25_05_2008 Крушарска баластиера !

Модератори: bobopeli, sapuna

TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: 25_05_2008 Крушарска баластиера !

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Доста видове и се ценна риба сте хванали на тази баластриера поздрави :) :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Dimich написа:Тапите не са ми толкова по вкуса,въпреки че понякога хвърлям.Повече ме интересуват блесните,силикончетата и воблерите-дали и на какво гони :drinkers: :smt023
Димич,да те пиша и теб в клуба тогава. :wink: Тази година нямам нито една риба от 2 спининг излета на дупката.Не ще нито силикони,нито блесни,нито воблери.Предните две години кълвеше доста добре на изкуствени примамки,но и рибите не бяха с внушителни размери (до половинка,рядко по-големи),поради което заминаваха обратно да растат.Но поне стабилно си даваше,което се използваше от доста колеги,пълнещи лакомо наилонови пликове с писалки.Тападжиите и те се оплакват от доста по-рядка слука тази година (grandal може да потвърди)!

П.П.На откриването мисля да обикалям по Тунджа, в търсене на изтървания трофеен распер ден преди забраната. :lol: Ако има други пешакбудали в региона да се обаждат. :lol:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

То,невървежа май не е само на тази дупка!И аз имам намерение,като свърши забраната,да се поразходя из Тунджалъка,само че неделята не ми е от предпочитаните дни за излет,щото не ми се ходи на панаир!
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Dimich написа:То,невървежа май не е само на тази дупка!И аз имам намерение,като свърши забраната,да се поразходя из Тунджалъка,само че неделята не ми е от предпочитаните дни за излет,щото не ми се ходи на панаир!
Бате,според мене Тунджата ще е от малкото предпочитани дестинации точно на откриването!Всеки втори на Жребчево ще ходи,а и по това време стандартните места по реката,които се предпочитат от масовия риболовец (плувкар) все още не са се заформили и рибата не е там.А и да има хора,аз все пак ще ловя по местата,които рядко се посещават(да не кажа въобще),провирайки се в драки,стръмни брегове и т.н.И аз не харесвам уикендите за риболов,но на откриването да сме живи и здрави ще направя изключение. :wink:
Поздрави!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Някой да знае дали е вдигнат бента на Мечкарево? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”