Батак

Модератор: Кърцата

тано
новобранец
новобранец

Батак

Мнение от тано »

реших да открия сезона на батак даите инфо високалие водата
Аватар
anastas2278
новобранец
новобранец

Re: батак

Мнение от anastas2278 »

водата е съвсем нормална за сезона,през забраната беше панаир от хора та даже имаше и мрежи.Все пак и аз ще сам там,защото това е язовира на на който сам всяка събота и неделя и смея да твърдя че го познавам достатъчно добре.Нслука
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Re: Батак

Мнение от borislav58 »

Колеги от малкото информация която имам ми казаха че рибата била на брега. Дали да разбирам че все още не си е хвърлила хайвера или се храни . Преди 3 години беше също така на второто втичало рибата бе буквално на брега.Каракудата бе по кило и с ней имаше шаран по кило и над .Нямали некой да просветли тази информация. Педварително Блародаря и за тези които ще я ловим там НАСЛУКАААААА. и да не прекаляваме с пиенето че ще трябва да не сме валат. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :oops: :oops:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
baba4a
новобранец
новобранец

Мнение от baba4a »

правилно се изказва колегата борислав. рибата в момента се задьржа близо до брега!с добра захранка и касмет ви очаква приятно откриване на сезона.
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Вярно е рибата е на брега.На мястото наречено Араблака(който го знаят разбира се) каракудата е почти до брега.И наистина е фрашкано с народ.Доста червеноперка излизала на изтичалото Студенец.Информацията е имам разбира се от баташки бракониери :axe:!На хората решили да открият сезона на яз.Батак-Наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”