Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Weekend-a в Снимки
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Weekend-a в Снимки
Здравейте колеги,
работната седмица отново беше гадна и петък по обяд реших, че е време да избягам. Стъкмих багажа и заедно с вярното ми куче Шаро тръгнахме. Пътуването беше дълго и горещо, но пък гедката при пристигането си заслужаваше.

Всичко беше, както трябва. Реката бавна и мътна, рибоците скачаха, а новите попълнения жадно попиваха околния свят.

Зареден от спокойствието, разпънах въдиците и зачаках златната рибка.
Кълвеше прилично, но рибоците все не бяха това което очаквах, а след залез дори съвсем спря и към 1 часа се предадох и си легнах.
Събота започна с риболов и страхотно време. Ловяха се основно каракуди над 500гр и червеноперки мутанти, но все още Рибата ми се изплъдваше и към обяд реших да се преместя на ново място.

снимах се на кораб

и продължих търсенето.
Ето това място ме грабна и реших да бивакувам на него

След кратка разходка се пльоснах на стола и отново зачаках с надежда, и така до 3.30 през нощта.
Сутрина беше точно за нова разходка.
Хвърлих един поглед на лагера

и се разходих по брега

Златната рибка я нямаше, но си починах, полових разни други риби и съм готов да издържа до другия петък
Ето и три лакоми риби

Поздрави и лека седмица!
работната седмица отново беше гадна и петък по обяд реших, че е време да избягам. Стъкмих багажа и заедно с вярното ми куче Шаро тръгнахме. Пътуването беше дълго и горещо, но пък гедката при пристигането си заслужаваше.
Всичко беше, както трябва. Реката бавна и мътна, рибоците скачаха, а новите попълнения жадно попиваха околния свят.
Зареден от спокойствието, разпънах въдиците и зачаках златната рибка.
Кълвеше прилично, но рибоците все не бяха това което очаквах, а след залез дори съвсем спря и към 1 часа се предадох и си легнах.
Събота започна с риболов и страхотно време. Ловяха се основно каракуди над 500гр и червеноперки мутанти, но все още Рибата ми се изплъдваше и към обяд реших да се преместя на ново място.
снимах се на кораб
и продължих търсенето.
Ето това място ме грабна и реших да бивакувам на него
След кратка разходка се пльоснах на стола и отново зачаках с надежда, и така до 3.30 през нощта.
Сутрина беше точно за нова разходка.
Хвърлих един поглед на лагера
и се разходих по брега
Златната рибка я нямаше, но си починах, полових разни други риби и съм готов да издържа до другия петък

Ето и три лакоми риби
Поздрави и лека седмица!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Weekend-a в Снимки
Браво баце , красота пък и риба си хванал
на мене от пиене не ми остана време 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Много добре
.

колега , къде се намира тази красива природа ? страхотно е !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
супер колега,ах тиа рекичка .... 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- научил се да хвърля
то и тва си е като риболова...убавиня отсекадеnikejo написа:Браво баце , красота пък и риба си хванална мене от пиене не ми остана време

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Марко, няма спасение, ще се боря до змиорка, никакво предаване 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.

Еваля Цирус! И да поздравис Саро от мене, страОтни снимки ти е направил, добро куце!
- indalo
- фен клуб-скобар
Не се удържаш, за което евала
. Отново добър репортаж с добри снимки. Следващия път и змиорка ще заковеш, сигурен съм.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Супер

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абре питай за змиорките, не знаех че искаш да ги ловиш.
Нямаше ли мрежи на това място където си бил и имаше ли някакви признаци за хубави сомчета
Нямаше ли мрежи на това място където си бил и имаше ли някакви признаци за хубави сомчета

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ивак, не бях на вливането, само минах да огледам, но нямаше мрежи.
Иначе за пореден път записвам почти капо на дънните въдици, всички риби са на whip-a.
Де да знам за сомовете, закачих един приличен, но не го отлепих изобщо от дъното, ама с ластик 1мм не съм и очаквал
Иначе за пореден път записвам почти капо на дънните въдици, всички риби са на whip-a.
Де да знам за сомовете, закачих един приличен, но не го отлепих изобщо от дъното, ама с ластик 1мм не съм и очаквал

-
- фен клуб-скобар
Браво Чируз.Страхотен репортаж.
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
БРАВО!!!
Страхотни снимки ,но не можах да разбера къде се намира това прекрасно място.

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!