз не ям риба ма жената обича много и я нося на нея и на познати !!!!
Жената може ти недей да ядеш :D
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”