Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

25_05_2008 Крушарска баластиера !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: 25_05_2008 Крушарска баластиера !
Доста видове и се ценна риба сте хванали на тази баластриера поздрави

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Димич,да те пиша и теб в клуба тогава.Dimich написа:Тапите не са ми толкова по вкуса,въпреки че понякога хвърлям.Повече ме интересуват блесните,силикончетата и воблерите-дали и на какво гони![]()

П.П.На откриването мисля да обикалям по Тунджа, в търсене на изтървания трофеен распер ден преди забраната.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Димича
- ще става разбирач
То,невървежа май не е само на тази дупка!И аз имам намерение,като свърши забраната,да се поразходя из Тунджалъка,само че неделята не ми е от предпочитаните дни за излет,щото не ми се ходи на панаир!
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бате,според мене Тунджата ще е от малкото предпочитани дестинации точно на откриването!Всеки втори на Жребчево ще ходи,а и по това време стандартните места по реката,които се предпочитат от масовия риболовец (плувкар) все още не са се заформили и рибата не е там.А и да има хора,аз все пак ще ловя по местата,които рядко се посещават(да не кажа въобще),провирайки се в драки,стръмни брегове и т.н.И аз не харесвам уикендите за риболов,но на откриването да сме живи и здрави ще направя изключение.Dimich написа:То,невървежа май не е само на тази дупка!И аз имам намерение,като свърши забраната,да се поразходя из Тунджалъка,само че неделята не ми е от предпочитаните дни за излет,щото не ми се ходи на панаир!

Поздрави!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Някой да знае дали е вдигнат бента на Мечкарево?